07-06-08

Schnatschback

Hello, hello hello :-)

Schnatschback:

Ja Duveltje, mmm begrijpt “gij” wel wat ik te vertellen heb (bewust geen vraagteken). Trekt gij zelf niet alles uit de context en ontgaat bij de essentie niet van hetgeen wat ik schrijf.  Zijt ge niet iemand die al oordeelt zonder vragen te stellen (zo zijn er nog), een oordeel over iemand waar ge uitsluitend of tenminste waarvan ik vermoedens heb dat je een blog bekijkt als één geheel, dat alle postjes in een blog met alles samen hangt, niets is minder waard beste Duvel. Er zijn inderdaad dingen die het één met het andere te maken hebben, maar er zijn ook postjes die gewoon los hangen van heel de reutemeteut.

 

29-05-2008, 17:24:24

 

@witte

 

fout slimmeke. Ik denk dat ik Duvel ben.
ge “denkt” dat ge Duvel zijt? Denken? Of ben je zeker, of is er enige twijfel? Uiteraard zal het wel een manier van spreken geweest zijn. Uiteraard ben je Duvel (als nicknamer)

 

Duvel

 

26-05-2008, 14:13:47

 

?????

 

weet jij zelf nog wel wat je schrijft ?

fuck! Betrapt, tja, het zou wel eens kunnen dat ik niet alles meer weet wat ik schrijf, Holly shit J. Weet gij nog wat ge schrijft? Je bent anders ook een kampioen in het schrijven over dingen die totaal niks te maken hebben met de essentie van wat anderen schrijven. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik uw mening apprecieer hé.
Ik reageer op deze post maar de essentie ontgaat je volledig. Ikwist het en toch ben ik stom genoeg om te reageren. Enfin , amuseer je maar jongen. Oeps, toch nog een beetje eigen kennis, yep, eigen kennis is begin van alle wijsheid (het begin maar hé). Het toch weten en toch zo stom om te reageren: moet ik er nog verder op in gaan? Denk het niet, je zal wel intelligent genoeg zijn wat ik er mee wil zeggen, of heb ik het weer verkeerd begrepen en sla ik langs uw essentie van hetgeen wat gij wilt zeggen?

 

Duvel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-05-2008, 10:07:49

 

@watje

 

watje, zeg dan gewoon dat je niet begrijpt wat ik zeg. Je praat naast de kwestie van mijn reactie. Dat zou kunnen duveltje dat ik u niet goed heb begrepen wie zal het zeggen hé, daarom is een irl gesprek dikwijls zo veel duidelijker, maar dat is al dikwijls genoeg gezegd geweest, maar zat gij wel op de juiste golflengte?
Je bent een slachtoffer van satan: je hebt niet te verliezen, nog nooit iets te verliezen gehad zeg jezelf. Klopt dat ik dat heb gezegd, maar dat is een zin in het heel algemeen bekeken, het slaat niet op één of ander specifieke gegeven of gebeurtenis (wat er later bij kwam is sarcastisch) Je hebt je vrejaardagsfeestje waar niemand van d egenodigde naar toe kwam, je trakeert op een etentje waar niemand met je mee wil. Daarop reageer je dat het je allemaal geen barst kan schelen. Dat is een domme reactie. Je kon beter zeggen wat je echt voelt, dat het je pijn deed.  Voila sé: hier hebben we het: gij slaat alles in één pot, terwijl de meeste dingen volledig los staan van elkaar (dan heb ik het over mijn bolgpostjes), maar aanschouw deze idioot en ik zal hier wat prijs geven voor ons lieftallig Duveltje. Here we go:

dat verjaardagsfeestje waar niemand kwam opdagen is waar gebeurd. Maar dat is al van ik weet niet hoe lang geleden, toen op dat moment deed het pijn, ik zeg TOEN. Nadien heb ik nog maar twee keer in mijn leven mijn verjaardag gevierd. En het maakt mij inderdaad helemaal niet uit of er iemand komt (toen wel, nu (al langer niet meer) niet meer)

