23-12-09

daklozen een dak boven hunne kop??? Yves Leterme

Yves Leterme, gij ze vuile klootzak, gij verdiend een klap tegen uw bakkes, of nog beter ne stamp tegen uw ballen, hoe durfd gij de bevolking van dit pokkenland te vragen om de zogenaamde daklozen een onderdak te geven? zout gij verdomme niet zelf het voorbeeld dan geven? gij die zoveel per maand krijgt kan het toch geen probleem zijn om financieel ne dakloze of meer illegaal of niet onderdak te geven. waarom doet ge hetzelf niet? vies van die mannen?

dan te bedenken dat men in menig steden reeds onderdak wilt geven aan de daklozen, maar niemand van die daklozen is op het aanbod ingegaan???

dan het volgende Yves Leterme, wij betalen al ik weet niet hoeveel al aan instanties die deze mensen zouden moeten helpen, maar ok, er gaat te veel honeraria naar die zakkenvullers in naam van de goede wil (goede doel)? hahahahaha

vertrouwen Yveske, Vertrouwen, daar draaid het om.

kijk eens naar sledderlo, ook een vuil politiek spelleke waarvan we het echte verhaal niet kennen, buiten dat er mensen zijn van uw kalliber er dik geld mee verdienen

een goede raad Yveske, houd uw bakkes dicht als ge meent mensen te raken op hun emoties zonder zelf het voorbeeld te geven als goede christene. oh ja, waar is nu uwe christen manieren? schijnheilige???? ja sorry, iets typisch van uwe partij, mijn veronderschuldiging popularist

yves

19:01 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

speciaal voor U Prettige feestdagen watje. Zal ik voor één keer positief zijn voor jou , want tenslotte heeft iedereen goede eigenschappen en in deze periode mogen die best wel eens in de verf gezet worden. Je hebt een heel eigen kijk op de gebeurtenissen in de wereld en je weet je mening ook duidelijk te omschrijven. Het bewijst dat je begaan bent met de mensen en wat er met hen gebeurd. Dat is al heel wat. Natuurlijk verschillen we van mening maar we hebben er tenminste een en we denken na. Jij bent geen kudde dier dat zich zo maar laat leiden. Gelukkig dat er nog mensen zijn zoals jij die niet blindelings doen wat van hen gevraagd wordt. Voor jou is inhoud belangrijker dan uiterlijk vertoon en helaas leven we in een tijd waar mensen enkel op het uiterlijk oordelen. Wie de moeite doet om wat beter naar je te luisteren ontdekt een rijke persoonlijkheid. Je houdt van de gezelligeheid , van de bruine cafés, van de ambachtelijke brouwerskunst en de rijke traditie van de Belgische bieren. Je houdt op een heel eigen manier van kunst en dat in de ruime betekenis van het woord. Je houdt van de bourgondische levensstijl en alhoewel je naar eigen zeggen, een stil type bent, wordt je gezelschap toch gewaardeerd, soms zelf onvoldoende vind ik.
Kortom je bent een aardige gast met een eigen kijk op het leven. Ik wens je daar veel succes en geluk mee. Laat je niet overheersen door negativisme ondanks alles wat er fout loopt in deze wereld. Geloof in jezelf en de oplossingen die je bedenkt.
Ik wensje ook een goede gezondheid, geen zwarte gedachten en natuurlijk prettige feestdagen en een fantastisch 2010.
En echtwaar, t' is gemeend

Gepost door: Duvel | 23-12-09

Reageren op dit commentaar

Wensen Dag Watje, ik hoef die Leterme ook niet - jammer dat zovelen door dergelijke gast stemmen - het zegt veel over het politieke bewustzijn in Vlaanderen. Ik sluit me verder aan bij de commentaar van Duvel. Prettige feestdagen en een gelukkig 2010. En natuurlijk veel bloginspiratie voor het komende jaar.

Gepost door: Vrijdenker | 24-12-09

Reageren op dit commentaar

Ik wens je prettige feesten!! En t'is waar wat Duvel zegt: je bent een fijn mens, authentiek.

Gepost door: Wopi | 25-12-09

Reageren op dit commentaar

Dag Watje Al ben ik geen trouwe bezoeker van je blog toch kom ik je graag een gelukkig nieuwjaar toewensen. Af en toe kom ik hier wel lezen hoor ;-)

Gepost door: Joke | 31-12-09

Reageren op dit commentaar

De allerbeste wensen voor 2010! Dat het maar een fantastisch jaar voor je mag worden. Enne... proficiat!

Gepost door: Nanette | 04-01-10

Reageren op dit commentaar

appartementen van de koning voor asielzoekers De koning had net voor Kerstmis onder-
dak aangeboden aan asielzoekers toen
bleek dat er een structureel tekort was
aan opvangplaatsen voor asielzoekers.
Vrijdag kon het Afghaanse gezin vanuit
het Klein Kasteeltje in Brussel naar
Ciergnon verhuizen. Een tweede apparte-
ment zou over enkele weken klaar zijn.

Gepost door: Duvel | 13-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.