25-12-06

roots

bij het bekijken van een blog waarvan ik niet meer weet welke, doet er ook ni toe, maar het was er eentje waarvan wel echt enorm veel verwijzingen waren naar de indianen. ik was net aan het slurpen van een "stille nacht", een kerstbiertje, (NO INBEV) gebotteld in 2004. prompt doet het mij denken aan Sepultura met de cd "roots". daar het nog geen 22h00 is heb ik deze cd op gezet met toch een vrij hoog volume, uiteraard in die mate dat het geen afbreuk maakt op de geluidskwaliteit. ik geniet enorm. (dit is voor mij kerstmuziek)

tijdens het afspelen van "roots" van Sepultura die via metal de problemen van de indianen wil aankaarten was ik aan het dagdromen: welke roots heb ik eigenlijk, welke identiteit heb ik, wie ben ik????? 

intussen is mijne "stille nacht" op en heb ik een "buitenlust" (NO INBEV) open getrokken. het deed mij gewoon denken aan de indianen.

ja, wie ben ik? ik ben alleszins de zoon van mijn vader en zeker van mijn moeder. mijn vader is een rasechte Bruggeling, maar mijn moeder is een rasechte Kleine Brogelnaar. ik ben geboren en opgegroeid in Duitsland. ik voel mij als de indianen, een bepaalde roots hebben en toch nergens thuis zijn. Ik ben geen vlaming, ik ben geen limburger al woon ik er, ik ben geen duitser, al ben ik er opgegroeid. Wereldburger? nee, absoluut niet, ken de wereld niet

Besluit: ik ben een individu die eigenlijk geen werkelijke identiteit heeft. ik ben wie ik ben.

21:28 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: roots |  Facebook |

Commentaren

Roots
Watje, je hoeft je niet af te vragen wie je bent, of waar je je thuis voelt. Je thuis is daar waar je net DAT gevoel onmiddellijk hebt. Ik kan je zeggen dat mijn thuis niet in België ligt. Ik denk dat je wel weet waar :-)
Als je dat gevoel nog niet heb gehad, dan denk ik dat je net die plaats nog niet hebt gevonden. Misschien toch is een beetje wereldburger worden, om je plek te vinden. (behalve als ze in België is dan) :-)

Gepost door: Shamrock | 13-01-07

Reageren op dit commentaar

boysfood
juuueuye3 3 hh3hdh3ed h3hwwedh3hd3 3hed3edh3w

Gepost door: hetraifaer | 13-07-10

Reageren op dit commentaar

Hi! Ja, je vind het interessant om de pagina's te bezoeken : sowhatje.skynetblogs.be De invoering van een uniek boek over de genezing van degeneratieve discopathie en het ruggenmerg van vele ziekten door middel van een uniek systeem van ASTREYA .rnAls u : pijnlijke rug -of nekpijn leek of de wervelkolom pijn of pijnlijke onderrug , kun je gewoon lage rugpijn en zal u helpen , onze websitebehandeling voor artrose
En er zijn tips voorrngenezen van degeneratieve discopathie (en andere ) met behulp van de techniek ASTREYA . osteochondrosis van de nek
Good luck !

Gepost door: Queenurce | 16-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.