28-08-10

de oplossing van de kerk

Iedereen zal akkoord zijn of gaan dat kinderverkrachters moeten worden gestraft, dat dergelijke wellust niet kunnen. De kerk zal daar zeker en vast ook akkoord mee gaan. maar, in het geval van pastoors en andere geloofsverkondigers heeft de kerk een andere oplossing wanneer de feiten uit de gecreëerde doofpot lekken, ja laten we gewoon vergeving vragen, geen straf, nee vergeving. Wat is dus de boodschap van de kerk: wordt geestelijke en dan wordt je niet gestraft wanneer ge een kind verkracht, god en onze maatschappij zal jullie wel vergeven. Gelukkig is de kerk vies van seks, wat zou het anders dan wel niet geweest zijn wanneer men niet vies was van seks? Orgies met minderjarigen in de kerk? Dat zou een idee zijn, dan is het zaad al mee gezegend door de hangende ziel boven het altaar :-) en zijn dopingen al mee overbodig. Maar omdat we dan nu toch zo vergevingsgezind zijn, kunnen we beter mee de lijn door trekken en alle criminelen vergeving schenken en die nog achter de tralies zitten vrij te laten, zo is het probleem van de overbevolking in de gevangenissen ook opgelost. Ah ja, och arme toch, enkelen vragen nu een onafhankelijk parlementair onderzoek omtrent verkrachtingen binnen de kerk, een goed idee, alleen stel ik mij de vraag hoe men dat onafhankelijkheid van de partijen gaat bekijken? De CDNV is toch één pot nat met de kerk, het zal niet makkelijk zijn onpartijdig te zijn met het katholieke verweven netwerk in ons land. Langs de andere kant is het wel niet verwonderlijk, god heeft namelijk zelf het slechte voorbeeld gegeven, het heeft Maria verkracht.

 

17:34 Gepost door watje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De "onbevlekte ontvangenis" is een punt waar menig christen het moeilijk mee heeft. In essentie zijn christendom, jodendom en islam op dezelfde paternalistische leest geschoeid: God is een vaderfiguur (God de vader) en heeft een zoon verwerkt (dat god een zoon dient te verwekken is ook al niet straf goddelijk - als hij god zou zijn, dat had hij(?) boem/patat zomaar een mens op de wereld gezet (zoals Adam en Eva ... haha).
Blijkbaar had god al wat van zijn pluimen verloren en diende hij een vrouw aan zijn plan te onderwerpen.

Inderdaad de katholieke cenakels zullen er wel voor zorgen dat de verkrachtingsaffaires van de Kerk in de doofpot gestopt zullen worden.

Gepost door: Vrijdenker | 05-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.