22-05-10

alexander de croo

we gaan met zijn allen inleveren, ook de ministers moeten 5 % inleveren van hun wedde, wow, hoe gaan jullie dat doen? eerst een opslag aan jullie zelf toe kennen van 15 % om dan 5 % terug af te staan?

Dit zou maar een start zijn, maar laat eerst eens een paar regeringen ontbinden, ze kosten alleen maar geld, ze brengen niets op, het remt vooral de vooruitgang, we moeten een keuze maken, één regering = België, of België effectief splitsen en zo heeft ieder zijn regering. Maar we kunnen ook beginnen met het halveren van het aantal ministers, we besparen per jaar miljarden op die manier en dan hoeft de regering voor die ene keer eens niet meer het geld te stelen van de man op straat.

nu nog steeds zelfs tijdens economische heisa zijn er buitensporige lonen van managers en aandeelhouderspremies. Zelfs nadat de regering veel geld (ons belastinggeld)  heeft geschonken aan de banken om het geld van de rijken te beschermen na de bankcrisis zijn ze nu weer al vollenbak hun eigen premies fors de lucht aan het injagen, wij onnozele armzalige werkende man zal wel soberder gaan leven om hun riante premies te betalen.

In Griekenland hetzelfde verhaal, de rijken maken de nest, de gewone man kan er voor op draaien, dat ze staken en betogen hebben ze groot gelijk in, Europa is een rijkelui nest dat dringend terug moet worden ontbonden, sinds de invoering van de Euro zijn alleen de multinationals er op voorruit gegaan, mijn koopkracht is enkel gedaald, behalve dat de tv’s en dergelijke goedkoper zijn geworden, maar dat koop ik niet elke dag.

de mensen moeten sober (alsof wij al ooit rijk hebben geleefd?????) gaan leven en er moet een loonmatiging komen, awel omhoog gevallen stuk stront, dit verhaal kennen we al sinds Martens I en werd herhaaldelijk tot vervelens toe toegepast.

we hebben al jaren lang geen echte opslag gehad, dus zwijg dat de gewone werkende man soberder (lees looninkomsten) moet gaan leven. Gij zijt zoals uw moeder stuk vuiligheid: we zijn haar uitspraken en gedachtegang over de gewone mens niet vergeten.

Alexander de Grote, oeps de Croo, gij zijt net zo populistisch met uwe zever en tactische zetjes als destijds SS en andere a-democraten of anti-democraten. Uw populistische zever doet mij alleen kotsen stukje elitaire stinkende gemene rioolrat.

Ook door allerlei andere materies binnenin de politiek is het mij helemaal niet verwonderlijk waarom de mensen het moe aan het worden zijn. Geen Limburg gevoel, geen Vlaams gevoel, geen Brabants gevoel, geen België gevoel, mmmm alleen een gevoel van een massa volks kots dat blijkt oneindig te zijn in tijd waarvan het braken nog moet uitbreken wat nooit zal gebeuren.

Alles voor Alexander en niks voor een ander: dat zou een ideale slogan zijn voor uw partij, de naam is correct en het ideaal past perfect bij uw partij.

De donaties van het Schijthuis, sorry Koningshuis zou men ook veel beter sterk gaan reduceren, ook hier kan men miljarden mee uitsparen.

10:26 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Het zijn niet de donaties van het Koningshuis, wel AAN het Koningshuis. En je zal toch al heel wat moeten verzinnen als je daar miljarden mee wil besparen.
Je betoog laat blijken dat je schijnbaar geen haar beter bent dan de mensen die je hier zo platvloers bekritiseert.
Je moet ook niet veralgemenen. De afschuw die jij voelt voel ik niet en samen met mij nog vele anderen.
En komaan; niet rond de (schijt)pot draaien. Op wie moeten we volgens jou dan stemmen ?
En kom niet niet af met het antwoord dat het allemaal geen donder uitmaaakt want dat is niet zo.

