20-09-11

opwarming van de aarde

 

Er zijn ontelbare onderzoeken naar de reden van of de oorzaken naar de opwarming van de aarde. Het is een feit, de aarde staat op zijn kop, so what!!! Zijn er nu meer tsunami’s of worden we er meer door geïnformeerd dat ze plaats hebben gevonden? Wie weet. Maar hoe dan ook, er is in mijn ogen één onderzoek dat hetzij misschien bewust wordt verzwegen, althans ik vind nergens een onderzoek of eventuele verwijzingen naar de eventuele gevolgen van de ontelbare ondergrondse nucleaire bommen die men heeft doen ontploffen in het verleden. Mij maakt ge niet wijs dat dit geen invloed zou hebben gehad, welke invloed dan ook, zou toch eens interessant zijn om daar eens in die richting te gaan bekijken.

14:28 Gepost door watje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wel wel wel, dag watje.
Daar is al heel wat onderzoek naar gedaan watje en de resultaten waren niet zo mooi. Ze zijn er om die reden ook mee gestopt trouwens. Je kan daar tal van (tegenstrijdige) rapporten over terugvinden maar dat het allemaal niet zo goed was, dat weet iedereen ondertussen wel. De exacte gevolgen zullen moeilijk te achterhalen zijn maar ook ik geloof dat deze proeven ernstige negatieve gevolgen (nog steeds) hebben op de aarde en alles wat er op leeft. Toch zijn er nog steeds gekken (Noord Korea en misschien nog wel andere landen, het zou me niet verbazen) die nog door willen gaan.

Gepost door: Duvel | 25-09-11

Reageren op dit commentaar

Ik begrijp niet goed waar je naar toe wilt. De klimaatverandering ten gevolge van menselijke invloed is een groot probleem. De ondergrondse kernproeven een anderen (om dan maar te zwijgen van de bovengrondse proeven!). Wil je het ene probleem maskeren met het andere?

Gepost door: Vrijdenker | 29-10-11

Reageren op dit commentaar

nee, ik wil helemaal het ene probleem niet maskeren door een ander, het viel mij enkel alleen maar op.

Gepost door: watje | 10-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.