het volgende: dat uitnodigen van een etentje: inderdaad beste Duvel, het maakt mij niet uit of er iemand komt, het laat mij inderdaad koud, het was zoals ge weet gewoon een spelletje, maar het zou wel fijn geweest zijn om op die manier meer mensen te ontmoeten, niks meer en niks minder, net zoals mijn blogcafé bezoeken, komt er niemand, ok, komt er volk, des te fijner, maar ik lig er niet van wakker, dus overtrek niet alles Duvel. Was het daarom een domme reactie? Ik ben van mening van niet, maar goed. Dus: nogmaals het doet mij helemaal geen pijn, wie komt, die komt en het is gewoon plezant om andere mensen te ontmoeten.
Het slechte trekt mensen aan om ze vervolgens te dumpen in myserie . Jij trekt geen mensen aan dus ben je zeker geen valstrik van Satan. Tja Duveltje: ik trek inderdaad geen mensen aan, ik ben blij dat gij het zegt, telkens ik het zeg ben ik plots een negativist. Mag ik u daarvoor bedanken. Maar misschien dat ik net niet aantrek en daardoor een beetje in de schaduw sta en niet opval dat het net die valstrik is, hihihi, maar inderdaad Duvel, wat er niet bestaat (de duivel en god) kan er ook niet zijn, dus nee ik ben zeker geen valstrik van de duivel. Als het slechte de mensen aantrekt om vervolgens gedumpt te worden in miserie kan het misschien zijn dat zijzelf het slechte zijn en hun eigen hebben gedumpt (een knappe doordenker, ware de zin die erop volgde niet aanwezig, want dan krijgt die zin plots een andere context (bij mij toch)
En hier stop ik met reageren om dit onderwerp want je bent nog geen haar verandert in je redeneringen die helaas nergens toe leiden.
maar duveltje toch: moet ik veranderen? Vergeet het maar, ik zal net zoals gij niet veranderen. Gelukkig leiden dan uw redeneringen wel tot iets, maar is dat wel zo? Heb er mijn twijfels over, maar wie ben ik hé. Maar weeral hé, een irl gesprek is heel anders dan een geschreven tekst al zou men over hetzelfde praten.

 

Duvel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25-05-2008, 23:31:36

 

en zo kunnen we nog lang doorgaan. Klopt duveltje, maar zet gij het niet zelf in gang?

 

"ik heb niks meer te verliezen, ik heb eigenlijk nog nooit iets te verliezen gehad. de ene keer was het wat ik nog niet had, maar so what hé,"
Duidelijker kan je het niet zeggen. Alléz dan, dan heb ik toch nog iets duidelijk gezegd, dank u, of was het sarcastisch bedoelt? Want dan klinkt uw reactie natuurlijk heel anders hé J Je spreekt over God en Satan alsof je hen persoonlijk kent terwijl het enkel religieuze begrippen zijn die door mensen eigenschappen werden toegewezen op basis van hun geloof. Je gelooft er in of je gelooft er niet in. Satan staat voor het slechte, God voor het goede en wij mensen zitten daar tussen in. Nee duveltje: wij zitten er helemaal niet tussen in, ge kunt niet ergens tussen staan wat er niet is. Wij zijn het goede, wij mensen, maar wij mensen hebben die zever over god en satan gecreëerd (over de rest komt nog eens een postje over. Jij trekt die begrippen door naar het wereldlijke en zegt zo eigenlijk dat je gelooft en je geluk zoekt in het ongelukkig zijn. Waar haalt ge nu dat weer vandaan dat ik eigenlijk wel geloof? Tssss, nee duveltje, het zijn de mensen die het verwereldlijken de mensen die de bijbel hebben geschreven en de mensen die in dat schrift geloven, ik speel er enkel de draak mee met veel fascinatie en met mijn eigen kijk er op. Merk ook op het feit dat maike nogal weinig ideeen heeft. :-) kom duveltje: is dat nu geen domme reactie van U.

 

Duvel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

24-05-2008, 22:45:18

 

 

 

satan =misbruik van vertrouwen. Je bent al zijn slachtoffer en trapt in ieder val die hij opzet.
Inclusief je gedachtenwereld. Wie gelooft in god zijn diegene die in de val vallen van de schijnheiligheid god. God is misbruik van vertrouwen, god en satan zijn dezelfde, satan als onderdaan van god is toch sterker als zijn schepper god, ik dacht dat god almachtig was, is.
Succesvol is hij helaas wel satan maar zelfs minimaal duuraam geluk moet er niet zoeken. Geluk zal er nooit zijn bij satan, tenzij geluk gepaard gaat met succes
integendeel. Korte euforie wel en dan begint de levenslange myserie.
alléz duveltje, heb ik genoeg toegelicht, of was het weer gelul van mij. (ook weer bewust geen vraagteken)

 

gegroet allemaal, Satanisten, godisten en ongelovigen.

