18-06-07

haat

vandaag stond ik weer effe stil (ja eventjes maar) bij mijn stropje, ik streelde het eventjes, teste het of het nog snel genoeg dicht knijpt indien nodig, het gaf mij een zalig gevoel, of tenminste ik pretendeerde het alszijnde een zalig gevoel. effe de streling van het touw rond mijn nek gevoeld en ik kan er weer door. nadien een goei pintje (2) genomen, ne cuvée des trolls. lekker en vooral aangenamer dan de strop.

ja, wat haat ik mijzelf toch, ik heb mijn eigen altijd al gehaat, nu nog steeds, ik haat mijn eigen lichaam dat alsmaar meer op een wrak gelijkt, ik haat mijzelf omwille wie ik ben, omwille wat ik ben, omwille van wat ik mee gemaakt heb en ervaren heb, om hetgeen wat ik al bereikt heb, niks dus, alleen dat ik er nu niet meer bij stil sta en intussen door de jaren heen heb leren relativeren. het zal mij nu worst wezen, we gaan gewoonweg door tot ik de duisternis mag begroeten in mijn kist of ja, mss door het hellevuur van de verbrandingsoven waar ze mij in zullen stoppen, kwestie hygiënisch te werk te gaan, alhoewel dat weer niet bevordelijk is voor de opwarming van de aarde, dju, zelfs in de dood zal ik nog niks goed gedaan hebbben, gelukkig is het maar éénmalig, tenminste wat mij betreft.

 

hihihi, nog effe dit:  no inbev

 

 

15:15 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: haat |  Facebook |

Commentaren

hehehe Je sarcasme reikt ver ;-)
Maar het heeft iets .

Gepost door: siberx | 18-06-07

Reageren op dit commentaar

Ooit heb ik mezelf ook gehaat, nu niet meer en ben er blij om. Ik ben wie ik ben...uniek dus! En dat ben jij ook...een unieke persoon!
lieve groet

Gepost door: Ellen | 18-06-07

Reageren op dit commentaar

haat Ja, ik kan mezelf soms ook grondig haten zucht. En toch.... genieten van een biertje is toch wel een heel goede zaak :) Zelfhaat is eigenlijk opgelegd in de vroege jeugd, is dus aangeleerd, er moet een middel bestaan om daar van af te kicken.

Gepost door: ambereyes | 18-06-07

Reageren op dit commentaar

wrong Watje zo mag jij niet over jezelf denken,
jij bent even menswaardig dan een ander.
alhoewel ik ook doe/deed wat jij nu doet hoeft het niet echt hoor.
het si moeilijk ik weet het
maar eens komt er een oplossing.
liefs BB

Gepost door: Black Bird | 18-06-07

Reageren op dit commentaar

Oh maar ik ga moeten dubbelen hoor... Misschien niet voor de bedrijfsbeheer maar tzal wel voor m'n haartooi zijn...

Owjee en zo mag je niet over jezelf denken!
Kom eens een middagje (liefst middag en in de ochtend warmen we ons nog op;) ) bij mij en m'n vriendin hihi ik wed dat je anders zal denken;). LACHENNN!!! ;).

Xxx V'ke

Gepost door: Vicky | 18-06-07

Reageren op dit commentaar

@Vicky oh, maar ik lach wel hoor.
diegene die het klaar krijgt om mij anders te doen denken??? die moet nog geboren worden denk ik.

Gepost door: watje | 18-06-07

Reageren op dit commentaar

Watje, Je weet hoe ik hierover denk. Nu je toch al gewend bent van stokjes te krijgen, wil ik hierbij zelf met een stokje beginnen. Zullen we het "het optimistische stokje" noemen ? Ik had graag van jou gehoord welke goede dingen jij al in jouw leven hebt gedaan, en ja, waarom ook niet de dingen waarop je zelf fier bent dat jij ze verwezenlijkt hebt, en ik wil er minstens 10 ! Ik weet dat er veel meer zijn, dus moeilijk kan het niet zijn :-) En Watje, mischien deze keer zonder sarcasme ;-) EN GEEN TRUKJES Hé, ik ken die al :-p

Gepost door: Shamrock | 18-06-07

Reageren op dit commentaar

@shamrock pffff, 10 zaken die ik verwezenlijkt heb? daar moet ik een eeuwigheid over nadenken, en dan nog waar ik fier op moet zijn is nog moeilijker te vinden, ge hebt me weeral goe liggen:-).
zal proberen een eerste alvast te zoeken.

Gepost door: watje | 19-06-07

Reageren op dit commentaar

meer dan je denkt dus ben een tijdje niet meer langs geweest, maar zie dat je ondertussen heel wat geschreven hebt.

en je kan blijkbaar veel meer dan je denkt als ik het vervolg op dit zo wat gelezen heb, maar er is altijd werk aan de winkel hé. Vooruit dus maar ,niet denken maar doen en je komt van zelf vooruit.
Iedereen heeft constant werk aan zichzelf en er zijn minder aangename dingen en zeer aangename dingen in het leven.

Gepost door: life angel | 24-06-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.