23-08-14

Doel, sabotage i.o.v. management

men vindt de dader nog steeds niet na X-aantal tijd, mmmmmhhhh

eventjes nadenken? of niet? wel, wie al ooit in een kerncentrale geweest is, weet dat er "bij manier van spreken" op elke cm een camera staat die U tot op de seconde overal volgt. elke scheet die ge laat weet men.

ook is het nogal vreemd dat men zogezegd niet zal weten wie naar waar naartoe gaat, ook bij de technische dienst, elke minuut moeten die mannen zich verantwoorden wat men gaat doen op welke plaats, bovendien moet er eerst een heleboel paperassen ingevuld worden om een werk uit te voeren. bovendien moet men batchen bij elke ruimte waar men toegang wil bekomen, anders geraak je er niet in, deze batch is op naam.

deze dader zal men nooit vinden, deze smerige daad om de olietank leeg te laten lopen is in opdracht geweest op het hoogste niveau. bovendien zijn er alarmsystemen die in werking treden wanneer er op een abnormale tijdsspanne een abnormaal verbruik van olie is. dan zijn er ook nog alarmen die geïnstalleerd zijn wanneer bvb de turbine of tandwielkast, of wat dan ook boven een bepaalde ingestelde temperatuurwaarde komen. dergelijke toestellen die enkele miljoenen kosten zijn zeker en vast extreem beveiligd op alles en nog wat.    

 

dit is NOOIT gebeurd zonder het weten van anderen. er zijn te veel alarmen ingebouwd, dat alle alarmen ongemerkt voorbij gegaan zijn is dikke larie. de belangrijkste alarmen gaan zelfs automatisch naar een pieper en/of een gsm (gsm waar toegelaten) van de technische dienst die van dienst is.

men wilt gewoonweg de nucleaire rotzooi verder door zetten, men wil tegelijkertijd ook de energieprijs terug naar omhoog halen (men had een contract vanuit de regering dat er een blokkering was om de prijs naar omhoog te brengen, weet U nog?)

dan wilt men ook nu aantonen dat zij die de energie in handen hebben de eigenlijke beleidsmensen (machthebbers) zijn.

men wil ons een lesje leren.

 

wie zit er allemaal tussen? mijn vraag is vooral dan gericht op welke politiekers er tussen zitten. we weten welke politieke kleuren in het verleden steeds het kernenergie verdedigd heeft.

laten we in die richting zoeken, en niet naar diegene die de opdracht heeft moeten uitvoeren.

 

20:18 Gepost door watje in Actualiteit, Algemeen, Liefde, Web | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

27-07-14

NVA, CDNV & VLD

de tsunami is start klaar gemaakt. Nu zijn we compleet, de family is nu volledig. de tsunami kan nu starten? Crisis? welnee, deze gaat nu pas beginnen met deze fantastic 3. zoals men ziet en hoort wat hun programma is, besparen bij de gewone werkende man en bij de anderen die iets minder geluk hebben. geen besparingen daar waar het geld is, integendeel. hetzelfde verhaal: dan nog eens extra inleveren, maar enkel de gewone man gaat dit voelen. ik ken al mensen die nu de sportactiviteiten van hun kinderen hebben stopgezet, ook al omdat het kindergeld fors wordt afgeslankt. daar komt dan ook nog eens dat het studeren naar omhoog gaat????....!!!!!! HOLY SHIT, maar ja dat is het misschien: men wil terug gaan naar de tijd: enkel de elite mag terug school volgen, dit kan niet via juridische weg, dus doen we het wel via de financiële weg, maar de ellendige zonen en dochters van die lullen van arbeidende (of werkloze) ouders willen we niet in onze hoge scholen en universiteiten. DIT MOET IN HANDEN BLIJVEN VAN ONZE FAMILIE. weg met de armoezaaiers die anders te slim (te vermogend) kunnen worden. GEEN educatie voor de lagere klasse, dit dulden wij niet, het is al erg genoeg dat de gewone man op verlof kan gaan naar verdere bestemmingen. ook hun  toekomstige bouwplannen moeten we hen af nemen, wij willen dat die armoezaaiers onze huizen huren. alle verworvenheden die men jarenlang heeft moeten voor vechten gaan nu in een paar minuten verloren. BESPAREN OM TE GROEIEN = welke groei? de economie? jawel, maar via een andere betekenis: ons kapitaal moet groeien. HOE LANG GAAT DE VLAMING (BELG) DIT NOG DULDEN? of zijn we allemaal blind geworden, of zijn we met zijn allen een slaaf geworden van de gecreëerde behoeften? en hebben we schrik gekregen dat  alles anders slechter zou worden? welnu, het is al een geruime tijd slechter aan het worden (met uitzondering voor de rijken), en het wordt enkel nog erger.

17:18 Gepost door watje in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-05-14

verkrachting!?

Verkrachting! “Verkrachting?”