 

Duvel

 

17:22 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) | Tags: duvel, satan, god, schnatschback |  Facebook |

Commentaren

Proficiat en bedankt watje om zo uitgebreid te reageren op mijn reactie. Ik voel me bijna vereerd maar helaas valt je antwoord inhoudelijk tegen. Maar die repliek zal je wel van mij verwacht hebben. Ik zal ook , net zoals jij dat gedaan hebt, stuk voor stuk je antwoorden overlopen en wees gerust mijn reacties zullen kort zijn. Ze staan tussen de ****

Ja Duveltje, mmm begrijpt “gij” wel wat ik te vertellen heb (bewust geen vraagteken). Trekt gij zelf niet alles uit de context en ontgaat bij de essentie niet van hetgeen wat ik schrijf. Zijt ge niet iemand die al oordeelt zonder vragen te stellen (zo zijn er nog), een oordeel over iemand waar ge uitsluitend of tenminste waarvan ik vermoedens heb dat je een blog bekijkt als één geheel, dat alle postjes in een blog met alles samen hangt, niets is minder waard beste Duvel. Er zijn inderdaad dingen die het één met het andere te maken hebben, maar er zijn ook postjes die gewoon los hangen van heel de reutemeteut.

29-05-2008, 17:24:24
@witte
fout slimmeke. Ik denk dat ik Duvel ben.
ge “denkt” dat ge Duvel zijt? Denken? Of ben je zeker, of is er enige twijfel? Uiteraard zal het wel een manier van spreken geweest zijn. Uiteraard ben je Duvel (als nicknamer)
***Witte vroeg of ik dacht dat ik God was. Ik zei: Nee , ik denk dat ik Duvel ben “ en da’s al. Een eenvoudig antwoord op een domme vraag.****
Duvel

26-05-2008, 14:13:47
?????
weet jij zelf nog wel wat je schrijft ?
fuck! Betrapt, tja, het zou wel eens kunnen dat ik niet alles meer weet wat ik schrijf, Holly shit . Weet gij nog wat ge schrijft? Je bent anders ook een kampioen in het schrijven over dingen die totaal niks te maken hebben met de essentie van wat anderen schrijven. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik uw mening apprecieer hé.
****Mensen die hun gedachten kunnen ordenen en structureren en zo een overzicht behouden zullen samen met mij kunnen beamen dat jij inderdaad niet meer weet wat je schrijft. Je kluts werkelijk alles door elkaar.*****

Ik reageer op deze post maar de essentie ontgaat je volledig. Ikwist het en toch ben ik stom genoeg om te reageren. Enfin , amuseer je maar jongen. Oeps, toch nog een beetje eigen kennis, yep, eigen kennis is begin van alle wijsheid (het begin maar hé). Het toch weten en toch zo stom om te reageren: moet ik er nog verder op in gaan? Denk het niet, je zal wel intelligent genoeg zijn wat ik er mee wil zeggen, of heb ik het weer verkeerd begrepen en sla ik langs uw essentie van hetgeen wat gij wilt zeggen?
****Je bedoelt zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Eigen kennis is helemaal iets anders. Maar ik vind het inderdaad dom(in de zin van tijdverspilling) van mezelf dat ik op je postje reageer.****
Duvel

@watje
watje, zeg dan gewoon dat je niet begrijpt wat ik zeg. Je praat naast de kwestie van mijn reactie. Dat zou kunnen duveltje dat ik u niet goed heb begrepen wie zal het zeggen hé, daarom is een irl gesprek dikwijls zo veel duidelijker, maar dat is al dikwijls genoeg gezegd geweest, maar zat gij wel op de juiste golflengte?
****Ik zit op de juiste golflengte en jij ook maar het verschil is dat je op een verkeerde frequentie zit. Een gesprek met jou irl zal volgens mij niet veel verschillen met je blog. Je manier van denken blijft dezelfde. Je woordenkeuze en aanbreng zal verschillen en natuurlijk is er de lichaamstaal het fysieke contact en gaat het sneller. Maar Ik vermoed dat het uren lullen wordt zonder een stap verder te komen****.


