28-05-14

verkrachting!?

Verkrachting! “Verkrachting?”

Het goede voorbeeld geven J

 

Maria oh Maria, de heilige maagd, nooit sex gehad met Jozef, “of waren ze onvruchtbaar?” Joost mag het weten. Of wilde beiden gewoonweg geen kinderen? Lijkt mij onwaarschijnlijk in die tijd. Heeft Maria den lieve heer gevraagd bevrucht te worden van hem? Het zou kunnen, maar zou Maria niet liever bevrucht geweest zijn van hare Jozef? Mmm of heeft iemand anders haar vol geschoten en verzwijgt ze het wijselijk dat ze stiekem met iemand anders in bed dook? alléz in hoeverre het een bed was. Wie weet, of zou het toch diene kerel zijn geweest in de hemelen? Als het dan toch zo was zoals men(zij?) beweert, dan moet men alle verkrachters vrij spreken, den lieve heer heeft het voorbeeld gegeven, hij heeft Maria bevrucht buiten haar wil, jawel buiten haar wil, ze was verschoten dat ze maagdelijk vol geschoten zat. Toen noemde men dat een geschenk van god, nu noemen we het gewoon een verkrachting. Maar Jozef toch, vergeef mij, ik wist van niks!! Ik zit ineens met ne klein mensje in mijne buik, hoe kan da nu? Ge moet me geloven dat kan enkel god geweest zijn L.

21:38 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

geen commentaar

Het was toch zo ne goeie!

Welnee, het was een klootzak vanaf in den beginne, ja inderdaad, in omegang was het een volksmens. Hoe dan ook, hij heeft enkel het werk verder gezet van Wilfried Martens, hij heeft België verder in de afgrond gestuurd, maar één ding heeft hij vooral gedaan, heel zijn “clan” heeft hij rijk gemaakt, hij heeft heel zijn “clan” veilig gesteld voor nog lange verdere generaties, dankzij zijn ministerschap. Nee, en nogmaals nee, het was gewoonweg ne smeerlap, ik ben niet vergeten wat hij de gewone man heeft aangedaan.

Het is misschien cru om het te zeggen, maar hij had 20 jaar eerder naar zijn maker moeten gaan, dan had hij zo geen onheil gemaakt.

 

“geen commentaar”

19:13 Gepost door watje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |