15-02-07

Biere du Corsaire

gisteren heb ik een bordeaux rood flesje open getrokken van 33 cl genaamd Biere du Corsaire, die een half jaartje overtijd was. ik was te nieuwsgierig wa bier dat het eigenlijk was. had er jammer genoeg ook maar ééntje van staan. in plaats van eerst eens naar het etiket te kijken heb ik de fles reeds geopend en er van geproefd.

verdomme, dit bier lijkt verdacht veel op ne delerium tremens van de brouwerij huyghe, maar die toch lichtjes een andere smaak had in zo verre dat ik mij kan herinneren. ja nu moet ik da etiket toch eens van naderbij bekijken.

inderdaad het is een bier van de brouwerij Huyghe. ééntje van 9% alc./vol, maar voor de Canadese markt.

nu was ik dus nieuwsgierig of dit een origineel bier is of een etiketbier, dus nadat ik mijn pintje geledigd had heb ik mij direct begeven naar mijn voorraad om ne delerium tremens te gaan nuttigen. is het toch ni godgeklaagd, mijne frank viel dat ik reeds nog niet zolang geleden de laatste heb leeg gekapt via mijne mond (op het gemak). dus opzoekingen gaan doen, maar tot heden nog niets gevonden.

het licht kleurige extra strong Belgian Ale heeft mij alleszins goed gesmaakt, paché

 

NO INBEV

Commentaren

je kunt er maar het plezier van hebben... ;-)
een fijne avond
groetjes

Gepost door: sweet-appeltje | 15-02-07

Reageren op dit commentaar

Het is je al lang vergeven hoor!! Je mag gerust je mening zeggen,hoor. Ik heb dit juist graag. Maar bijt mijn neus niet af, hé? (grapje)Dan weet je tenminste wat er onder de mensen leeft. Iedereen zou dit moeten doen.

En geniet maar van een lekker biertje.
Groetjes,
Nancy

Gepost door: Nancy | 15-02-07

Reageren op dit commentaar

wel Je kan het maar gehad hebben! Smakelijk!

Gepost door: beesken | 17-02-07

Reageren op dit commentaar

Have a nice day! Xxx

Gepost door: viona | 19-02-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.