Je bent een slachtoffer van satan: je hebt niet te verliezen, nog nooit iets te verliezen gehad zeg jezelf. Klopt dat ik dat heb gezegd, maar dat is een zin in het heel algemeen bekeken, het slaat niet op één of ander specifieke gegeven of gebeurtenis (wat er later bij kwam is sarcastisch) ***Zo bedoelde ik het ook , heel algemeen****
Je hebt je vrejaardagsfeestje waar niemand van d egenodigde naar toe kwam, je trakeert op een etentje waar niemand met je mee wil. Daarop reageer je dat het je allemaal geen barst kan schelen. Dat is een domme reactie. Je kon beter zeggen wat je echt voelt, dat het je pijn deed. Voila sé: hier hebben we het: gij slaat alles in één pot, terwijl de meeste dingen volledig los staan van elkaar (dan heb ik het over mijn bolgpostjes), maar aanschouw deze idioot en ik zal hier wat prijs geven voor ons lieftallig Duveltje. Here we go:
dat verjaardagsfeestje waar niemand kwam opdagen is waar gebeurd. Maar dat is al van ik weet niet hoe lang geleden, toen op dat moment deed het pijn, ik zeg TOEN. Nadien heb ik nog maar twee keer in mijn leven mijn verjaardag gevierd. En het maakt mij inderdaad helemaal niet uit of er iemand komt (toen wel, nu (al langer niet meer) niet meer)
het volgende: dat uitnodigen van een etentje: inderdaad beste Duvel, het maakt mij niet uit of er iemand komt, het laat mij inderdaad koud, het was zoals ge weet gewoon een spelletje, maar het zou wel fijn geweest zijn om op die manier meer mensen te ontmoeten, niks meer en niks minder, net zoals mijn blogcafé bezoeken, komt er niemand, ok, komt er volk, des te fijner, maar ik lig er niet van wakker, dus overtrek niet alles Duvel. Was het daarom een domme reactie? Ik ben van mening van niet, maar goed. Dus: nogmaals het doet mij helemaal geen pijn, wie komt, die komt en het is gewoon plezant om andere mensen te ontmoeten.
Het slechte trekt mensen aan om ze vervolgens te dumpen in myserie . Jij trekt geen mensen aan dus ben je zeker geen valstrik van Satan. Tja Duveltje: ik trek inderdaad geen mensen aan, ik ben blij dat gij het zegt, telkens ik het zeg ben ik plots een negativist. Mag ik u daarvoor bedanken. Maar misschien dat ik net niet aantrek en daardoor een beetje in de schaduw sta en niet opval dat het net die valstrik is, hihihi, maar inderdaad Duvel, wat er niet bestaat (de duivel en god) kan er ook niet zijn, dus nee ik ben zeker geen valstrik van de duivel. Als het slechte de mensen aantrekt om vervolgens gedumpt te worden in miserie kan het misschien zijn dat zijzelf het slechte zijn en hun eigen hebben gedumpt (een knappe doordenker, ware de zin die erop volgde niet aanwezig, want dan krijgt die zin plots een andere context (bij mij toch)
****In het leven hangt alles samen, maar ook werkelijk alles. Dat is zo zeker als de wijsheid dat ieder mens vroeg of laat sterft. Mensen die van dat geheel stukjes afzonderen of als delen als aparte entiteiten beschouwen zijn psychopathisch m.a.w. ziek. Natuurlijk doe jij niets liever dan rondbazuinen dat het je allemaal niks kan schelen. Een normale reactie voor je zelfbehoud.****
En hier stop ik met reageren om dit onderwerp want je bent nog geen haar verandert in je redeneringen die helaas nergens toe leiden.
maar duveltje toch: moet ik veranderen? Vergeet het maar, ik zal net zoals gij niet veranderen. Gelukkig leiden dan uw redeneringen wel tot iets, maar is dat wel zo? Heb er mijn twijfels over, maar wie ben ik hé. Maar weeral hé, een irl gesprek is heel anders dan een geschreven tekst al zou men over hetzelfde praten.
****Van mij moet jij niks en een irl gesprek is anders maar je denkwijze blijft*****

