24-02-08

verslag Oud Rycklen

Verslagje bezoek Oud Rycklen.

Op het laatste moment heeft mijn vriend buurman besloten om mee te gaan. We waren 20 minuten voor tijd aangekomen. Lap het is nog open, maar staat te koop. Enkel wij twee waren de enigste bezoekers op dat moment. Moet wel zeggen een heel mooi gemoedelijk proper cafeetje met een ruime bierkaart.

Tegen half tien zijn we vertrokken naar Zepperen, taverne Haspengouw. Amai waar de GPS ons nu helemaal heeft door gestuurd, we waren nu letterlijk op onverharde wegen met een zeer lag tempo door de fruitranken aan het rijden, we waanden ons nu letterlijk in cataract by night. Was al aan het afvragen wat als er een tegenligger komt, hihihi problems denk ik.

Maar goed, éénmaal in Zepperen bij het binnengaan van de taverne werden we enorm verwelkomt met een enorme walgelijke damp die direct mijn keel aan het aanvallen was met een enorme piekkracht. Deze taverne kende ik reeds van vroeger, maar verdomme sinds de overname schandalig duur geworden. We hebben dan maar beslist na onze tweede consumptie naar de Wedelse Molen te gaan, nog een gekend cafeetje die onlangs is overgenomen.

Intussen hadden we onze andere buurvriend opgebeld en hem een beetje onder morele druk gezet om toch maar af te komen na zijne shift. Yep ook daar weer ne enorme damp van jewelste, maar de bierkaart is onveranderd gebleven alsook de prijs ervan.

Tijdens onze intieme gesprekken rondom 23h30 (denk ik) waren mijn beide vrienden buren de getuigen van de eerste beller op mijn blog GSM. Alleen ik verstond geen reet wat er gezegd werd. Het leek alsof een schijfje die aan het downloaden was of zoiets, heel raar. Nu uiteindelijk heeft die persoon terug gebeld. Nu mag ik die persoon een proficiat wensen, nu nog op zoek gaan waar, het hoe en het wanneer waar het gebeuren zal plaats vinden. (mm ne rare zin hé).

@ Life Angel: die persoon die niet meer mocht mee doen was mijn knappe vriend buurman. Hij was gediskwalificeerd omwille hij op een slinkse wijze mijn GSM nummer in zijn bezit had verworven. Hij had hem wel eens waar niet opgeslagen, maar eerlijk is eerlijk.

Commentaren

smakelijk Hallo Sowhatje, laat het dineetje smaken hé. Vertel je ons nadien ook hoe het afgelopen is?

Gepost door: Martine | 25-02-08

Reageren op dit commentaar

amai, 't was me het uitstapje wèl en onze knappe vriend buurman ....ja, jong je moet 'm in de gaten houden soms .... maar ne toffe gesprekspartner tussen pot en pint, dat wèl ... en dat hij zich gisterenavond amuseerde, heb ik gehoord ja!
Wanneer komen jullie weer eens deze kant op?
lieve knuf voor jullie beiden

Gepost door: luna llena | 25-02-08

Reageren op dit commentaar

Watje, zoals ik al zei op m'n blogje, kijk ik naar ons etentje wel uit! Amuseer je op het ZBF en niet te zat hé :-). Dat etentje dat gaat niet lopen! Liefs,

Gepost door: Martine | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

oei nu heb ik het wel verklapt he. 'k hoop dat je het niet erg vindt... grtjs

Gepost door: Martine | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

verklapt? maar nee, vindt het niet erg, was toch de bedoeling om het bekend te maken :-) groetjes

Gepost door: watje | 26-02-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.