28-08-07

zwarte zondag!

men krijgt het geld niet verdeeld onder de walen en de vlamingen, er kan dus geen regering vormen, mogen we hier dan ook niet spreken van "een zwarte zondag" destijds op de verkiezingsdag? of is diene staatshervorming dan toch een zware tobber? maar wat vind de bevolking ervan?

yep, het is een zwarte zondag met terugwerkende kracht en dat zonder het vlaams belang. 

19:39 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: zwarte zondag |  Facebook |

Commentaren

piep terug actie kwam eens piepen in je spookhuis hoe het er mee was en blijkbaar batterijen terug opgeladen van beer.
Als ik tussen politiek en wetenschap moet kiezen is het duidelijk wetenschap en wat die zwarte zondag betreft. De zon schijnt de lucht is blauw dus de hersentjes zullen wel weer à volonté draaien zeker en er zal wel weer een typische Belgische oplossing komen. Wel ben ik nu ook wel voorstander dat ze niet toegeven aan de Walen dat is al te dikwijls gebeurd in het verleden. Als alle vrouwen die in de politiek willen stappen à la Milquet te werk gaan, wel dan hoeven er voor mij geen vrouwen in de politiek te zitten. voor mij is dat een kreng van een vrouw.
Dacht gisteren even aan jou toen ik die beelden zag van die ene man die met een bord 'republiek' voor het paleis stond en opgepakt werd. Oei nu pakken ze watje op omdat hij voor een republiek is.

Met je uitspraak op forum dat koningshuizen uit de middeleeuwen dateren wel daar kan ik het mee eens zijn, maar een republiek voor België zou nog desastreuzer zijn plus het zou je veel meer kosten.
Het enige verschil is misschien dat je bekwamere mensen zou vinden, alhoewel dit nog in vraag kan gesteld worden omdat zij maar voor een korte periode in die functie kunnen stappen en het louter en alleen ook maar voor de machtspositie kan zijn.
Een Busch vind ik nu ook niet bepaald een goed voorbeeld van een president

Gepost door: Life angel | 29-08-07

Reageren op dit commentaar

in actie! tja, maar voel mij nog even zeer belabberd hoor, uiterlijk zullen ze aan mij niks zien, maar blijkbaar heb ik het deze keer niet helemaal kunnen verbergen, het is de eerste keer dat mijn moeder, maar vooral mijn grootmoeder iets heeft gemerkt aan mij, zelfs zo ver dat mijn grootmoeder niet heeft kunnen slapen, ik heb haar dan maar gerust gesteld dat er niks aan de hand is (ja ik weet, ik heb gelogen)
wat politiek betreft: zal het wel duurder uitkomen? niemand weet het eigenlijk precies. en of er bekwame mensen aan gesteld zullen worden is ook maar de vraag, klopt
Bush is in mijn ogen een post-moderne dictator marionet ten dienste van de wapen- en olie lobby.

Gepost door: watje | 29-08-07

Reageren op dit commentaar

jouw probleem is gedeeltelijk juist dat je niet praat.
Je zwijgt er over zogezegd om je moeder en grootmoeder te sparen en juist daardoor zijn ze nu wel ongerust. Waarom kun je niet vertellen wat er dan juist op je lever ligt? 1. Omdat je hen wilt sparen. 2 Uit schrik dat ze je niet zullen begrijpen en je belachelijk vinden. 3. puntje,puntje andere redenen

Je hoeft het niet te vertellen als je niet wilt, maar misschien even om over na te denken wat de echte reden is.

Gepost door: life angel | 29-08-07

Reageren op dit commentaar

wat is er aan de hand met je ? of wil je dat niet vertellen en zo nee, waarom niet ?

Gepost door: Duvel | 29-08-07

Reageren op dit commentaar

@duvel als het een antwoord op uw vraag kan zijn: zie item :"blogronde"

Gepost door: watje | 29-08-07

Reageren op dit commentaar

blogronde daar ik compleet emotioneel leeg ben, ik ben mijn dierbaarste, mijn alles kwijt zonder ik ze ooit heb gehad door mijn eigen schuld (en nee het gaat niet over een overlijden).
... en wat bedoel je daar nu precies mee. Wat is er gebeurt . Scheiding, uitgemaakt, ziek,depressief.
Anders ben je zo duidelijk maar dit is tch wel heel algemeen, vaag . Natuurlijk zeg je niet meer dan wat je zelf kwijt wil maar als je wenst dat je begrepen wordt is enige duidelijkheid toch wenselijkof moet je daarvoor deel uitmaken van d emailende groep rond je blog. Voor alle duidelijkheid van mijnentwege. Dit is helemaal geen kritiek enkel een vraag.

Gepost door: Duveli | 29-08-07

Reageren op dit commentaar

nee ik wil het hier niet kwijt en houd het nu inderdaad liever vaag, de tekst was enkel een aanleiding om te zeggen dat ik dus effe niet naar de andere blogs ga kijken waar ik anders elke dag binnen kom piepen, en omwille emotionele problemen kan ik ze dan toch niet geconcentreerd volgen (die blogs)

Gepost door: watje | 29-08-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.