25-05-2008, 23:31:36
en zo kunnen we nog lang doorgaan. Klopt duveltje, maar zet gij het niet zelf in gang?
***Soms wel soms niet****
"ik heb niks meer te verliezen, ik heb eigenlijk nog nooit iets te verliezen gehad. de ene keer was het wat ik nog niet had, maar so what hé,"
Duidelijker kan je het niet zeggen. Alléz dan, dan heb ik toch nog iets duidelijk gezegd, dank u, of was het sarcastisch bedoelt? Want dan klinkt uw reactie natuurlijk heel anders hé 
****Nee het was niet sarcastisch bedoelt. Ik meen het.****
Je spreekt over God en Satan alsof je hen persoonlijk kent terwijl het enkel religieuze begrippen zijn die door mensen eigenschappen werden toegewezen op basis van hun geloof. Je gelooft er in of je gelooft er niet in. Satan staat voor het slechte, God voor het goede en wij mensen zitten daar tussen in. Nee duveltje: wij zitten er helemaal niet tussen in, ge kunt niet ergens tussen staan wat er niet is. Wij zijn het goede, wij mensen, maar wij mensen hebben die zever over god en satan gecreëerd (over de rest komt nog eens een postje over.
****Je begrijpt niet wat ik schreef. Mensen zitten tussen het volmaakte goede en het volmaakte slechte. Of God of Satan bestaat doet niet terzake*****.
Jij trekt die begrippen door naar het wereldlijke en zegt zo eigenlijk dat je gelooft en je geluk zoekt in het ongelukkig zijn. Waar haalt ge nu dat weer vandaan dat ik eigenlijk wel geloof? Tssss, nee duveltje, het zijn de mensen die het verwereldlijken de mensen die de bijbel hebben geschreven en de mensen die in dat schrift geloven, ik speel er enkel de draak mee met veel fascinatie en met mijn eigen kijk er op.
****Je zegt zelf dat je gelooft. Het is heel eenvoudig af te leiden uit wat je schrijft. Als je nu zegt dat je niet gelooft wil dat weer zeggen dat je de gevolgen van wat je schrijft niet begrijpt of je heel slecht weergeeft wat je eigenlijk wil zeggen*****

Merk ook op het feit dat maike nogal weinig ideeën heeft. :-) kom duveltje: is dat nu geen domme reactie van U.****Ze zegt zelf 3x dat zeg geen idee heeft dus …heeft ze niet veel ideeën. Het is wel een valse bange en vooral stomme trut. Kijk watje, dit is wel een domme reactie van mij maar ik meen het wel.Domheid mag gemeend zijn niet ?*****
Duvel

satan =misbruik van vertrouwen. Je bent al zijn slachtoffer en trapt in ieder val die hij opzet.
Inclusief je gedachtenwereld. Wie gelooft in god zijn diegene die in de val vallen van de schijnheiligheid god. God is misbruik van vertrouwen, god en satan zijn dezelfde, satan als onderdaan van god is toch sterker als zijn schepper god, ik dacht dat god almachtig was, is.
*****Nu doe je zelf alsof je alles weet over God en Satan en erger nog ook over de mensen die in God geloven. Hoe kan jij anders weten dat Satan veel sterker is als God als je niet in hen gelooft. Bovendien zei je zelf eerder dat ze niet bestaan. Niet meer weten wat je schrijft, remember*****.

Succesvol is hij helaas wel satan maar zelfs minimaal duuraam geluk moet er niet zoeken. Geluk zal er nooit zijn bij satan, tenzij geluk gepaard gaat met succes
****Inderdaad het slechte zal nooit geluk in houden ook niet bij succes*****
integendeel. Korte euforie wel en dan begint de levenslange myserie.
alléz duveltje, heb ik genoeg toegelicht, of was het weer gelul van mij. (ook weer bewust geen vraagteken).
****Ja je hebt weer genoeg geklutst en gedachten gemorst en je uitleg over al dan niet een leesteken is belachelijk. Je doet dat veel. En het is totaal zinloos(bewust geen vraagteken en onbewust geen uitroepteken en uit pure koppigheid ook geen punt)******

Gepost door: Duvel | 07-06-08

Reageren op dit commentaar

Ik ga het hier allemaal in een paar woorden samenvatten,
DUVEL GE ZIJT EEN ARM SCHAAP.

