15-07-07

bierlijst

Duvel stelde mij de vraag via een reactie op een posting van mij welke bieren ik dan al zo koop. voila weer iets om te posten. er zijn bieren die ik altijd opnieuw koop, maar telkens koop ik andere bieren die ik nog niet heb gehad, maar het zullen nooit bieren zijn van het gamma van inbev. ik ga ze niet allemaal opsommen, dat duurd mij te lang;-) en heb ze ook niet altijd volcontinue in huis staan. ook de bieren die niet in de handel te verkrijgen zijn som ik ook niet op, dat zijn gelegenheidsbieren en bieren van hobbybrouwers.

felix oudenaards bruin, moinette (5 verschillende), bink (een stuk of 6 soorten), ne kameraad (door bink gebrouwen), chimay (rood en blauw), west vleteren (niet meer vast te krijgen), orval (enkel de 6 maanden oude), westmalle tripple, cochonne, abbaye de bonne-espérance, corsendonk (pater en agnus), urthel (4 soorten), frank boon (oude geuze en kriek), cantillon (framboos, kriek, druiven (maar moet nog rijpen, is nog te jong), pépe, geuze), 3 fonteinen geuze, oude lambiek van gooik, la moneuse blaugies (is inmiddels al 14jaar oud), boxer christmas, bush (amber en christmas), loterbol (donker en blond), dulle teve, oerbier, floreffe, pee klak, malheur (blond en de 12), ne kopstoot (is met jenever), slaapmutske, het hele gamma van de brouwerij de regenboog (zijn er een stuk of 14), zatte bie, grottenbier, quintine (blond en amber), cuvée de trol (brouwer van bushbier), bitter xx, oud zottegemse, en nog een paar......

ps: zelfs op feestjes weiger ik inbev bieren te drinken, is er niks anders, dan nog liever fruitsap of water .

 

NO INBEV

13:40 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: bierlijst, no inbev |  Facebook |

Commentaren

tis misschien een gewaagde vraag, maar waarom drink jij niks van inbev? :)

ps: n blonde bink... ik denk dat ik liever een blonde bink in de vorm van brad pitt heb. ;)

Gepost door: beate | 15-07-07

Reageren op dit commentaar

Alvinne?

Gepost door: aesopus | 15-07-07

Reageren op dit commentaar

aesopus yep, die heb ik ook in mijn koninkrijk, niet allemaal maar toch een paar ervan. (trouwens drie toffe gasten)

Gepost door: watje | 15-07-07

Reageren op dit commentaar

een paar ken ik er wel van maar ik ga er in ieder geval enkele aanschaffen en proberen. Ik had wel graag geweten welke bieren van inbev zijn ( de meest courante dfan toc). Kwestie van hier niet schaamteloos door de mand te vallen.

Gepost door: Duvel | 15-07-07

Reageren op dit commentaar

euh sorry , had ik eerst moten doen, maar alvast bedankt voor de lijst.

Gepost door: Duvel | 15-07-07

Reageren op dit commentaar

duvel waarom moet ge er u voor schamen? daar is geen reden voor hoor: inbev heeft er al een hele hoop in zijn gamma (ook ik ken ze niet allemaal): de voornaamste: stella artois, jupiler, hoegaarden, belle vue en de rest moet ik ook op zoeken:-)
ben al blij dat ge een poging waagt om andere bieren te proberen, en geloof me maar, het is een grote verrijking dat ge gat ondervinden, tenminste als je van bier kunt genieten. nogmaals, ik ben GEEN bierkenner, wel liefhebber en moet ook nog enorm veel ontdekken.

Gepost door: watje | 15-07-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.