18-03-08

het lot van de wraak

Hey beste knappe goeduitziende te gekke prettig gestoorde kameraden, onze discussie over “wraak van het lot” in mijn koninkrijk, tja ik ben er nog niet uit, alleen ik heb weer wat stof bij om over na te denken, laten we eens de twee woorden eens omdraaien:

het lot van de wraak!

Die is denk ik simpeler om over na te denken, ook al kunnen we er weer ver in gaan hé. Afspraak in mijn koninkrijk? hihihi we hebben nog een paar flessen te kraken :-) , maar nu nog niet hé ;-)

15:33 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) | Tags: lot, wraak |  Facebook |

16-03-08

verslagje blogcafé "caféke"

Dat hebben we ook weer gehad, het was fijn en gezellig in het kleinste cafétje van belgie. Alleen had ik de waardin niet kunnen overtuigen om te stoppen met roken. Mijne collega heeft mij opgepikt en speelde dus bob. Net voor we vertrokken werkte zijn gps al niet, dus snel de mijne genomen en hopsa we zijn vertrokken. Potverdikke, diene aldi gps heeft wel ne steek gelaten, hij duidde de verkeerde plaats aan, nog goed dat mijne collega het caféke nog kende van vroeger. Er was één iemand van het blogwereldje afgekomen. We babbelden over van alles en nog wat, waar we ook lol in hadden was het feit dat we ideeën aan het zoeken waren, of eerder onderzoeken hoe we ons van kant zouden kunnen maken, maar dat zal ik hier nu maar laten.

15:46 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: blog cafe, cafeke |  Facebook |

13-03-08

blogcafé

In den beginne van deze week wilde ik een postje maken over “steinway and sons”, maar omwille van enorm veel gebeurtenissen, lees toestanden, zijn mijn gedachten op overdrive en kan ik de shit niet meer volgen.Maar goed, dat hebben jullie (ik) nog te goed.

Mmmm dus daarom weer wat aan de late kant, mijn volgend blogcafétje die ik ga bezoeken aanstaande zaterdag de 15de maart. Het betreft “het kleinste caféke” in Dilsen-Stokkem. Ik weet het Luna, weer te ver voor u, maar ik zal zeker en vast nog in uw buurt (en meerdere keren) meerdere cafés af doen, en wie weet voor een volledig weekend en hopelijk mag ik dan mss profiteren van uw infrastructuur (lees slaapgelegenheid).

Ok hier gaan we dan, volgens hun beschrijving, en ja hoor, ook hier ben ik nog nooit geweest: er was eens…zo beginnen de meeste sprookjes, doch dit is geen sprookje want het bestaat echt. Ergens in de bossen van Lanklaar, boven op de berg ligt het kleinste caféke van Limburg. Gezelligheid is er troef! Wel het interieur is werelds en spiritueel ingericht, maar het is de verscheidenheid van de mensen die hier over de vloer komen die er een speciaal karakter aan geven. De klanten komen van “overal en nergens” en iedereen voelt er zich thuis. Er heersteen vredige en positieve energie die mensen van allerlei slag met elkaar verbindt. De leuze van de uitbater is: “je hoeft niet prettig gestoord te zijn om je hier goed te voelen, maar het zou wel helpen.”

Ahum, het adres is als volgt: Boslaan 72, Dilsem-Stokkem. Tja, zoals gewoonlijks zal je me herkennen via mij T-shirt, hetzij “de Limburgse biervrienden” of “zythos”. Ook kan je mij roepen via mijn blog gsm nr.: 0474/ 17 29 98. Ook deze keer zal ik er ca 20h00 zijn tot ca 22h00. (dat laatste is nooit zeker).

21:17 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

12-03-08

bono en baloe zoeken een thuis

Updating: zoekactie voor een pleeggezin is stop gezet.

10-03-2008 Dieren

Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...Bono en Baloe zoeken een nieuwe, warme thuis

Een tijdje geleden stond hier een advertentie waarin ik een warme thuis zocht voor Amber (poes) en Baloe (hond). De eigenares was ernstig ziek en zocht een oplossing voor haar dieren. Van al haar dieren was de plaatsing van Amber en Baloe het dringendste. Ondertussen is ze overleden, en werd door haar moeder beslist om ook voor Saiya (poes) en Bono (hond) een warme thuis te zoeken. Amber en Saiya werden samen geplaatst, maar Baloe en Bono wonen nog steeds op hetzelfde adres. De verzorging voor beide honden (en nog eens 10 katten) wordt haar allemaal wat veel. Dus wie Bono of Baloe een fijne, warme thuis wil bezorgen kan me mailen via de knop hiernaast. (dit wil dus zeggen, bij de blog van Nadia hé (ze staat op mijn bloglinks)

 

 

IMG_2138

IMG_2140

IMG_2141

IMG_2143

18:12 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: baloe, bono, thuis |  Facebook |

09-03-08

verslag café Rembrandt

Om kwart voor den zevene des avonds ben ik vertrokken vanuit de thuisbasis, iets later als gepland, maar vlaanderen vakantieland moet maar niet zo interessant zijn. Onderwegen op de autostrade brandde verdomme plots mijn rood lampje van de radiatortemperatuur. Ben toch maar verder gereden, ik zou toch de woonplaats van mijn jongste broer passeren.

Effe mijn motor afgekoeld en wat was het, och alleen maar een laag niveau van het waterreservoir. Maar hierdoor had ik wat tijd verloren, ok ik zou dus tien minuten later aan komen, niet zo erg zou ik zo zeggen.

Éénmaal in de stad der steden aan gekomen, lap, overal waar ik net door moet werkzaamheden, dus mijne kar ergens neer gezet en te voet verder. Natuurlijk zoals ikke altijd de verkeerde weg gepakt en ik was tenslotte een haf uur te laat op bestemming Rembrandt.

