02-07-07

efficientie politie

de politie is ten laatste dagen nogal efficiënt, dat heb ik onder den lijve zelf aangevoeld, meegemaakt.

ik ga het hier nu niet hebben dat de max. snelheids limiet op zijn minst met 20 per uur te laag zijn - en op meerder plaatsen zelfs 40 te laag - ik ga het ook niet hebben dat deze overdreven traagheid in wezen gevaarlijker is als van te voren. nee ik ga het hebben over de efficiëntie van de politie.

enkele dagen geleden ben ik geflitst op een baan waar de normale snelheid een 90 per uur verantwoord is bij de toen omstandigheden waarvan het ondemocratisch is verlaagd naar 70 per uur.

er zaten twee flikken (sorry politieambtenaren) in de flitsmobiel, eventjes verder werd ik met een mooie beleefd gebaar door twee anderen mannen van de wet begeleid naar een afgelegen zandsteegje waar een combi verstopt stond. papiercontrole en het invullen van mijne pv om mijn chantage geld nadien te storten op de reeds dik gevulde spijskas van de regering. het heeft nog geen week - 2 dagen - geduurd of ik kreeg reeds een brief met de vermelding dat er een overschrijvingsformulier om de chantageboete te betalen zal worden opgestuurd. jawel weer 2 dagen daarop volgend mijne bazaar binnnen, ik heb deze natuurlijk direct gestort, ge kunt er toch niks tegen doen hé, jaja, veilig rijgedrag kost tegenwoordig wat extra.

mijn verbazing was wel groot voor de efficiënte aanpak, en vooral dat ik nu al meer dan 6 maanden wacht op een bezoek van deze heren van de politie vanwege het vandalisme door waarschijnlijk kinderen jegens mijn eigendom. de politie heeft gewoonweg geantwoord destijds, bwa, het is enkel maar om in de statistieken te plaatsen. en jawel hoor, men is bij mij afgekomen, maar enkel om te zien of ik geen wietplantage had, rare jongens die flikken

ja, de politie, uw vriend.

10:15 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: efficiente politie, chantage |  Facebook |

Commentaren

Die kereltjes bepalen tegenwoordig zelf wat belangrijk is en wat niet hé... Het geld voor de regering... zoeken achter wietplantages... dat is hetgeen hen misschien later een streepje meer opbrengt. Maar het vernielen van iemands eigendom... daar gaan ze geen bloemekes voor krijgen hé.... Triest maar zo is het!
De politie ook steeds mijn vriend!

Groetjes,

Gepost door: so far, so close | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

@so far, so close was niet mijn eerste kennis met de arm der wet, een hele toer geleden, ik zocht werk, en liefst in het buitenland, maar wel via belgiche bedrijven: ik heb een boek besteld: werken in buitenland, ik weet niet meer hoeveel het koste, maar alleszins heel veel, heb dat boek nooit ontvangen, ben naar de toen rijkswacht gegaan om een pv op te laten stellen, mijn geld ben ik kwijt, dat wist ik, maar zo kon ik mss verhinderen dat er nog anderen in de val zouden lopen: wel ze lachte me vierkantig uit (letterlijk) en weigerde een pv op te stellen, ik was toen te annozel om het toch te eisen.

Gepost door: watje | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

Overdreven Ik vind het ook soms wreed overdreven. Een paar weken geleden nog gepakt op de E19 A'pen-BXL... oké, ik reed te snel, maar het was 2u 's nachts op een donderdagavond...

Verkeersdrukte = nihil, staat van de weg perfect (droog en kalm weer), Gevaar voor anderen op de weg = nihil (want er was niemand anders op de weg), mijn portemonnee = 185 EUR lichter...

Gepost door: Elvis | 02-07-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.