18-11-08

blogtekst problemen voor explorer-gebruikers

Aan de Explorer gebruikers, er zijn blijkbaar teksten op mijn blog die niet verschijnen of die plots een andere titel krijgen op mijn postje afhankelijk op welke manier men mijn blog bezoekt. Mijn technische kennis inzake internet is helemaal niet van dat niveau om het probleem op te lossen, maar heb wel intussen het één en ander ontdekt wat het probleem is. Ik gebruik Internet Explorer zo goed als nooit meer, tenzij ik sommige sites niet geopend krijg via Mozilla Firefox. Ik gebruik dus uitsluitend Mozilla Firefox, dat op zich was normaal geen probleem om mijn blogteksten ook te kunnen lezen via Internet Explorer. Maar ik werk nu met zowel XP en Alta Vista, wat een probleem is tussen onderlinge communicatie, ook hier heb ik via een omweg dit probleem opgelost (opgelost, het is te zeggen dat ik het gevonden heb dat er wel communicatie is tussen beide besturingssystemen), tenminste via Mozilla Firefox. Blijkbaar is het nu wel onzichtbaar geworden op Internet Explorer wanneer ik een post heb geschreven via Alta vista en niet via XP. Zoals gezegd is er geen probleem wanneer ik een tekst heb geschreven via XP, maar wel via Alta Vista, nu ik dit weet, weet ik het, maar om bepaalde redenen kan ik dit niet veranderen, ik zal dus toch regelmatig (en waarschijnlijk meer en meer) toch mijn teksten maken via Alta Vista. Voor diegene die dan toch mijn teksten op mijn blog willen lezen zou ik aanraden om dan tijdelijk over te gaan naar Mozilla Firefox. Sorry voor het ongemak.

15:20 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

dag Watje normaal kan ik je teksten goed lezen,
wel zie ik soms enkele codes staan, wat ik raar vind
maar al met al is alles duidelijk via mijn IE en XP.
Kay groet met zonnekes en liefs

Gepost door: Sunny-Kay | 18-11-08

Reageren op dit commentaar

Internet...om een punthoofd van te krijgen!

Gepost door: Martine | 18-11-08

Reageren op dit commentaar

ja was toch weer goed dat we even telefoneerde hé, want ik zag weer allerlei spoken en grappenmakerij die er uiteindelijk niet was.

Toch weeral een bewijs, hoe moeilijk het is om te communiceren met geschreven teksten en ieder in zijn wereld van beleven zit of wat zij/hij denkt te zien. En hoe snel dat je naast elkaar aan het praten bent en alhoewel sommige zelfde woorden gebruikt worden het toch twee totaal verschillende verhalen zijn.

Grappig was het wel.

Gepost door: life angel | 19-11-08

Reageren op dit commentaar

Ik werk in IE en XP en heb altijd alles goed kunnen lezen hoor, alleen dat er soms een paar codes bij stonden! Blijkbaar is dat ook opgelost? want ik zie geen enkele code meer.

groetjes

Gepost door: maike | 20-11-08

Reageren op dit commentaar

Watteke! ik zie nu ook een titel met een post die er eerder stond.
wasda nu he
liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 20-11-08

Reageren op dit commentaar

Ja Ik werk afwisselend met IE en Firefox, en deze blog wordt inderdaad regelmatg fout weergegeven door IE

Gepost door: Grote Boze Wolf | 13-12-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.