Bij het binnenstappen van het oudste café van ons landje kwam ik ne verstikkende damp tegen, ja verdomme, alweer die verdomde rook. Ik zet me neer, miljaardedju, ben ik toch niet mijn portefeuille vergeten. Ik terug naar mijn kar, nu moest ik wel niet zoeken hé.

Ok hier zal ik niet lang blijven desondanks de aanlokkelijke kaart zowel nat als droog. Maar even later kwam er een bende van acht man, awel en niemand die rookte, ik ben omwille plaatsgebrek wat gaan opschuiven en men zette zich bij mij aan tafel. De rook was na enige tijd weg en ben dus maar gebleven. Af en toe had ik met hun een gesprekje. Doordat de rook weg was had ik wel terug zin in iets droogs, maar toen was de keuken reeds gesloten.

Dju toch, kreeg toch nog een broodje met brie. Tegen een uur of half twaalf ben ik huiswaarts gereden. Tof caféke, maar diene doemp hé…

16:54 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: rembrandt, blogcafe |  Facebook |

08-03-08

@P: zelfmoordsuggesties

Weeral heb ik er lang over nagedacht om verder nog postjes te schrijven over zelfmoord in de ruimste zin van het woord. Daar ik mij steeds aan mijn belofte houdt zal ik dus wel naar gelang mijn motivatie en inspiratie hier over schrijven.

Beste P: beloofd is beloofd. Het is alleen voor velen die hier toch regelmatig eens komen lezen nogal deprimerend om maar telkens teksten te lezen - al was het maar enkel de titel van het postje - over dit thema.

Vandaar zal ik in de toekomst een bijkomende blog aanmaken die enkel over zelfmoord gaat, en wie weet wat er nog allemaal bij kan komen. Wie hier niks over wil lezen ga dan zeker NIET naar mijn andere blog.

Om te vermijden dat men per ongeluk op mijn blog zou terecht komen zal ik voor die blog ook een andere nickname gebruiken en niet “Watje”. Voor diegene die het niet laten kunnen ook ok, no problem. Mijn nickname voor mijn zelfmoordblog zal de naam dragen: “Seppuka”, en nu maar hopen dat er niet nog niemand dezelfde nick heeft. De naam van mijn blog zal de volgende naam dragen:  “lichtnevel”

15:57 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: p, zelfmoord, seppuka |  Facebook |

06-03-08

vogend blogcafé bezoekje

Mijn volgende blogcafé bezoek zal plaats vinden nu aanstaande zaterdag 8 maart wederom om 20h00.

het café heet Rembrandt en staat in de stad der steden, de oudste stad van ons klein begeerd landje Tongeren. Het is tevens naar hun eigen zeggen de oudste herberg van België, ben benieuwd, ja want ook hier ben ik nog nooit geweest.

Het adres van de herberg is Veemarkt 11, Tongeren. Een korte beschrijving van hun zelf:

originele bruine kroeg, lekker terug in de tijd, gezellig en betoverend charmant! (wat moeten we nog meer hé). Ononderbroken herberg sinds 1881, met een zeer intrigerend verleden. Op een bepaald moment waren er op dit adres zelfs wettelijk ingeschreven “servantes” (poetsvrouwen??)…in dienst. Alles open en bloot op: www.tongereninfo.nethistorischtongeren.htlml.

Voila. Indien er na 21h30 niemand is komen opdagen kan het zijn dat ik van daaruit vertrek naar het café ’t Poorthuis op de Kielenstraat 112, ook in Tongeren. Ook weeral een rustig praatcafé.

Wie alsnog wilt afkomen maar is te laat of om welke reden dan ook, of men vindt mij niet kan mij voortaan bereiken op mijn blog gsm nr: +32 474 17 29 98.

Oeps: ook dan zal ik een t-shirt dragen van ofwel Zythos of “de Limburgse biervrienden”.

PS voor Martine Bonje: ge hebt nogal een druk bezet leventje, ondertussen ben ik nog op zoek naar een restaurant om uw prijs te verzilveren, komt in orde hoor.

13:25 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: blog cafe |  Facebook |

04-03-08

(oud) nieuw virus (her)ontdekt

Onlangs heb ik een mailtje gekregen van ne knappe gast, na het lezen van dit mailtje ben ik overtuigd en tracht ik met alle mogelijke middelen (vooral die men mij voorgesteld heeft) het virus te bestrijden.


Een nieuw gevaarlijk virus wordt onder andere elektronisch verdeeld.
Het heet Worm Engaging& Recreation Killer' (afgekort : WERK). Je kan WERK
krijgen van je chef of van jouw collega's. Raak het niet aan. Het virus
wist jouw privé-leven.Op den duur heeft het virus je zodanig in de ban dat
het al om acht uur 's morgens actief wordt (soms nog vroeger) en je er de
hele dag door geplaagd blijft. Bij sommigen gaat het zelfs 's avonds niet
meer over.

Als je in contact komt met WERK zijn er twee oplossingen.
De eerste oplossing is 'Werk Isolerende en Joviale Neutralisator' (WIJN).
De tweede heet 'Betrouwbare Interactieve & Eliminerende Rebooter'
(BIER).Beide oplossingen zijn verkrijgbaar bij uw lokale winkel of
supermarkt. Vraag ernaar...

 Stuur dit bericht door naar je vrienden. Heb je geen vrienden (meer), dan
 heeft het WERK je al geïnfecteerd.  Hoog tijd om er iets tegen te doen!!

 

23:03 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: wijn, virus, bier, werk |  Facebook |