02-09-08

dichterlijke vrijheid

Mijn hersenen kunnen mij mijn kloten kussen, vooraleer mijn hersenen mij de kloten kussen.  Inderdaad fobricaliptilus, mijn Nederlands is al niet denderend laat staan mijn Engels.

“Mine” mag hier evenzeer gebruikt worden als “my” LA: je moet het bekijken als zijnde een dichterlijke vrijheid, ok laat het dan maar een mislukte poging tot poëzie noemen. In deze context klinkt  mine beter dan my, maar dat terzijde.  Wat gij aanhaalt met “fuck me before I fuck myself “ fobricaliptilus is uw interpretatie van het gegeven, maar dan sla je de kop van de spijker compleet mis wat hier achter schuilt. Want in MIJN ogen zeg je nu compleet iets anders als wat ik heb genoteerd. Brain: brein I sb o, hersenen; verstand o; knappe kop; -s hersens; volgens Kramer’ engels. Dus ook hier mag ik met mijn dichterlijke vrijheid gebruik maken van brains in plaats van brain. Ik kan hier ne hele hoop filosofische zever over vertellen over wat ik heb genoteerd, maar de meesten hebben het wel begrepen wat ik ermee bedoel, ja de meesten, er zullen er zijn die het  niet hebben begrepen, maar so what. laten we het zo zeggen fobricaliptilus ter vergelijking, mss begrijp je het dan beter: fuck god before god fucks you.

19:18 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ik begrijp je ook.
Als of U en Uw hersenen geen geheel vormen.
Vandaar; fuck me....
Als je tegen je hersenen zegt, de pot op kan je dat net zo goed tegen jezelf zeggen. Verder mag je schrijven wat je wil , je beroepen op dichterlijke vrijheden zoveel je wil. Je mag zelfs zeggen dat het geen Engels is maar wel de taal van de boekapoepa stam. En dat je god er bij sleurt slaat helemaal nergens op tenzij je van jezelf zou vinden dat je een god bent. Kan best zo zijn.
Je hele problematiek zit in het duidelijk gebrek aan zelfkennis en de onverschilligheid van zodra je wat tegenwind krijgt. Dan kan het je allemaal geen reet meer schelen. Blijf maar verder draaien in je cirkeltje.

Gepost door: fobricaliptilus | 02-09-08

Reageren op dit commentaar

euh die eerste zin toch even herlezen hihi

zeg heb ik nog heel veel kaas over, spijtig dat ik ze niet virtueel kan sturen.

slaap wel en laat die hersentjes maar kussen, want andersom zie ik dat toch niet snel gebeuren.

Who the fuck is Alice -;)

Gepost door: Life angel | 02-09-08

Reageren op dit commentaar

:-) LA: Ik weet wie Alice is :-) tja, voor die kaas, dan zou ik terug moeten af komen zeker? :-) maar dan mag ik niet te lang wachten zeker :-).
fobricaliptilus: de stam boekapoepa ken ik niet, lijkt me een interesante stam te zijn aan de naam te horen, al heb ik hier zo een donkerbruin vermoeden dat het betreft zwarte humor en dat ge deze stam maar hebt uitgevonden, wauw als het dat is dan hebt ge toch meer fantasie dan ik dacht (tenminste als ik denk te weten wie je bent, virtueel uiteraard). maar blijkbaar heb je het niet begrepen desondanks ge beweerd het wel begrepen te hebben. wat mijn postje betekend is helemaal iets anders als wat gij ervan maakt, maar niet te min een interesant gegeven. nee, ik ben helemaal god niet, ik ben zoals elk levend wezen beter dan god, god is enkel virtueel, niks meer, jammer genoeg is dat zo een virtueel gegeven zo een impact heeft op zo veel mensen. dan wil ik u nog eens bedanken dat ik van u schrijven mag wat ik wil, ik wist eigenlijk niet dat ik uw toestemming nodig had. oeps, de verkeerde intonatie in mijn gedacht gahad, waarschijnlijk is het geschreven in die intonatie (context) dat het maar een zin is van manier van spreken, ja, dat zal het wel zijn. dan het volgende, ja dat wordt pas echt intresseant (geen intonatie van zwarte humor van mijnen twegen): heel duidelijk dat ik geen zelfkennis heb, wie weet hé, maar ben je er zeker van of acht ge uzelf god te zijn om het te zien? ik denk met mijn bescheiden mening dat ge over mij niet genoeg weet om te analyseren dat ik geen voldoende zelfkennis heb. waar je ook al langs zit (sorry, maar ik denk toch dat ge uwe glazen bol moet gaan kuisen), maar die onverschilligheid komt niet van zodra ik wat tegenwind krijg, daar is een andere reden voor. blijf maar verder draaien in je cirkeltje klinkt zo negatief, ik bekijk het dan maar eens positief, mijn cirkeltje draaid alsmaar sneller, door sneller te draaien wordt de middenpunt vliedende kracht groter wat weer resulteert in een grotere omvang van de cirkel. wanneer er voldoende elementen mijn leven doorkruisen (welke dan ook) zal er voldoende vaart zijn in de snelheid van de cirkel om ze niet te doen stil vallen.
voor de rest aan allen, nog prettige dagen gewenst :-)

Gepost door: watje | 03-09-08

Reageren op dit commentaar

U postjes zijn duidelijk genoeg om iets over u zelf te kunnen afleiden. Natuurlijk heb je mijn toestemming niet nodig om te schrijven, dat zeg ik niet en kan je ook niet afleiden uit wat ik zeg.
U begrijpen is niet moeilijk hoor watje, voor mij althans niet.
Uw analyses zijn nog steeds barslecht, zo ook uw opvatting over god en de cirkel. U bent de besluitloosheid in levende lijve. Ik weet wel
dat je een goeie kerel bent... maar met werk aan.
Enfin ook nog een goeie avond en tot, tja wanneer dat weet ik niet. Mss wel op één van je op je blog aangekondigde café bezoekjes.
En ja watje fobrica ... dingens is Duvel of andersom, maar dat maakt nu is geen reet uit. Siberx de grote
denker, zo een beetje uw tegenpool zei dat fobricaliptus niet bestaat. Een mooi kan s voor mij om die te maken van daar die nick. Interessant hé. Het bestaat niet en opeens bestaat het wel. Of misschien juist niet interessant. So what.

Gepost door: fobricaliptilus | 03-09-08

Reageren op dit commentaar

??? Hier kan ik geen knoop aan vastmaken. Hoeft ook niet. 't zal wel overgaan.

Gepost door: Vrijdenker | 05-09-08

Reageren op dit commentaar

besluiteloos alléz dan, tof te horen dat het niet moeilijk is mij te begrijpen.
of mijn analyses nog steeds barslecht zijn? zou kunnen. maar over mijn opvatting van of over god ben ik geen 100% zeker van, maar meer dan 1000% zeker, da's zeker. maar inderdaad, da's een feit: in vele gevallen ben ik besluitloos. en ja hoor er is veel werk aan de winkel wat mijzelf betreft. of ik ne goeie kerel ben? awel om eerlijk te waarheid te zeggen vindt ik het wel fijn dat te horen, maar zelf zie ik mijzelf niet zo, vol overtuiging, ik ben wie ik ben. inderdaad, het maakt in spé niet uit dat gij Duvel bent, maar toch altijd plezant om het te weten. wat siberx zegt over u weet ik niet, maar hem kennende zal hij waarschijnlijk iets anders hebben bedoeld met het "niet" bestaan.
interessant? voor de ene wel en voor de andere niet, ik vindt het wel interessant, maar inderdaad, so what! :-)

Gepost door: watje | 05-09-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.