14-06-10

SS Steve Stevaert

 

Ik geloofde gisteren mijn oren niet toen SS op de radio wachtende op de uitslagen vertelde aan de reporter dat men nu gaat zien of er wel socialisten zijn in België, socialistische kiezers bedoelt hij natuurlijk. Gij ze vuile achterbakse smeerlap, ik zal het u vertellen SS: ja er zijn nog veel socialisten in Belgie, meer dan ge denkt, maar hoe kunnen die nu gaan stemmen op de Spa? Ja hoe? Want het probleem bij de Spa is dat er voornamelijk geen socialisten meer in die partij zitten, die de laatste jaren (begonnen met Martens I en versterkt tijdens Dehaene) trouwens hun eigen achterban (kiezers) in de steek hebben gelaten. Gij ze verdomde smeerlap van een SS, nu gaat ge nog beweren dat het de schuld is van de kiezer dat ze niet op een partij stemmen die toch niet achter zijn volk staat. Zorg eerst dat er terug socialisten in de partij zijn, die oor hebben voor alles wat onder hen leeft, ook al gaat het ook om vreemdelingen, en zorg ervoor dat socialisme inderdaad een breekpunt is voor jullie, en niet alleen de macht om enkel in de regering te zitten ten koste van Uw achterban, de kiezer. Dan zullen jullie terug stemmen kunnen winnen. Amen.

22:04 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

08-06-10

stemtest 2 van de standard

jajaja, waarschijnlijk was mijn net wat te traag, mmmm of sloeg tilt, ik heb de test nogmaals gedaan: mijn resultaat volgens De Standaard: ik heb exact 4 gelijke partijen die uitkomen, strafste van alles, ze zijn allemaal even democratisch.

niet te min was mijn score niet denderend: maar 17 overeenstemmingen en toch nog 11 twistpunten bij alle 4 partijen.

welke zijn de partijen? CD&V , SPA , Lijst Dedecker (was een verrassing) en Vlaams Belang.

dat ik niet uitkom op een melkpartij als de VLD (de partij voor het kapitaal) ben ik blij om, een partij die nog liefst een crematorium wilt hebben langs alle bedrijven zodat we letterlijk kunnen werken tot we er bij dood neer vallen, men kan ons dan direct in een efficiënte goedkope manier (zeker het transport) opbranden waardoor de beheerders ook nog eens rijk van kunnen worden. Toch ben ik niet helemaal tevreden, want deze meest anti arbeidspartij kwam bij mij uit als 5de partij met 16 overeenkomsten en 12 twistpunten. Na deze partij komt NVA met 15 overeenkomsten en 13 twistpunten.

Waar ik ook van verrast was: het utopische levensbeschouwende (die enkel leefbaar zou zijn voor rijken) partij Groen! 14 overeenkomsten en 14 twistpunten. Het rare van deze ondemocratische partij is dat de meeste militanten gewone mensen zijn, met een gewoon en zelfs laag inkomen, toch als men de rekening maakt hoe men zou willen gaan leven volgens hun is dit enkel realiseerbaar voor de gegoede burger. En dan heb ik het niet over kerncentrales, want daar kunnen we makkelijk van af en zijn  absoluut niet nodig. Één van de reden waarom er zo veel licht aan straat is was omdat er te veel stroom was, dus, straatverlichting voor minstens halveren en probleem is grotendeels opgelost.

Zoals bij peilingen was dit ook maar een peiling :-), en we weten wat peilingen waard zijn, niet veel :-)

19:36 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

01-06-10

de standard verkiezing

raar, ik heb de test gedaan van De Standaard: weet wie u kiest.

of net niet raar? of er is iets mis met hun software, maar ik heb alle vragen beantwoord, mijn resultaat was: gewoonweg een groot zwart vierkant vlak op mijn scherm zelfs na mijn tweede poging, met mijn antwoorden kom ik bij geen enkele partij terecht (kan wel kloppen).

13:00 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |