03-09-07

schots weekend

mededeling: op 7,8 en 9 september is er weer het schots weekend te Alden Biesen. deze keer ben ik het niet vergeten, toch zal ik er niet naar toe gaan, heb er nu gewoon geen zin in om te gaan. voor die er wel gaan: veel plezier, moet echt de moeite zijn.

17:00 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop het allezins

Groetjes
Linda

Gepost door: Linda | 03-09-07

Reageren op dit commentaar

zeker weten ik weet het van meerdere mensen.

Gepost door: watje | 04-09-07

Reageren op dit commentaar

tis nog een paar dagen, eh. mss heb je tegen vrijdag wel goesting. :)

btw, uw fotookes vind ik maar creepy. :)

Gepost door: beate | 04-09-07

Reageren op dit commentaar

@beate ahum, het is niet zo zeer dat ik geen zin heb, het heeft een andere reden, ik ga hoe dan ook niet naar alden biesen.

Gepost door: watje | 04-09-07

Reageren op dit commentaar

Hallo Watje, Dan een Schots weekend zonder jou, hé man!
Groetjes

Gepost door: Mythoske | 05-09-07

Reageren op dit commentaar

spijtig 'k zou zeggen als ik je zou komen halen of je dan zou gaan maar ik kan zelf ook niet weg nu

eentje thuis dan maar drinken hé watje

Gepost door: life angel | 05-09-07

Reageren op dit commentaar

life angel ook al kom je halen maar naar daar gaat ge me niet krijgen, heb er een gegronde reden voor.

Gepost door: watje | 05-09-07

Reageren op dit commentaar

Rok Ha, snel nog even een nieuwe rok gaan halen!

Gepost door: Vrijdenker | 05-09-07

Reageren op dit commentaar

Schots Weekend 2008 komt eraan ! Van 12 tot 14 september wordt Alden Biesen omgetoverd tot een Schotse vestiging.
Folkliefhebbers moeten vrijdagavond zeker boeken, met het Schotse Lau en het internationale gezelschap Comas zetten we het weekend meteen goed in.
Zaterdag ochtend start om 10 uur de competitie Highland Dancing, het Belgisch Kampioenschap voor doedelzakbands en drum majors. Binnen de muren van het kasteel serveren we je zowel op zaterdag als op zondag een Schots concert van de harmonie “Ons Verlangen”.
In de namiddag krijg je alvast een voorproefje van de Celtic Night met het Belgische Paddy Murphy’s Wife. Dit optreden zal doorgaan op het Buitenhof van het Kasteel.
Vanaf zaterdagmorgen 10 uur kan je op zoek gaan naar typische Schotse producten op de markt of, wie weet, durf je dan al naar de whisky tasting?
Over het ganse terrein zijn er het ganse weekend optredens van Wolf & Salika (Scottish dress & weapon show). Ron Jaluai, een vuurspuwer, komt met een speciale show naar Alden Biesen.
De kleine en de grote kinderen kunnen zaterdag bij Stijn Moekaars terecht. Wat hij over Schotland weet en vertelt dat kan je alleen maar te weten komen op het Schots Weekend zelf.
Om 17u00 maak je best even tijd om mee te genieten van de Massed Band. Nadien zal onze chieftain de Belgisch kampioenstitels uitreiken. Aansluitend feesten we verder in de concerttent met Breabach – Venus in Flames – Four Men and a Dog – Yew.
Vroege vogels kunnen zondagochtend vanaf 10 uur, de verschillende competities solo drumming en solo piping bijwonen. De stoere mannen en vrouwen strijden in de namiddag voor de titels in de Highland games.
Vanaf 12u30 worden folkliefhebbers zowel op het Buitenhof als in de concerttent verwend.
Kijk in ons programmaboekje of op onze website voor het volledige programma. Eén naam wil ik zeker vermelden. Onze huisband “Snakes in Exile” is er op zondagnamiddag zeker bij in de concerttent.
De kinderen kunnen zich zondag uitleven bij de kinderanimatie. De mama’s en de papa’s met de Schotse markt – optreden harmonie “Ons Verlangen” – Flyball – Irish & Country Dancing – Wolf & Salika – Schaapdrijven – roofvogels – Whisky tasting – Champagne en Oesterbar …

Op zondagavond sluiten we af met de Celtic Evening … Gjovalin Nanoj – Green Jacket en Blunt….

Gepost door: Schots Weekend | 03-08-08

Reageren op dit commentaar

Schots Weekend Ook dit jaar wordt de Landcommanderij Alden Biesen weer omgebouwd tot een Schotse vesting. Op 11, 12 en 13 september kan je er terecht voor de 24e editie van het Schots Weekend.
Dit jaar zijn er deelnemers en bezoekers uit: Schotland, Engeland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg en België.

Het Schots Weekend is er voor iedereen, of je nu kiest voor Folk, Pipe Bands, Drum majors, Solo Pipes & Drums, Highland Dancing, Highland games of voor de Schotse markt.
Het Belgisch kampioenschap voor Pipe Bands start zaterdag om 10:00.

Het ganse weekend krijg je ook de beste folk muziek. De Schotse topband “Red Hot Chili Pipers” is de afsluiter voor zaterdagavond. Schots, stout en sexy… is het minste wat je van de Chili’s kan zeggen. Sinds 2004 veroverden drie bagpipers ondersteund door een stevige rockbegeleiding stormenderhand de folkwereld. Hun nieuwste CD staat in de playlist van BBC Radio 1 en in 2007 wonnen ze de ‘BBC’s When will I be famous prime time television show’. Eén van de bandleden Stuart Cassells, Radio Scotland Youg Traditional Musician of The Year 2005, is te horen in de soundtrack van de film ‘Harry Potter and the Goblet of Fire. Kortom een band die je niet mag missen !

Gepost door: RUDI | 27-08-09

Reageren op dit commentaar

hopelijk had ik gewoon een slechte tijd gehad, maar laatst was het een dikke tegenvaller, gewoonweg geen klote waard, maar het zal wel ффт mij hebben gelegen door mijn emotionele bull shit рфрфррф

Gepost door: watje | 28-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.