24-01-09

I like to kill babies with a knife!

Dendermonde wordt beroemd, voor eventjes toch!

We zijn in de hele wereld gekend om onze chocolade

We zijn in de hele wereld gekend om onze bieren

We zijn in de hele wereld gekend om onze peren

We zijn in de hele wereld gekend om onze spruiten en witloof

We zijn in de hele wereld gekend om onze wafels

We zijn in de hele wereld gekend om nog zoveel andere dingen

 

We staan op plaats nummer 2 (bij mijn laatste info) in wereldranglijst van het aantal zelfmoorden

 

Willen we nu ook op het podium staan voor het verkrachten van kinderen?

Willen we nu ook op het podium staan voor het vermoorden van baby’s?

 

En dit bij een belabberd rechtssysteem in België, gaat Vermassen of  anderen van datzelfde kaliber Kim D. vrijspreken? Gaan we hem vrij krijgen door een procedurefout? Gaan we het steken omdat er te veel inspiratie gehaald wordt uit films? Één ding is zeker: de zielenknijpers wrijven in hun handen, kassa, kassa….. (met uitzondering voor die het echt waard zijn, en zo zijn er niet veel)

 

20:33 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Inovatief landje Dutroux heeft ons landje ook al op de wereldranglijst gezet .
Wij zijn toch eerste in van alles hé .
Of zijn wij een copy paste van de US ?
T'is niet omdat het niet geweten is, dat het er niet is .
Maar meestal behoren wiju tot de eersten .
Tijd voor een nieuwe belgenmop .

Gepost door: Siberx | 25-01-09

Reageren op dit commentaar

Onvermijdelijk Het is onvermijdelijk (en zelfs menselijk) dat nu en dan bij iemand de stoppen doorslaan. Soms heeft dat geringe gevolgen, soms heeft dat verreikende gevolgen. Toch denk ik dat door de vereenzaming in de maatschappij de kans groter gaat worden dat de stoppen gaan beginnen doorslaan. In een samenleving waar er meer sociaal contact is worden de alarmsignalen meestal tijdig opgevangen en is de kans op grote gevolgen kleiner. Denk ik ...

Gepost door: Vrijdenker | 25-01-09

Reageren op dit commentaar

zelfs in Nederland is het goed geweten.... ik weet niet of het hier veel beter is hoor maar.... zoals ik lees bij Vrijdenker is die vereenzaming en het a-sociaal zijn een maatschappelijk fenomeen dat een voedingsbasis is voor individuen die doorslaan, zoals ook de verruwing in de sociale omgang, het verlies aan waarden. Het normbesef vervaagt. En da's geen goeie evolutie.

Gepost door: ambereyes | 25-01-09

Reageren op dit commentaar

@vrijdenker dat is ook mijn mening. de betekenis van mijn postje is ook veel ruimer dan enkel het gegeven feit wat er is gebeurd. inderdaad ambereyes, hopelijk kunnen we op tijd dergerlijke evolutie veranderen naar een positieve evolutie.

Gepost door: watje | 26-01-09

Reageren op dit commentaar

zieleknijpers - psychiaters? Ik vermoed dat je hier met zieleknijpers , psychiaters bedoelt en daar wil ik toch even fel op reageren want ik vind dat je hen ten onrechte naar beneden haalt.

Je moet hun werk niet onderschatten. Eerst en vooral hebben zij voor huisarts moeten studeren om dan pas hun studies voor psychiater te kunnen aanvatten. Vele anderen zijn al jaren aan het werk, alvorens zij (psychiaters) echt aan de slag kunnen en de hele dag naar miserie en het slechtste van de mensheid moeten aanhoren en dit moeten kunnen relativeren en dan nog zwijgen, want het moet vanuit de persoon zelf komen er mag geen dwang of manipulatie zijn. Wat je dan zeker van die esoterische alternatievelingen niet kunt zeggen.

De mijne was toch een heel goede hoor en je kan bepaalde processen nu éénmaal niet versnellen.
Je kan niemand dwingen tot....want dit heeft eerder een averechts effect. De episode van boosheid en woede moet je gewoon door en hoort bij de projecties.

Mij stoort het veel meer als je dan hoort wat bepaalde mensen in de esoterische wereld dan aan prijzen vragen wat totaal niet echt gericht is op realistische wetenschap en voornamelijk lucht is dat er verkocht wordt. Het bewerken van het illussionaire, het werkt als je er in geloofd zoals met zoveel. Als ik het vernam van iemand betaalde ze zo iemand 150 euro en ze is er zeker geen uur bij geweest dat is nog altijd meer dan het dubbele van een psychiater waar je dan nog een deel van terugbetaald krijgt van je ziekenfonds.

Gepost door: Life angel | 26-01-09

Reageren op dit commentaar

@LA ik haal ze helemaal niet ten onrechte naar beneden: kijk maar naar de onbeschofde behandeling naar familyleden toe van die zielenknijpers in Sint- Truiden, daar zijn de patienten slimmer dan de zielenknijpers die steekblind zijn en totaal onkundig, maar wel stront duur.
dan heb ik ook nog in dit postje iets vermeld tussen de haakjes: met uitzondering die het wel waard zijn :-) ;-)

Gepost door: watje | 27-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.