04-05-10

Stein Meuris gaat stemmen

Stein, uit alle respect, maar gij zijt ne dikke eikel, dat ik dit zeg is in mij gebakken sinds gij een uiterst on-objectief artikel hebt geschreven in "het belang van limburg" over een concert waarbij ge dan compleet alles hebt verzonnen en alles in een negatief daglicht hebt gebracht enkel omdat gij een haat hebt tegen heavy-metal. massaal hebben fans een nota geschreven naar het belang, niet omdat gij metal haat, maar omwille uw leugens omtrent de gang van zaken tijdens het concert. met reden hebben ze u dan ook buiten gestampt en het verboden om nog artikels te schrijven over concerten. hopelijk hebt ge er wat uit geleerd, dat de waarheid toch ooit uit komt en dat er nog een verschil is tussen "een mening hebben en een objectief verslag geven".

dat was eventje een uitleg waarom ik u een dikke eikel vindt en waarom mijn respect naar u toe zowel als artist en als verslaggever totaal verloren ben, waarvan ik uw mening en of uw artikels nu heel anders bekijk die voor mij alvast totaal geen enkele betekenis van meerwaarde meer hebben, ja ik kan het negeren om uw artikels te lezen, wat ik ook meestal doe, maar soms is de media zo gefixeerd op iets zoals nu, dat ik er niet langs kan.

dus meneer de Eikel: als ge meent de politiekers een hak te kunnen zetten is het veel beter om massaal op het Blok te stemmen, oeps, het Belang (hehehehe, oeps), want daar hebben de andere anti-democraten het meeste een hekel aan.

gij zijt al dezelfde zeveraar als de politiekers Stein, er zijn verdomme veel belangrijkere zaken om burgerlijke ongehoorzaam in (op) te roepen (wat niet gebeurd) dan nu voor deze dure theateriale politieke voorstelling.
 

16:09 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.