05-06-07

s-pa

ja, hier de s-pa, die op zou moeten komen voor de arbeiders en lagere bedienden.

maar sinds ze met martens (cvp) in zee gegaan zijn hadden ze nog maar 1 doel voor ogen: in de regering blijven zitten, koste wat het kost. in den beginnen hebbben ze nog kansen (stemmen) gekregen, maar ja "de mensen" zijn geen kiekens meer en als maar meer hebben ze minder stemmen. tja, een paar jaar terug hebben ze wel wat stemmen terug gewonnen, maar laten we eerlijk zijn is het door het kartel.

eerst hebben ze constant staan dansen op de pijpen van de cvp, nu, ja nu, om het kort te houden ze hebben nu wel een zeer rechtse koers gehouden, ja ze zijn nog wel in het rood gekleed, maar hun naam dekt allang de lading niet meer, hun vertegenwoordigers vertegenwoordigen hun achterban niet meer. het is al zo ver gekomen dat meer als de helft van de achterban van het abvv geen contacten (gesprekspartners) meer wil hebben met de s-pa.

er zijn tal van voorbeelden van hun rechtse (blauwe) koers, waarvan het generatiepact de druppel te veel was. ze halen nog stemmen, dat klopt, ja, want zonder hun zou het nog slechter gaan hé.

hoe kan nu nog ne echte socialist stemmen op de s-pa? met gratis bussen te geven wil nog niet zeggen dat het een sociale partij is.

alle blauwe standpunten hebben ze gewoonweg aanvaard en zelfs verdedigd (ja mss een heel klein beetje afgezwakt, da zou nog kunnen)

met de rotzooi die onder andere ss heeft achtergelaten hebben ze ook aangetoont dat ze ook al geen belang hechten aan de democratie (ik heb het dan over de volksmeerderheid en niet een politieke meerderheid)

een partij die zo zijn achterban heeft verraden verdiend geen stem.

11:27 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: s-pa |  Facebook |

Commentaren

dag Watje eens zong die stem van het vok de Internationale.
nu is het meer de a- sociale.
liefs, BB

Gepost door: Black Bird | 05-06-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.