03-04-09

op café!

Koud bier maakt warm bloed

 

18:34 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

lekkere wijn maakt die van ons ook wel eens warm!!!! maar geef mij maar koud bier.

Gepost door: WITTE | 03-04-09

Reageren op dit commentaar

Tap me dan maar een fris pintje...

Gepost door: Martine | 03-04-09

Reageren op dit commentaar

@ Martine pintjes heb ik niet, andere bieren daarintegen, no problem :-), maar niet te fris :-)

Gepost door: watje | 04-04-09

Reageren op dit commentaar

Maar warm bier maakt toch wel iets anders, dus geef mij ook maar een lekker koud bierke.

Gepost door: glimmerman | 04-04-09

Reageren op dit commentaar

Het zal eerder de hoeveelheid zijn i.p.v. de temperatuur van het bier, die warm bloed maakt

Gepost door: Duvel | 05-04-09

Reageren op dit commentaar

@Duvel inderdaad het zal eerder de hoeveelheid zijn.
maar zoals met alles, drink met mate (hehehe en nooit alleen). met te veel zit de kans er in dat het bloed overkookt wat zeker niet goed is :-)
@glimmerman: warm bier hoort enkel in de kookpot :-). voor een licht bier (kleur) licht de ideale temperatuur (voor mij) tussen de 8 en 14 graden Celcius, donkere bieren zouden het best tot zijn recht komen op ca 14 a 16 graden. amber kleurigen is heel afhankelijk waar het bier meer aan leunt.
gisteren weer een primeur gehad Glimmerman, en lekker, lekker, lekker, mmmmmmmmmmmmmm als gij den deze proeft zal je weer een favoriet erbij hebben :-)

Gepost door: watje | 05-04-09

Reageren op dit commentaar

Inderdaad Warm bier smaakt niet hoor. Maar bier op de goed temperatuur des te beter.

Gepost door: wopi | 05-04-09

Reageren op dit commentaar

KOUD BIER WARM BLOED?
DIT HEB IK WEL VASTGESTELD
DIKKE TONG
ZAGEN
OVERGEVEN
HOOFDPIJN
DROGE MOND
ECHTE VRIENDEN!!!
EZV

Gepost door: WITTE | 13-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.