18-02-08

verslagje Kuttekoven

Een kort verslagje van het avondje uit naar De Klee te Kuttekoven. Jammer vrijdenker, maar ook nu geen enkele anekdote. Ik was vijf voor 8 s’avonds toegekomen. Waar de GPS mij allemaal heeft doorgestuurd, ik weet het niet zenne, maar heel eventjes waande ik mij in Schotland met al die kleine steegjes door de heuvels. Éénmaal binnen de taverne, ja het was eigenlijk een taverne stond ik al met verbazing naar het interieur te kijken, wauw, echt knap, een gerenoveerde oude hoeve, een zeer oude hoeve. Aanvankelijk was het mijn bedoeling om enkel wat gerstenat te nuttigen tot ik de menu kaart in keek. Pffff heb dus toch wat lekkers besteld, konijn met Bink Bloesem. Eindelijk waar men niet enkel kan kiezen tussen friet en kroketten, nee een hele variatie van aardappelen, ik heb dan maar gekozen voor gratinér. Het was enorm lekker voor een wel zeer democratische prijs. De bediening was niet enkel perfect maar ook enorm vriendelijk. Desondanks er niemand was komen opdagen heb ik genoten van die avond. Zeker en vast een aanrader. Daar zien ze mij alvast nog eens.

14:44 Gepost door watje in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: kuttekoven, de klee |  Facebook |

Commentaren

Wedervaren Goed je wedervaren te kunnen lezen Watje. Als ik ooit in de buurt van Kuttekoven kom, dan zal ik eens De Klee opzoeken. Groetjes
en volgende keer beter met je initiatief!

Gepost door: Vrijdenker | 18-02-08

Reageren op dit commentaar

en zo helemaal in je eentje en zat er dan niemand waar je een gesprek mee kon aanknopen?

allé volgende keer meer volk dan hé.
Weet je wat als je dit toch van plan bent kun je misschien een boekje aanleggen met de beschrijvingen van die caféetjes

Gepost door: Life angel | 19-02-08

Reageren op dit commentaar

Dag Watje Ik ben blij te lezen, dat het lekkere eten het wegblijven van gezelschap compenseerde.
p.s. Leuke tip onder mijn blog: een remoque aanhangen :-)) Liefs,

Gepost door: Joke | 19-02-08

Reageren op dit commentaar

@iedereen bwa, het zou wel plezant zijn dat er iemand komt, maar het moet niet, het gaat erom dat ik op die manier mijn caféboekje kan af gaan. beter hoeft voor mij niet, het was goed. een gesprek aanknopen leende zich dit keer niet omwille het soort taverne.
thx Joke

Gepost door: watje | 19-02-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.