01-06-10

de standard verkiezing

raar, ik heb de test gedaan van De Standaard: weet wie u kiest.

of net niet raar? of er is iets mis met hun software, maar ik heb alle vragen beantwoord, mijn resultaat was: gewoonweg een groot zwart vierkant vlak op mijn scherm zelfs na mijn tweede poging, met mijn antwoorden kom ik bij geen enkele partij terecht (kan wel kloppen).

13:00 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

hihihi de partijloze :-)
Laat mer iet horen he, als ge eens tijd hebt.
Ge weet waar 't is he, toch ongeveer HAHAHA

Gepost door: lucy-ts | 01-06-10

Reageren op dit commentaar

zwart past wel bij je (blog)attitude

Gepost door: Duvel | 01-06-10

Reageren op dit commentaar

kan zijn duvel dat zwart mijn attitude kan zijn, maar zoals reeds vermeld: diegene die zwart aanschouwt worden zijn vaak witter dan die van hun eigen wit denken te zijn. (dan denk ik aan het opgedrongen positivisme dat enkel maar dient om de ogen te sluiten.
PS: zwart heb ik wel altijd graag gezien, nu nog, alleen is wel warm in de zon :-)

Gepost door: watje | 02-06-10

Reageren op dit commentaar

zelf een partij opstarten ;-)

Gepost door: Silvia | 03-06-10

Reageren op dit commentaar

een zwart vlak??? Heb jij een verkeerde test gedaan mss... lijkt me eerder een kunsttest...de naam van de kunstenaar ontsnapt me.

Gepost door: Life angel | 03-06-10

Reageren op dit commentaar

Ad Reinhardt is de kunstenaar van de zwarte vlakken

ik kies ook nooit voor partijen maar eerder voor personen, achterliggend ga ik wel kijken naar hun programma's uiteraard, maar het zijn vooral de personen die het moeten waarmaken.

Gepost door: Life angel | 04-06-10

Reageren op dit commentaar

hey La als ge kiest voor de persoon: dan vrees ik dat ge u zelf gaat bedriegen in die zin: dat het steeds de partijtop is die beslist hoe de krijtlijnen en beslissingen worden genomen, de persoon is maar een pion binnenin hun partij. uiteraard die kan proberen iets te doen, maar tenslotte is het nooit echt de persoon die ge stemt, ook al is dat uw wens: het is steeds op de partij achter die persoon dat ge stemt, dat is nu net ook één van de reden dat ik niet lauter naar de persoon kijk, er zijn er een deel waar ik wil voor stemmen, alleen net omdat ze in een partij zitten die ik net niet wil om welke reden dan ook.

Gepost door: watje | 05-06-10

Reageren op dit commentaar

je hebt gelijk als je zegt dat een partij een bepaald programma heeft of normaliter er zich zou aan dienen te houden. Maar vind jij een partij waar je al je eigen meningen of standpunten in terugvind? En dan ben je nog niet eens democratisch bezig maar enkel in je eigen belang of dictatoriaal. Dus dan zijn het wel de personen die het dienen waar te maken of personen waar je het meeste vertrouwen in hebt, want het zal uiteindelijk ook nooit zo een vaart nemen dat slechts één partij kan regeren of een dictatuur zal kunnen vormen...gelukkig maar. Dus los van de eerste stap, kijk je ook best naar de tweede stap. De personen dus....

Had gisteren trouwens een interessant gesprek waardoor dat breder spectrum mogelijkheden bood om een definitieve beslissing te nemen en je uiteindelijk toch voor meer dan één partij kunt kiezen en tegelijkertijd een proteststem kunt uitbrengen om ze wakker te schudden.

Gepost door: Life angel | 07-06-10

Reageren op dit commentaar

toch niet inderdaad, ge kunt niet alle punten terug vinden in een partij, maar daar gaat het niet om, voor mij niet: ik ga er vanuit voor welke punten ik belangrijk vindt, of de pioriteitspunten die ik terug wil zien, zijn die niet ingelost een een partij, dan heb ik pech, of eerder de zogenaamde zichzelfnoemende democratische partijen. het is niet omdat ik de ene toevallig sympathieke of bekwame man of vrouw in eens voor die partij zal stemmen, no way. dit vindt ik te beknopt: één persoon kiezen.
ook ik kies eerder tactisch (doe ik reeds sinds de zever is begonnen met Martens, dus wat ze staan lullen van de laatste drie jaar vindt ik zever, de zever, of eerder hun shit gaat van veel verder terug in het verleden.)
voor duvel: hun bedoel ik de meesten, maar niet allemaal, dus geen complete veralgemening.
voor de politiekers: desondanks nu het laatste gezeik zijn jullie blijkbaar nog steeds blind (of eerder willen jullie de mening niet echt kennen van de lul in de straat), het gaat niet om de laatste 3 jaar, ons geheugen reikt iets verder. het gaat om de laatste JAREN, het gaat om het verhaal dat jullie niet meer verkocht krijgen: SPAREN EN INLEVEREN ENKEL VOOR DE GEWONE MAN, terwijl er supperwinsten uitgedeeld worden aan de steeds rijkerwordende dieven, weleens waar legale diefstal gesponsord door de regering. het gaat ook om alle rechten die vooral de VLD heeft ingekrompen, denk aan minder kredieturen, denk aan het generatiepact die door de spa is medeondetekent wat op zich al helemaal geen goede zaak was voor de arbeidende drommel, en ga maar verder, hoe staat het bevoorbeeld met die zoveelde belofte omtrent het referendum, die wet moet gewijzigd worden, maar daar geen woord over, en ga zo maar verder......

Gepost door: watje | 08-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.