20-03-07

verveling

ik ben nu op verplichte vakantie, ja ik zit nu op de arbeidsongevallenwet, joepi 3 weken thuis, maar wa ben ik ermee als ik niks kan doen, niks, kan maar met moeite typen, laat staan dat ik andere dingen zou kunnen, en da maar voor ne verdomde middelvinger. heb wel geluk dat het van mijn linkerhand is.

en dat heb ik dan deels aan mijn eigen te danken, maar toch voor ne heel stuk door de hoge lat die ze voor ons hebben gelegd: we moeten veilig werken, want de verzekeringen beginnen zenuwachtig te worden, anderzijds worden we zo fel onder druk gezet dat de productiestop door één of andere faling van een machine niet te lang mag duren, nee zeker niet, duurd het volgens de bazen langer dan de theorie: dan mogen we braafjes naar boven gaan en we krijgen daar ne lekkere cigaar gepresenteerd, ja wadde, ik smoor niet eens, ok geeft niet, want ze is meestal zo dik dat we hem toch ni in ons bakkes krijgen.

verveling en nog eens verveling: pijn, pijn en nog eens pijn, oh ja, de baas heeft mij opgebeld: zijn eerste vraag was: wanneer kunt ge terug beginnen? van de pijn kan ik al ni meer goe slapen, van de verveling blijf ik ook al langer in mijne nest liggen, waardoor ik nu nog eens koppijn krijg ook nog, moet ik af leren.

ik kom het hier maar enkel vertellen om mijne blog ne beetje op te daten, hé, weet momenteel anders ni veel te vertellen

 

no inbev

 

22:07 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: verveling, pijn |  Facebook |

Commentaren

hallo pechvogel Wat heb je nu weer aangevangen da komt er van hé als ge obscene gebaren maakt met je middenvinger haha. allé nog een geluk dat ge een beetje kunt typen en dat het de linkse is. Met één hand kun je meer dan je denkt hoor. Hier in ons dorp woont een madammeke die maar één arm heeft en die doet nog alles zelf. Haar huishouden, haar boodschappen. Alleen die pijn zal er wel teveel aan zijn. Misschien eens rustig van een pintje genieten, kan je ook best met één hand en mag je dan niet buiten een wandelingetje maken? Zo buiten in de natuur kan je ook van veel genieten en verzet je misschien wat muizenissen en pijn. 'k Zal er een kuske opgeven op oewe zere vinger zie en hoop dat hij snel genezen mag zijn.

Gepost door: Life angel | 20-03-07

Reageren op dit commentaar

tja ik zou zeggen, geniet er van!

Gepost door: beesken | 21-03-07

Reageren op dit commentaar

Amai, waar werk jij zeg, in de hel? Ik ken dat soort bazen ook wel hoor, maar anderzijds als hij al gebeld heeft om te vragen wanneer je terugkomt zal je je werk toch zo slecht niet doen? Vertel hem dat eens wanneer hij je de volgende sigaar presenteert.
Ik weet niet wat je tegen de pijn kan doen, maar tegen verveling zijn er vele middeltjes: wandelen, TV kijken, lezen, muziek beluisteren, surfen (op het internet wel hé, want met 1 vinger...),... Toen ik met mijn muispols in de plaaster zat heb ik vooral veel gelezen, maar niet iedereen leest graag hé.
Ik wens je in elk geval veel beterschap en probeer van die 3 weken te genieten in de mate van het mogelijke, dat je baas maar inspringt al er teveel werk is.

Gepost door: Nadia | 21-03-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.