18-01-07

guignies brunehaut

vandaag geweldig veel wind, enkele bomen zijn reeds gekraakt, onderwege naar mijn koninkrijk is er een electriciteitspaal op de weg gekomen. éénmaal in mijn koninkrijk merk ik niets van de storm. zet wat muziek op van Clannad (bamba), Ireena mc Kennith (the mask and mirror), tussendoor een beetje metal van exciter (blood of tyn...), dan slayer (diabolus in musica) en als laatste kristin hersh (strange angels).

er sleepte vandaag constant 2 dingen in mijn hoofd hoe druk ik het ook had op het werk (verdomme 't was vandaag weer...): het woordje gymnopedie van Satie hetgeen ik later eindelijk gevonden heb wat het betekent (staat niet in den dikke) waardoor ik er nu eindelijk van bevrijd ben, maar nu wil ik natuurlijk weten wie diene Satie is. het andere is een minder prettige gebeurtenis waar ik vandaag toch aan moest denken, de blog van mirrormind die spijtig genoeg is afgerond.

 

is bier bewaarbaar?

ik heb nog iets meer als een halve bak Guignies Brunehaut staan. bij dit bier ben ik zeer egoistisch: dit bier verdwijnd stelselmatig enkel in mijn lichaam, zoals nu vandaag (moet er verdomd zuinig mee zijn), dit bier is naar schatting 20 a 25 jaar oud en natuurlijk allang nergens meer te vinden. het schuimt nog altijd hoe het moet, heeft een frisse fruitige geur, de smaak is licht bitter, maar met een zurige hoofdsmaak die me doet denken aan een echte lambickkriek. er zit nog heel veel dras in waar natuurlijk de meeste vitamen B's in zitten, erbij kappen dus (daardoor is hem ook minder zuur). nog steeds een zeer lekker degustatiefje.

ja enkele bieren kan je jaren lang bewaren net zoals wijn.

 

21:54 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: guignies brunehaut, bewaring bier |  Facebook |

Commentaren

Satie
Is deze voldoende ? ;-)

http://nl.wikipedia.org/wiki/Satie

Groetjes

Gepost door: Shamrock | 19-01-07

Reageren op dit commentaar

Satie jazeker, interessant trouwens.
groetjes

Gepost door: watje | 19-01-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.