09-06-07

vervolg vb, cap

nog snel het laatste, zie het vorige postje over vb.

dank u Nadia, hoe kon ik de cap vergeten, ja dit is een volwaardig alternatief. ze zijn ontstaan na de betoging van het generatiepact.

cap= comité voor een andere politiek is volgens mijn inzien een vrij sociale partij, al ken ik hun programma niet volledig. ik zou best met hun wel willen discusieren over hun idealen.

ja waarom zou deze partij de kans niet krijgen om in de regering te stappen, mss kunnen zij wel een halt roepen op alle sociale privatiseringen.

zal er zeker nog over nadenken, zoals gezegd zal ik morgen in het hokje beslissen

17:02 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: cap, vb |  Facebook |

Commentaren

Helaba 'vuilen rooien' Dag Watje,

Ik lees daar in éen van je stukjes dat je een 'vuilen rooien' bent
(ik zeg dat niet, je schrijft het zelf). Als je een echte rooien wilt blijven, dan stem je m.i. toch best voor PVDA+? Ik vind dat je weinig over deze partij gesproken hebt. "Eerst de mensen, dan de winst" is nochtans een zeer sociaal uitgangspunt. Ik vrees dat je de stellingen van Groen! niet goed gelezen hebt. Groen is veel roder dan de SPA. Ik vrees dat Groen zeer slecht is in het laten kennen van hun programma. Voor wie een mens stemt vind ik niet zo belangrijk. Het is veel belangrijker dat we daarover samen kunnen praten, ondanks het feit dat we grondig van menig verschillen!
Groetjes!

Gepost door: Vrijdenker | 09-06-07

Reageren op dit commentaar

@vrijdenker en ja, in hart en nieren ben ik ne vuile rooie.
ik heb niet gezegd dat ik er niet op zou stemmen hé, maar er zijn te veel belangrijke (wat voor mij belangrijk is) programmapunten van de pvda waar ik totaal tegen ben. één slogan zegt niks hé, ook de vld is voor de "burger" wat het ook moge betekenen.
oh jawel, ik heb het programma heel goed gelezen van groen! of groen! roder is dan de spa, ja da is vatbaar voor discussie, maar kan ik wel op inkomen, net zoals vb blauwer is als de vld.
maar zoals ik al verteld heb is dat er nu geen enkele partij is waarvan ik mij in kan terug vinden, vroeger had ik wel zo'n partij.
hihihi, gelukkig zijn er verschillende meningen hé, het zou anders nogal saai zijn.

Gepost door: watje | 09-06-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.