Gepost door: glimmerman | 07-06-08

Reageren op dit commentaar

@duvel zo zie je maar hé, wie wie is.
uitleg: eigen kennis en zelfkennis is iets anders, wat is daar het verschil dan van? kennis van uw eigen of kennis van u zelf, wat is daar nu het verschil van? dit snap ik helemaal niet. uw eigen zijt ge zelf, gij zelf is uw eigen.
op de juiste golflengte zitten en toch op een andere frequentie, das raar, want golflengte is frequentie, is enkel een ander woord, maar met dezelfde betekenis. dus zegt ge we zitten op dezelfde golflengte maar op een andere golflengte, vind ik vreemd, snap ik niet.
vermits mijn gedrag over die leestekens belachelijk zijn, houd impliciet in dat ik ne belachelijke ben. vermits ik dan toch gelovig ben zal ik nu naar god toe bidden en om vergevenis vragen dat ik ne belachelijke ben. god vergeef mij dat ik belachelijk ben geweest jegens Duvel, eu ja sorry god dat ik de naam Duvel moet vernoemen, want waarschijnlijk hoor je de naam Duvel niet graag, maar dat is nu éénmaal de nichkname van deze persoon.
irl gesprekken: het was geen uitnodiging om met u irl te spreken, ik wilde hier mee aan tonen dat zo een gesprek heel anders is dan teksten (velen hebben het al ondervonden), maar ja, enkel uw mening en vooral gedachtegoed is de enige juiste, de gesprekken leiden tot niets, of bedoelt ge eerder de gesprekken leiden niet tot het veranderen van de gedachten van anderen, de gedachten van anderen leiden niet tot Duvel's gedachten.
Ook zijt gij blijkbaar de enigste die nooit eens iets verkeerd verstaat, maar blijkbaar zijn het enkel anderen die iets verkeerd verstaan, en ja ik geef toe dat ik regelmatig iets verkeerd heb verstaan, ik ben niet zo perfect als gij, ik ben maar ne simpele belachelijke mens.

Gepost door: watje | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

@watje @glimmer watje: blablabla
glimmer : ik een arm schaap, gij een kalf.

Gepost door: Duvel | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

@Watje Het stopt gewoon niet....
Hoe meer je reageert hoe meer het spuwt. Het heeft wel steeds meer en meer tijd nodig om de woorden en zinnen te draaien en keren... alleen daar waar ze niet tegenop kan, daar bespeur je haar niet.
Zo laf is ze... ze moet eens goed door....... worden, dat heeft ze nodig. Maaaaaaaaaaaaaaaaaar niemand gunt het haar blijkbaar, en ik kan het nog goed geloven ook!
Watje laat je niet kleineren. Ze vindt toch steeds weer iets, al zijn het haar eigen taal en spellingsfouten waar ze over struikelt.
Opvoedkundig gezien is ze een voorbeeld! ;-)
Sociaal gezien een cremeke... alleen een smakeloos cremeke dan wel te verstaan.

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

niet tegen op kan ???? waar of bij wie is dat dan wel ?
btw Sting met baard... vies hé.
Zonde van het geld voor de tickets en dan nog zo'n slecht weer. Ocharme.

Gepost door: Duvel | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

@M&M wat vind jij van watje zijn redenering en postjes ?
Interessant, zet het je aan het denken ?
Wat vind je van de uitspraak dat satan de enigste is die je kan vertrouwen . Wel doordacht, denk jij dat ook ?
Wat denk je van iemand die zegt niets meer te verliezen te hebben en nog nooits iets te verliezen had . Een gelukkig man, een mooie levensvisie ?
Kan jij daar wel op anwtoorden zonder gezichtsverlies of ga je weer schelden

Gepost door: Duvel | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

Hmmmmmmmmmmmm... Je vergeet Guy Swinnen en Iggy Pop nog!
Genoten meiske, van begin tot het einde. De koude vergeet je zeer snel wanneer je omringd bent met echte vrienden en vriendinnen, je man en je zoon!
Het was een mooie dag!
Het zou jou zelfs deugd gedaan hebben....
En het ticket op overschot... dat is verkocht hoor en met z'n allen hebben we daar goe op geklonken.
Vriendschap... zo mooi, je moet het echt eens proberen...

