06-01-07

Roken

sinds 1 januari 2007 is er een nieuwe wet op het rookverbod.

ik snap het gezaag niet van zovele mensen omwille de onduidelijkheid. nog nooit tevoren is hier de wet zo duidelijk geweest en doordacht, ook de uitzonderingen.

wie nog twijfelt hoe de vork in elkaar zit: guidea.be: daar wordt elke situatie appart behandeld.

is het niet frapant dat nu plots de niet-rokers intolerant, onverdraagzaam, a-sociaal en weet ik nog wat allemaal zijn.

moeten we effe het geheugen is gaan opfrissen van de rokers, of zijn deze al te ver aangetast?

het zijn de niet-rokers die al jaren lang het moeten hebben tolereren van de rokers om bij hun in de stank te moeten gaan zitten zonder enige vrijheid om te kunnen genieten in een lokaal zonder rook.

zijn het de rokers zelf niet die het zo ver hebben gebracht dat het nu is gekomen zoals het nu is geworden. door hun onbeschoft egoïstische rookgedrag zonder zich maar te bekommeren om de niet-rokers en met een zekere minachting.

zijn het de café-uitbaters niet zelf die het zo ver hebben gedreven door de wel zeer beperkte afdoende fatsoenlijke rookafzuigingen te plaatsen. cafés met een goed geplaatste goed functionerende installatie kan je op één hand tellen in heel Europa.

a ja: het gaat ons klanten kosten, is dat wel zo? in Italë is de omzet nog nooit zo groot geweest dan nu sinds het rookverbod.

daar waar veel gerookt werd ging ik niet binnen, ik heb mij er nooit echt veel aan gestoord (alhoewel), maar zijn het niet de ex-rokers die nu veel extremer anti-roken zijn.

rokers: schiet dus niet op de niet-rokers.

voor de regering: jullie zijn de scheinheilige bokken die de cigaretten te kunstmatig overdreven duur maken. dit brengt alleen wrijving met zich mee.

roken: begint er gewoon niet aan. 

19:01 Gepost door watje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (3) | Tags: roken |  Facebook |

Commentaren

helemaal mee eens, en als je toch rookt stap dan over op e-smoking. dit is een stuk gezonder en goedkoper en makkelijker om mee te stoppen.

Gepost door: E-Liquids | 16-09-14

Reageren op dit commentaar

De e-sigaret heeft gewoon de toekomst.

Gepost door: Dampen | 06-05-15

Reageren op dit commentaar

En nog veel goedkoper ook.

Gepost door: Dampen | 06-05-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.