08-03-08

@P: zelfmoordsuggesties

Weeral heb ik er lang over nagedacht om verder nog postjes te schrijven over zelfmoord in de ruimste zin van het woord. Daar ik mij steeds aan mijn belofte houdt zal ik dus wel naar gelang mijn motivatie en inspiratie hier over schrijven.

Beste P: beloofd is beloofd. Het is alleen voor velen die hier toch regelmatig eens komen lezen nogal deprimerend om maar telkens teksten te lezen - al was het maar enkel de titel van het postje - over dit thema.

Vandaar zal ik in de toekomst een bijkomende blog aanmaken die enkel over zelfmoord gaat, en wie weet wat er nog allemaal bij kan komen. Wie hier niks over wil lezen ga dan zeker NIET naar mijn andere blog.

Om te vermijden dat men per ongeluk op mijn blog zou terecht komen zal ik voor die blog ook een andere nickname gebruiken en niet “Watje”. Voor diegene die het niet laten kunnen ook ok, no problem. Mijn nickname voor mijn zelfmoordblog zal de naam dragen: “Seppuka”, en nu maar hopen dat er niet nog niemand dezelfde nick heeft. De naam van mijn blog zal de volgende naam dragen:  “lichtnevel”

15:57 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: p, zelfmoord, seppuka |  Facebook |

Commentaren

Zelfmoord Watje, ik heb een goede vriend gehad die zelfmoord heeft gepleegd. Ik heb nooit durven vermoeden dat dergelijk levenslustig mens dat ooit ging doen. Op een toonde hij mij zijn overlijdensbericht. Ik lachte ermee, toen ik de datum zag. Dat was over 6 maanden. Hij lachte ook en zei dat die datum diende om een goed beeld van dat bericht te hebben. Op een zaterdag zaten we nog gezellig te tafelen. Op een dinsdagmorgen - op de dag die op het bericht stond - belde zijn vriendin me op - hij had zich die nacht opgehangen. Niemand weet waarom en toch had hij het maanden op voorhand gepland. Over zelfmoord wil ik niets meer lezen! Groeten

Gepost door: Vrijdenker | 08-03-08

Reageren op dit commentaar

Mogen wij ook weten watje, waarom je over zelfmoord wilt schrijven?

(Ook ik ben TEveel met zelfmoorden in aanraking geweest)!

groetjes

Gepost door: maike | 08-03-08

Reageren op dit commentaar

@maike en vrijdenker dat is ook een reden waarom ik het hier op deze blog niet meer wil vermelden, uit eerbied voor lezers die hierover niks willen lezen. ook ik heb enorm veel directe kennissen gekend met jammerlijk gelukte pogingen, ik zal proberen eens toe te lichten waarom ik hierover wil schrijven, maar moet nu vertrekken, moet op tijd in Tongeren zijn.

Gepost door: watje | 08-03-08

Reageren op dit commentaar

één verzoek als je echt een blogje over zelfmoord wilt starten wil je dan aub net als ik bovenaan die blog het noodtelefoonnummer vermelden waar mensen terecht kunnen die zelfmoordgedachten hebben.

En ja ik wil ook wel weten waarom je er over wilt schrijven en met welke bedoeling.

Gepost door: Life angel | 09-03-08

Reageren op dit commentaar

@LA verzoek was niet nodig geweest, die link heb ik er al direct op gezet.

Gepost door: watje | 10-03-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.