Gepost door: M&M | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

@Duvel Als ik Watje iets te vertellen heb, dan doe ik dat persoonlijk!
Ik weet waar hij het meestal over heeft en ik volg zijn blog.
Wanneer ik vragen heb, zal ik ze wel stellen, wanneer ik opmerkingen zal ik ze wel geven.
Watje weet dat mijn visie op het leven anders is dan de zijne... maar ik heb respect voor iedereen, ook voor hem.
Ik weet dat hij er vroeg of laat wel komt, hij staat tenminste stil bij zichzelf en stukje bij beetje ZAL het hem lukken, daar ben ik zeker van.
Satan, niks voor mij en watje weet dat wel.
Neen Watje is momenteel niet echt gelukkig door hetgeen hij meemaakte, is dat misschien niet erg genoeg?
En jij bent het ook niet Duvel, vandaar dat ik je niet negeer! Ergens heb ik ook met jou te doen, je verdient het misschien niet maar that's me...
Ik vind het alleen niet mooi van je dat je dat je de schoonheid (innerlijk) van anderen keldert om jezelf beter te voelen...

Gepost door: M&M | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

I give you hard times baby. Hahahaha Je antwoord is duidelijk. Dat vergeet jij.
Zwijgen over de knelpunten. Je munt er in uit. En bovendien was het niet Guy Swinnen maar wel The Scabs . Ji denkt nogal snel dat je vrienden hebt. Herinner je uw postje waarin je vertelde dat wanneer jij is een keertje je zogezegde vrienden nodig had , je in de kou bleef staan. Ook vergeten ? Hihihi

Gepost door: Duvel | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

Neen schatje niet vergeten... wel vergeven en dat moet je kunnen met vrienden.
Ja ja... het was ook Iggy Pop en the Stooges he...
Troost je schatje, ik weet waarover ik het heb hoor!

Gepost door: M&M | 08-06-08

Reageren op dit commentaar

watjeuuu... ;-)

groetjes

Gepost door: maike | 09-06-08

Reageren op dit commentaar

@ duvel pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gepost door: glimmerman | 09-06-08

Reageren op dit commentaar

sta me toe om toch even te reageren;-)
M&M: :-) ik voel mij eigenlijk helemaal niet gekleineerd hoor en zeker niet door Duvel, maar dat ter zijde. het is wel waar dat ik vroeger veel werd gekleineerd vernederd en weet ik wat nog allemaal, maar die tijd is allang vervlogen zenne.
Duvel: uw vragen naar M&M toe, het zijn begrijpelijke vragen interessante vragen, enkel het zijn net dat soort vragen die zich niet lenen tot verdere discussies via deze weg, wel bvb via chat, en nog beter irl, want dan is er een directe interactie, een spel van een gesprek, men kan er direct beter op in gaan, ge weet wel een boeiend gesprek ergens in een rustig cafétje of aan huis met de nodige sfeer die erbij hoort. wat nu niet wil zeggen dat het om een uitnodiging gaat hé. er zijn te veel mensen die denken dat ik een supperdoordacht stratigische opgebouwde zinnen, items, slogans, teksten, foto's of wat dan ook maak hier op mijn blog, niets is minder waar, sommige dingen wel, veel dingen niet, het zijn dingen die me dan opkomen, meer niet, ik ben geen schaakspeler, daar ben ik te lomp voor om zo ver vooruit te denken, dus diegene die denken dat ik alles doe met een voorop gezet plan zit er langs. ik ben niet als....
heb je totaal geen inlevingsvermogen om te vatten wat ik met satan de vertrouwenspersoon bedoel? niet te ver zoeken hoor, het is ook enkel maar een manier om iets uit te drukken, meer niet, zoals veel spreekwoorden niet letterlijk kunnen worden opgevat maar toch zo veel zeggen.
tja niks te verliezen is ook zo een manier om iets te zeggen, het is trouwens waar ook nog, toe gegeven, ik heb één ding te verliezen, mijn leven, maar die gaat zoals iedereen wel vroeg of laat verliezen, begrijpt ge het nu beter?
dan nog één ding: wat heeft het in hemelsnaam te betekenen dat M&M haar gezicht zou verliezen door daar op te antwoorden, daar kan ik ook weer niet in volgen, ja ik weet het duvel, ziet er zijn veel dingen die ik nog niet begrijp.

Gepost door: watje | 09-06-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.