27-12-06

three men in a boat

three men in a boat.

paar dagen geleden had ik een "beoordelings gesprek" gehad. ik ga hier niet te veel over vertellen, maar het vloeide uit op een donderslag bij heldere hemel. blijkbaar word ik beoordeeld door voornamelijk mijn ploegchef die mij nog niet eens kent, die zelf maar pas 2 jaar op het bedrijf "aanwezig" is. ik heb geen probleem met hem, blijkbaar heeft hij wel een probleem met mij. maar met als resultaat dat ik voor de zoveelste keer weer geen opslag krijg. ik denk eerder dat het een spelletje is van mijn directe chef om iedereen tegen elkaar op te zetten en om zo geen opslag hoeven te geven. kwestie om zijn budged laag te houden, heeft hij meer.

ik was dus hiermee helemaal niet akkoord en heb wel met een enorme verheven stem gereageerd. dus komt er een volgend gesprek samen met mijn rat om het uit te klaren, dinsdag: maar noch mijn directe chef, noch mijn ploegbaas waren aanwezig. het gesprek zal dus vandaag plaats vinden.

ik was uitgevlogen tot en met, noem het maar Italiaans temperament, kan ni, ben gene Italiaan. ik ben in ieder geval enorm opgefokt.

ik had gisteren een halve dag verlof (onverwachts) en ben dus ook maar terug naar huis gereden.

 

three men in mine kingdom.

jaja, heel mijn verhaal heeft totaal niets te maken met "three men in a boat".

mijn 2 buurmannen zijn mij komen opzoeken. ik ben direct gaan kijken naar mijn bescheiden voorraad bieren en we hebben besloten om eerst ne "stille nacht" te nuttigen gevolgd door ne "Orval 6" die één jaar heeft gerijpt. dan zijn we overgeschakeld naar ne "Urthel Hibernus Quentum" die gebrouwen word door een vrouw. om onze geslaagde avond te beëindigen hebben we de flesjes gekraakt die mijn buurman had meegebracht, dat was ne "Rochefort 10" (hemels) uiteraard allemaal begleid met ne serieuze blok kaas, wat dacht je, natuurlijk een gezegende kaas gemaakt door de paters.

we hadden het over vanalles en nog wat, maar wat deze keer heel anders was als anders: we hadden het niet over politiek, verkeer en het weer, maar over vrij persoonlijke zaken die toch vrij intiem waren. eigenlijk besef ik nu dat we aan het evolueren zijn naar iets meer dan enkel goede buren. ik weet dat ik hun volle steun ga krijgen bij problemen. ik weet ook dat zij mijn volle steun gaan krijgen wanneer zij in de problemen zitten.

ik kan mij geen betere buren voorstellen, dank jullie van harte.

niet op mijn verjaardagsdag, want dan heb ik de nachtpost, maar effe later, hebben we afgesproken dat ik hun ga tracteren op een "West Vleteren 10" die zal smaken

 

ik ben nu wel behoorlijk afgekoeld.

 

paché

11:07 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: buren |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.