09-03-08

verslag café Rembrandt

Om kwart voor den zevene des avonds ben ik vertrokken vanuit de thuisbasis, iets later als gepland, maar vlaanderen vakantieland moet maar niet zo interessant zijn. Onderwegen op de autostrade brandde verdomme plots mijn rood lampje van de radiatortemperatuur. Ben toch maar verder gereden, ik zou toch de woonplaats van mijn jongste broer passeren.

Effe mijn motor afgekoeld en wat was het, och alleen maar een laag niveau van het waterreservoir. Maar hierdoor had ik wat tijd verloren, ok ik zou dus tien minuten later aan komen, niet zo erg zou ik zo zeggen.

Éénmaal in de stad der steden aan gekomen, lap, overal waar ik net door moet werkzaamheden, dus mijne kar ergens neer gezet en te voet verder. Natuurlijk zoals ikke altijd de verkeerde weg gepakt en ik was tenslotte een haf uur te laat op bestemming Rembrandt.

Bij het binnenstappen van het oudste café van ons landje kwam ik ne verstikkende damp tegen, ja verdomme, alweer die verdomde rook. Ik zet me neer, miljaardedju, ben ik toch niet mijn portefeuille vergeten. Ik terug naar mijn kar, nu moest ik wel niet zoeken hé.

Ok hier zal ik niet lang blijven desondanks de aanlokkelijke kaart zowel nat als droog. Maar even later kwam er een bende van acht man, awel en niemand die rookte, ik ben omwille plaatsgebrek wat gaan opschuiven en men zette zich bij mij aan tafel. De rook was na enige tijd weg en ben dus maar gebleven. Af en toe had ik met hun een gesprekje. Doordat de rook weg was had ik wel terug zin in iets droogs, maar toen was de keuken reeds gesloten.

Dju toch, kreeg toch nog een broodje met brie. Tegen een uur of half twaalf ben ik huiswaarts gereden. Tof caféke, maar diene doemp hé…

16:54 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: rembrandt, blogcafe |  Facebook |

Commentaren

Als ALLE cafébazen nu eens zorgden voor goede afzuigsystemen dan zouden er veel minder klachten komen of zijn!
Op deze manier wordt er weer maar eens gezorgd voor tweedracht tussen rokers en niet rokers!

groetjes

ps: Heb gereageerd op je nieuwe blog.

Gepost door: maike | 10-03-08

Reageren op dit commentaar

@Maike heb het net gezien, was verschoten, gij waard één van de mensen waarvan ik dacht dat ze dat soort zaken zouden mijden.

Gepost door: watje | 10-03-08

Reageren op dit commentaar

Dag Watje Al bij al nog een leuke avond. Het had daar veel weg van "Gorillas in the mist" :-)

Gepost door: Joke | 10-03-08

Reageren op dit commentaar

re: Van mij moet je niet verschieten watje, ben nu eenmaal een vrouw...dus curieus :-)
Omdat ik er vanuit ging, dat je eerste postje een intro zou zijn, ben ik gaan kijken ja, maar vanaf morgen doe ik dat niet meer.

groetjes

ps: Hier nog wel! :p

Gepost door: maike | 10-03-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.