24-03-07

silent scream

de pijn is bijna weg in mijne vinger (toch zo goed als), maar nu heb ik potverdikke pijn in mijne rug, waarschijnlijk door te lang in bed te blijven liggen omdat ik wel 100 keer wakker word door de pijn in de vinger, ja dan doet hem nog wa pijn.

maar om mijne pijn nu in de rug wat te doen vergeten zet ik wel eens vrij luid metal op. nu is het slayer die ik heb op staan, en geloof het of niet, maar het helpt, de pijn is in alle stilte aan het verdwijnen: hihi: long live metal.

bij het surfen naar blogs, iedereen doet het, vinkt men die blogs aan waarvan ge denkt dat het iets is navenant de nickname, titel, tags of wat dan ook.

zo ben ik terecht gekomen op silent scream, het stille verdriet. ik heb deze blog het eerst aangevinkt omdat mij het woordje silent scream mij ergens bekend in de oren klonk, maar wist niet meer vanwaar. nu weet ik het: het is ook een titelsong van Slayer: silent scream.

soms vinkt men dus een blog aan omwille van een onderbewuste redenen.

btw: er zitten hier in het blogwereldje heel veel toffe mensen en waarvan ik ook veel heb van geleerd.

17:58 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: silent scream, slayer, blogs |  Facebook |

Commentaren

Bloggers zijn er voor elkaar. Ah de virtuele wereld is toch iets speciaals. Nja m'n achtergrond zomer of geen zomer ik kijk er niet achter ik vond het een prachtige prent en dat is wat telde;).

Grjts Vicky Xxx

Gepost door: Vicky | 24-03-07

Reageren op dit commentaar

prettig weekend allé van de ene pijn in de andere en muziek dat helpt
veel muziek dan maar opzetten hé.

veel kusjes voor de vinger en de rug
eens goed laten masseren anders

Gepost door: life angel | 24-03-07

Reageren op dit commentaar

Weg met de pijn! Hoop dat de pijn snel weer helemaal wegtrekt! Ken slayer niet zo goed, ken 'silent scream' alleen als een hele toffe lieve gevoelige madam uit blogland! Grts

Gepost door: Engel | 25-03-07

Reageren op dit commentaar

metal Dat vind ik een goeie. ik ken niet zo heel veel metal behalve Metallica, iron Maiden, Black Sabbath, maar het kan goed zijn dat je door de muziek je hersenen aanzet om die pijn in je vinger te vergeten. Raar hé.
Silent scream zei me ook wel iets maar ik weet niet waarom? Ik ben dus ook gaan kijken en heb wel een goeie indruk van die blog.

Gepost door: ambereyes | 26-03-07

Reageren op dit commentaar

de kattenkenner btw: er zitten hier in het blogwereldje heel veel toffe mensen en waarvan ik ook veel heb van geleerd.
and still a very long way to go watje
tata

Gepost door: Duvel | 28-03-07

Reageren op dit commentaar

metal =) Slayer yeah ^^ khou van metal, ze hebben prachtige teksten en je bent nooit alleen =)

Gepost door: Katrien | 12-08-08

Reageren op dit commentaar

@Katrien inderdaad, als ge de teksten leest, ze zijn enorm diepgaand en gaan dikwijls over heel wat vraagstukken betreffende het leven, de maatschappij waar wij in leven. zelf heb ik ze al een paar keer live gezien, ze zijn gewoon geweldig, een vaste waarde in het metalwereldje.
ik denk dat met eender welke muziek nooit nooit alleen bent. afhankelijk mijn stemming zet ik (en dat kan gaan van eender welke muziek) wel eens geregeld de klankkast vrij luid op, ik ben dan alleen, maar voel mij helemaal nie alleen.

Gepost door: watje | 12-08-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.