Gepost door: Duvel | 22-05-10

Reageren op dit commentaar

@ duvel we kunnen er wel degelijk miljarden mee uitsparen, das één, twee: een koningshuis hoort niet in een democratie.
gij zijt de enigste perfecte persoon over de hele aardkloot, dat weten we al, maar wie zegt dat ik veralgemeen? als dit is wat ik zeg gij een veralgemening vindt, dan is het dezelfde veralgemening die de politiekers en de media gebruikt, dus als ge zegt dat ik veralgemeen, dan zeg eerst over wat ik veralgemeen. die verafschuwing voelt gij niet, maar velen wel, als ge dat nog niet door hebt, dan zijt ge net zo wereldvreemd als andere elitairen met hun selectieve blindheid en doofheid (zonder te veralgemenen).
inderdaad, het maakt wel degelijk een donder uit, maar op wie jullie moeten stemmen is niet mijn zaak, dat moet ieder voor zich bepalen, ik heb het recht niet om anderen te zeggen op wie men moet gaan stemmen. het zijn de polizeikers zelf die het probleem hebben gecreëerd dat men gewoon niet meer weet of men voor de pest of cholera moet gaan stemmen. men heeft nu geoogst wat men heeft gezaaid, personalia duvel, men heeft het zo ver gebracht dat er enorm veel, overdreven veel mensen nu een heel zekere overtuigde politieke weerzin heeft gekregen, gij voelt het niet, dan zal ik van u eens meer met de mensen gaan praten, het is verrassend hoe veel mensen gaan kotsen, nee almachtige perfectie, ik ben niet rond deze schijtpot aan het rond draaien.
ik zal mijn stem heel bewust leveren, het zal een stem zijn waarvan de anti-democraten het meest de mond van vol heeft. het is een partij die men op gaat stemmen omdat de anti-democraten u in die richting stuurt, dat is de partij die mijn stem krijgt (ps: al reeds geruime tijd, omwille meerdere redenen)

Gepost door: watje | 22-05-10

Reageren op dit commentaar

@watje Wat baten kaars en bril ......

Ik citeer U uit je reaéctie:
".....dat er enorm veel, overdreven veel mensen nu een heel zekere overtuigde politieke weerzin heeft gekregen...."
Ook in je postje staat die veralgemening en als het zo niet bedoeld was heb je je wel erg slecht uitgedrukt.
Als mijn citaat geen veralgeminig is weet ik het ook niet meer en dat U denkt dat ik perfect ben zegt meer over U dan over mij.

Als U niet rond de pot zou draaien had U de partij genoemd waarop volgens jou het best gestemd kan worden en al de rest is blablabla .
Vermoedelijk PVDA ?

Je hebt het weer erg zitten.

Gepost door: Duvel | 22-05-10

Reageren op dit commentaar

veralgemening van de 10 miljoen belgen, kan ik moeilijk gaan zeggen dat Frans, Maria, Judas, Jozef en etc het zus of zo vinden, dus noem ik het "de mensen", als gij dat een veralgemening vindt, ok dan is het dan maar een veralgemening, het is alleen maar vreemd dat ik deze negatieve kanten aanhoor, en nooit positieve zever wanneer het betreft de politiekers, zonder te veralgemenen, (niet allemaal zowel politiekers als "mensen") maar daar gaat mijn postje niet over, inderdaad, het baat niet veel.
ik snap nog steeds niet de link waarom mijn zever meer waard of duidelijker zou zijn wanneer ik zou vermelden op wie ik zou stemmen, dat doet er niet toe. in irl zal ik wel laten weten op wie ik stem, mijn kennissenkring weet op wie ik stem, maar vooral, ze weten of kennen mijn motivatie waarom ik net op die partij stem.
of ik geen haar beter ben dan de anderen? dat laat ik aan anderen om er over te oordelen.
tussen haakjes: dat gij perfect zijt was overduidelijk sarcastisch bedoelt :-)

Gepost door: watje | 23-05-10

Reageren op dit commentaar

We zijn tenminste van Melkmuil af hahaha.
Hey, Zotteke wanneer komde nog eens af?

Gepost door: lucy-ts | 31-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.