23-08-14

Doel, sabotage i.o.v. management

men vindt de dader nog steeds niet na X-aantal tijd, mmmmmhhhh

eventjes nadenken? of niet? wel, wie al ooit in een kerncentrale geweest is, weet dat er "bij manier van spreken" op elke cm een camera staat die U tot op de seconde overal volgt. elke scheet die ge laat weet men.

ook is het nogal vreemd dat men zogezegd niet zal weten wie naar waar naartoe gaat, ook bij de technische dienst, elke minuut moeten die mannen zich verantwoorden wat men gaat doen op welke plaats, bovendien moet er eerst een heleboel paperassen ingevuld worden om een werk uit te voeren. bovendien moet men batchen bij elke ruimte waar men toegang wil bekomen, anders geraak je er niet in, deze batch is op naam.

deze dader zal men nooit vinden, deze smerige daad om de olietank leeg te laten lopen is in opdracht geweest op het hoogste niveau. bovendien zijn er alarmsystemen die in werking treden wanneer er op een abnormale tijdsspanne een abnormaal verbruik van olie is. dan zijn er ook nog alarmen die geïnstalleerd zijn wanneer bvb de turbine of tandwielkast, of wat dan ook boven een bepaalde ingestelde temperatuurwaarde komen. dergelijke toestellen die enkele miljoenen kosten zijn zeker en vast extreem beveiligd op alles en nog wat.    

 

dit is NOOIT gebeurd zonder het weten van anderen. er zijn te veel alarmen ingebouwd, dat alle alarmen ongemerkt voorbij gegaan zijn is dikke larie. de belangrijkste alarmen gaan zelfs automatisch naar een pieper en/of een gsm (gsm waar toegelaten) van de technische dienst die van dienst is.

men wilt gewoonweg de nucleaire rotzooi verder door zetten, men wil tegelijkertijd ook de energieprijs terug naar omhoog halen (men had een contract vanuit de regering dat er een blokkering was om de prijs naar omhoog te brengen, weet U nog?)

dan wilt men ook nu aantonen dat zij die de energie in handen hebben de eigenlijke beleidsmensen (machthebbers) zijn.

men wil ons een lesje leren.

 

wie zit er allemaal tussen? mijn vraag is vooral dan gericht op welke politiekers er tussen zitten. we weten welke politieke kleuren in het verleden steeds het kernenergie verdedigd heeft.

laten we in die richting zoeken, en niet naar diegene die de opdracht heeft moeten uitvoeren.

 

20:18 Gepost door watje in Actualiteit, Algemeen, Liefde, Web | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |