05-05-07

weeral een leven ontrukt

weeral is er een meisje van 18 jaar haar het leven ontnomen. waarom? toeval? op het verkeerde moment en op de verkeerde plaats er juist zijn? net alsof dat ge dan zegt dat ge u niet meer vrij moogt rond bewegen.

de ouders van het Annick hebben maar 1 troost (als het een troost is), ze zitten niet meer in die ellendige spiraal van hoop, en die ondraaglijke onzekerheid, was het maar een zekerheid geworden dat ze nog leefde in plaats wat het nu is.

zou het niet tijd worden heren justitie en politiekers om eens eindelijk een duidelijk signaal te geven aan dergerlijke misdadigers dat dit moet stoppen.

laten we dit soort onmensen (heb het nog ooit voorgesteld) vol spuiten met eender welke ziekte voor een onderzoek naar nieuwe medicijnen tot de dood volgt, letterlijk. 

12:24 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) | Tags: dood, medicijn |  Facebook |

Commentaren

Mensen die nog maar de neiging hebben tot moord, moesten ter plaatste doodvallen!
groetjes

Gepost door: Ellen | 06-05-07

Reageren op dit commentaar

Verschrikkelijk tot wat sommige 'mensen' in staat zijn. Er zijn geen woorden voor.

Gepost door: Nadia | 06-05-07

Reageren op dit commentaar

Zoiets is verschrikkelijk.....het leven van die ouders zal nooit meer hetzelfde zijn.....hoe kun je zoiets te boven komen?
Groetjes

Gepost door: Mythoske | 07-05-07

Reageren op dit commentaar

tja ik ben ook altijd weer van slag bij het horen van dit soort vreselijk nieuws.

Gepost door: beesken | 08-05-07

Reageren op dit commentaar

alhoewel ik castratie, handafkapping en opfikken op de brandstapel in dit geval ook niet slecht zou vinden..

Gepost door: Bibien | 08-05-07

Reageren op dit commentaar

neen vreselijk vreselijk vreselijk
maar niemand mag dood
ook de dader niet
anders zijn wij even erg als hij

Gepost door: dodomeisje | 08-05-07

Reageren op dit commentaar

Erg Zinloos geweld blijft altijd verschrikkelijk!!!! Ik vind dat de misdadiger ook wel eens mag voelen wat het betekent iemand vermoorden. Dat meisje had nog een heel leven voor zich....

Gepost door: ambereyes | 09-05-07

Reageren op dit commentaar

WATJE GOEDE
AVOND
BEDANKT
VOOR DE
REACTIE
HOPELIJK
VINDEN
ZE DE
DADER(S)
ZO SNEL
MOGELIJK
EN GEEN
PARDON
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 10-05-07

Reageren op dit commentaar

Dit is inderdaad verschrikkelijk! Ik ben ook moeder en dit is het ergste wat een ouder kan overkomen.
Ik hoop dan ook dat de dader zo vlug mogelijk wordt gevat. En dat deze ook wordt gestraft. Maar om telkens de politiek de schuld te geven? Daar ga ik niet mee akkoord! We weten immers nog altijd niet wie de dader is. Het is nog altijd een individu die zelf verantwoordelijk is voor zijn daden. Pas als je de dader en zijn levensloop kent, dan kan je beslissen of de maatschappij verantwoordelijk is of niet. Ik vind dat de dader zeker gestraft moet worden, maar het principe van oog om oog, tand om tand, vind ik zeker geen goed idee. Ook de doodstraf invoeren is volgens mij geen goed idee, kijk maar naar Amerika. Dit houdt zeker het zinloos geweld niet tegen. Wat wel nodig is? Ons sociaal beleid moet zeker beter worden uitgekiend. Er is een tekort aan opvangcentra voor probleemjongeren, ... Als leerkracht weet ik dat er ellenlange wachtlijsten zijn om deze jongeren op te vangen. Laten we deze jongeren aan hun lot over, dan is het niet moeilijk dat zij later uitgroeien tot criminelen, met de spijtige gevolgen vandien...
De dader kan natuurlijk ook nog altijd iemand zijn met een normale achtergrond. Wie moeten we dan de schuld geven? Terug de politiek?

Gepost door: Nancy | 12-05-07

Reageren op dit commentaar

zinloos geweld ben pas terug en het is hier weeral hetzelfde moorden of het de meest gewone zaak is van de wereld. Hier zitten gewoon teveel mensen op elkaar en dat vraagt om problemen.
Nieuw-Zeeland is dun bevolkt en daar hebben de mensen nog tijd en aandacht voor elkaar ook omdat ze elkaar meer nodig hebben. Maar op noordeiland duiken toch ook dezelfde problemen op als hier maar dan met de Maori's de oorspronkelijke bevolking waar veel werkelloosheid onder heerst dus ook wel vergelijkbare situaties met hier, alleen nog niet zo extreem.

Dag watje niet veel meer op forum zie ik (knipoog) maar ook te mooi weer geweest hier hé

Gepost door: life angel | 16-05-07

Reageren op dit commentaar

Aan de ene kant geef ik je zeker gelijk aan de andere kant zou ik het persoonlijk zelf niet kunnen doen ik zou me dan zelf een moordenaares voelen... Maar wat zij dan hebben is idd onmenselijk!

Nog een fijne woensdag! Xxx

Gepost door: Vicky | 16-05-07

Reageren op dit commentaar

Stokje Hé Watje, heb net het toekomststokje toegeworpen gekregen van Ellen. Ik werp het op mijn beurt jouw richting uit. Ben wel eens benieuwd wat jij nog allemaal zoekt te doen voordat je sterft.

Gepost door: Engel | 17-05-07

Reageren op dit commentaar

@Nancy inderdaad Nancy: ieder individu is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. ik heb hier ook niet beweerd dat de politiek de schuldige is hé, ik heb hier gezegd dat ze een duidelijk signaal moeten geven: een vb: men word zéér zwaar gestraft voor 90 te rijden waar men vroeger altijd 90 mocht rijden , nu maar 70. ik kan beter een paar kinderen misbruiken en links en rechts een moordje plegen en ik kom er veel goed koper vanaf. het is de politiek die wetten kunnen aanpassen, of veranderen, niet wij, wij hebben de macht en het recht niet.
rechters: die zijn meer begaan met de daders (in zulke gevallen toch) dan de slachtoffers. dan is er nog het klassenjustitie: een dader van bvb een ontvoering word veel zwaarder gestraft als hij een kind van een rijke ontvoerd dan van een kind van een gewoon gezin (denken we maar aan onze beste Anthonieke)
ben ik nu haatdragend, vind van niet, ik contateer enkel maar.
doodstraf: oh, daar ben ik ook absoluut tegen, heb ik ook niet gevraagd hé, door medische experimenten heeft de dader zich nuttig bewezen voor de mensheid. (en we besparen een hele hoop dierenleed)

Gepost door: watje | 17-05-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.