26-02-08

winnares mijn blog GSM nummer

Tijdens het genieten van een “Oud Zottegems Bier” die ik toch meer dan zeven jaar in de kelder heb gelagerd zal ik nu vertellen wie eigenlijk mijn GSM nummer heeft geraden, ze is niet enkel de eerste, maar ook de enigste die het heeft geraden.

Momenteel ben ik sporadisch een fijn restaurant aan het zoeken via meerdere wegen. Hetgeen wat ik voor ogen heb zullen jullie bij een verslagje kunnen lezen wanneer ze plaats heeft gevonden, voorlopig is alles top secrit hihihi. Ja, ik moet oppassen met al die paparazzi en andere ambetante individuen rondom mij sinds ik dat miljard heb gewonnen. Ps: ik heb nog veel meer projecten in het gedacht.

Zoals in mijn postje van het verslag over Oud Rycklen vermeld heeft de winnares gebeld omstreeks middernacht de 23 ste februari. Het is de naam van haar blog die ik zal vermelden. Ze heeft mij belooft dat ze mijne echte naam niet zal vermelden in haar blog of andere elektronische wegen waarvoor dank.

Eigenlijk was ik wel verschoten wie de winnares was, het was iemand die ik totaal niet had verwacht, iemand die nog nooit heeft gereageerd (of zeer zelden) op mijn blog. Één van de eerste contacten op haar blog herinner ik mij nog wel goed, mmm ik hoop dat ze het mij nu niet kwalijk ga nemen door het nu te vermelden. Ooit heb ik een blijkbaar gepeperde reactie geschreven op haar blog waarvan ik een mailtje terug heb gekregen dat ze mijn reactie heeft gewist. Maar na een mailtje hebben we het één en ander duidelijk gesteld.

Over wat ging het? Hihihi ‘k ga niet in detail, maar het ging over onze geloofsovertuigingen. Desondanks onze uiterste verschillen hebben we respect over beide meningen.

Om het kort te maken: het wordt met andere woorden een ontmoeting van een antichrist met een overtuigde gelovige in hart en nieren. Ik ben dus de …. Oh ja, wie is dus de gelukkige winnares? Het is Martine Bonje met haar gelijknamige blog. Aan gesprekken zal er waarschijnlijk niks aan ontbreken, we maken er verdomme een gezellige boeiende avond van, zeker weten.

Oeps mijn GSM nummer voor de blog is dus als volgt + 32 474 17 29 98.

Niet meer proberen te bellen voor de wedstrijd, er is maar één winnaar. Mmm sorry beste vriendin ……….  de tweede beller verdiend geen prijs aan halve prijs. Maar we maken het wel op een andere manier goed samen met dienen knappe gast en dienen andere knappe gast als hij het wilt, en hij wilt wel, da’s beloofd.

15:10 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: winnares, gsm, blog gsm nummer |  Facebook |

Commentaren

'k Ben het helemaal eens met je verslagje... Proost, alvast!

Gepost door: Martine | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

@ Martine THX

Gepost door: watje | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

IK HEB OOK HONGER EN ZEKER DORST

Gepost door: WITTE | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

IKKE IKKE IKKE HEBBEN HEBBEN WITTE GIJ ZIJT OOK GEEN KLEIN BEEST.

Gepost door: IKKE | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

:P helaba geen ruzie hé :-) :P

Gepost door: watje | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

jazeker, dadde, we blijven beste maatjes! ik kijk er al naar uit, maar nù ben ik vooral gelukkig met ons klein prinsesje Luna!!
lieve knuf

Gepost door: luna llena | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

althans stof genoeg om over te klappen, enjoy it!

Gepost door: Lucy | 27-02-08

Reageren op dit commentaar

proficiat bern benieuwd waar en wanneer jullie elkaar gaan ontmoeten.

euh ik dacht anders dat ik dat nummer ook gebeld had maar nog eens terug moest proberen omdat het tijdelijk niet bereikbaar was. Maar ja ik had het etentje toch sowieso aan iemand anders willen schenken en dit is wel een echte goede kandidate.
Maar je oude vriendjes niet vergeten hé mateke of ik kom je aan je oren trekken haha.

groetjes en knuf

Gepost door: Life angel | 27-02-08

Reageren op dit commentaar

@life angel dan is er iets mis gelopen, want ik heb niks binnen gekregen, ook geen gemiste oproepen.

Gepost door: watje | 27-02-08

Reageren op dit commentaar

santé en smakelijk! Maak er een gezellige avond van en laat het jullie smaken!
vanwege Martine die Martine heeft leren kennen op de blogdrink in Leuven.

Gepost door: Martine | 28-02-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.