21-06-07

weeral raar

elecrabel gaat zijn energieprijzen met 30% verhogen, en wie zien we nu plots op de tv? ja groen, om wat te vertellen! ja men vind het schandalig dat door die verhoging van de energieprijs er een hele hoop minder bedeelden hun factuur niet meer zullen kunnen betalen. raar hé, men is plots bezorgd voor de minder bedeelden. raar, want toen zij in de regering zaten waren zij het wel die het hardst schreeuwden dat de energieprijs fors naar omhoog moest met een maximum aan taksen, btw etc om op die manier het energie verbruik te verminderen, of hebben ze nu plots ingezien dat hun schreeuw in de regering destijds dan toch ondemocratisch was?

of heb ik het hier weer mis en dat ik het hier weer verkeerd heb begrepen? of verkeerd heb begrepen toen ze in de regering zaten.

17:06 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: raar, groen |  Facebook |

Commentaren

Had ik het niet voorspeld ? Op mijn blog gas + prijs gaat minstens met 25 % stijgen voorspelde ik het al ;-)
En dat al op 16 april 2007 :-)

De lotto nummers van binnen, hmmm, 2 maanden ongeveer of erna .
6 - 11 - 12 - 27 - 32 - 38 en bijkomend nummer 42 .
Ik weet niet juist welke trekking, kwestie van nog te oefenen hé ;-)

Gepost door: siberx | 21-06-07

Reageren op dit commentaar

hihihi als ge de juiste nummers hebt en de pot is behoorlijk, dan zou ik zeggen profiteerd van de smakken geld maar.

Gepost door: watje | 21-06-07

Reageren op dit commentaar

De nummers zijn juist ;-) Enkel nog de goede trekking te weten komen hé :-)

Gepost door: siberx | 22-06-07

Reageren op dit commentaar

tja wie van die rijke tisten heeft ooit al eens rekening gehouden met mensen die het met veel minder moeten doen? Ook melk en kaas gaan een stuk duurder worden. Waar gaat dat naar toe?

Gepost door: beesken | 22-06-07

Reageren op dit commentaar

Wat ik raar vindt is dat 60% van uw elektriciteit uit kernenergie komt. Onze kerncentrales werden verkocht net toen de burger deze afbetaald had. De winst voor suez, de problemen voor u. Dit is wat gewijde van verafstoot, met medeweten van de heren salonsocialisten voor u hebben geregeld. De schuld gaat naar de groenen... mooi geregeld. En de burger? Die stond erbij en keek ernaar...

Gepost door: danny | 22-06-07

Reageren op dit commentaar

Ze zoeken gewoon 'bijval' van anderen... Kwestie van iets te willen zeggen, zonder meteen weggefloten te worden.. Zo kennen we ze... Het zijn inderdaad zij die de 'vervuilers' meer wilden laten betalen en nu keren ze hun gat, typisch... politiek!

Fijne dag nog!

Gepost door: so far, so close | 22-06-07

Reageren op dit commentaar

@danny ik heb hier niet beweerd dat de schuld naar de groenen gaat hé, ik wil hier maar enkel aan tonen hoe ze ineens van strategie veranderen wat trouwens ook alle andere partijen doen en hoe schijnheilig ze weer zijn, ik ben het verleden nog niet vergeten om hetgeen zijzelf op het parlement verkondigden inzake energie prijzen

Gepost door: watje | 22-06-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.