Het goede voorbeeld geven J

 

Maria oh Maria, de heilige maagd, nooit sex gehad met Jozef, “of waren ze onvruchtbaar?” Joost mag het weten. Of wilde beiden gewoonweg geen kinderen? Lijkt mij onwaarschijnlijk in die tijd. Heeft Maria den lieve heer gevraagd bevrucht te worden van hem? Het zou kunnen, maar zou Maria niet liever bevrucht geweest zijn van hare Jozef? Mmm of heeft iemand anders haar vol geschoten en verzwijgt ze het wijselijk dat ze stiekem met iemand anders in bed dook? alléz in hoeverre het een bed was. Wie weet, of zou het toch diene kerel zijn geweest in de hemelen? Als het dan toch zo was zoals men(zij?) beweert, dan moet men alle verkrachters vrij spreken, den lieve heer heeft het voorbeeld gegeven, hij heeft Maria bevrucht buiten haar wil, jawel buiten haar wil, ze was verschoten dat ze maagdelijk vol geschoten zat. Toen noemde men dat een geschenk van god, nu noemen we het gewoon een verkrachting. Maar Jozef toch, vergeef mij, ik wist van niks!! Ik zit ineens met ne klein mensje in mijne buik, hoe kan da nu? Ge moet me geloven dat kan enkel god geweest zijn L.

21:38 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-01-11

Van de Lanotte & de Senaat

Van de Lanotte: ik herinner mij nog een beetje de situatie voor de verkiezingen. Lijst De Decker en Bart de Wever wilde de Senaat afschaffen. Daarop waren er meerdere journalisten die dan die vraag ook gesteld hebben aan de andere partijen of zij ook voorstanders waren om de Senaat af te schaffen. Vreemd: maar de meeste partijen waren voorstanders om de Senaat af te schaffen, ook de Spa. Ik kan mij zelfs niet herinneren of er wel een partij was die de Senaat wilde behouden. Men vertelde dat het wettelijk niet kan, of niet zo simpel is, maar waarom niet? alle partijen waren toch voorstanders voor de ontbinding van de Senaat. Maar wat zegt nu Johan van De Lanotte: hij zegt in zijn nota: laten we de naam veranderen van de Senaat en we geven ze een beetje een andere functie. MAAR NEE? VAN DE LANOTTE, AFSCHAFFING WILT ZEGGEN WAT HET WOORD WILT ZEGGEN: AFSCHAFFEN = ONTBINDING = HET LIQUIDEREN = VERDWIJNEN = STOPZETTING ENZ….. HET WILT DUS NIET ZEGGEN DAT WE HET EEN ANDERE NAAM MOETEN GEVEN MET EEN KLEINE VERSCHUIVING VAN DE FUNCTIE ERVAN. Daar zijn wij Belgen wel goed in hé, we veranderen het gewoon van naam….. en dan maar kankeren dat de kiezers geen vertrouwen meer hebben in zoveel zaken….

07:37 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-06-10

SS Steve Stevaert

 

Ik geloofde gisteren mijn oren niet toen SS op de radio wachtende op de uitslagen vertelde aan de reporter dat men nu gaat zien of er wel socialisten zijn in België, socialistische kiezers bedoelt hij natuurlijk. Gij ze vuile achterbakse smeerlap, ik zal het u vertellen SS: ja er zijn nog veel socialisten in Belgie, meer dan ge denkt, maar hoe kunnen die nu gaan stemmen op de Spa? Ja hoe? Want het probleem bij de Spa is dat er voornamelijk geen socialisten meer in die partij zitten, die de laatste jaren (begonnen met Martens I en versterkt tijdens Dehaene) trouwens hun eigen achterban (kiezers) in de steek hebben gelaten. Gij ze verdomde smeerlap van een SS, nu gaat ge nog beweren dat het de schuld is van de kiezer dat ze niet op een partij stemmen die toch niet achter zijn volk staat. Zorg eerst dat er terug socialisten in de partij zijn, die oor hebben voor alles wat onder hen leeft, ook al gaat het ook om vreemdelingen, en zorg ervoor dat socialisme inderdaad een breekpunt is voor jullie, en niet alleen de macht om enkel in de regering te zitten ten koste van Uw achterban, de kiezer. Dan zullen jullie terug stemmen kunnen winnen. Amen.

22:04 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

08-06-10

stemtest 2 van de standard

jajaja, waarschijnlijk was mijn net wat te traag, mmmm of sloeg tilt, ik heb de test nogmaals gedaan: mijn resultaat volgens De Standaard: ik heb exact 4 gelijke partijen die uitkomen, strafste van alles, ze zijn allemaal even democratisch.

niet te min was mijn score niet denderend: maar 17 overeenstemmingen en toch nog 11 twistpunten bij alle 4 partijen.

welke zijn de partijen? CD&V , SPA , Lijst Dedecker (was een verrassing) en Vlaams Belang.

dat ik niet uitkom op een melkpartij als de VLD (de partij voor het kapitaal) ben ik blij om, een partij die nog liefst een crematorium wilt hebben langs alle bedrijven zodat we letterlijk kunnen werken tot we er bij dood neer vallen, men kan ons dan direct in een efficiënte goedkope manier (zeker het transport) opbranden waardoor de beheerders ook nog eens rijk van kunnen worden. Toch ben ik niet helemaal tevreden, want deze meest anti arbeidspartij kwam bij mij uit als 5de partij met 16 overeenkomsten en 12 twistpunten. Na deze partij komt NVA met 15 overeenkomsten en 13 twistpunten.

Waar ik ook van verrast was: het utopische levensbeschouwende (die enkel leefbaar zou zijn voor rijken) partij Groen! 14 overeenkomsten en 14 twistpunten. Het rare van deze ondemocratische partij is dat de meeste militanten gewone mensen zijn, met een gewoon en zelfs laag inkomen, toch als men de rekening maakt hoe men zou willen gaan leven volgens hun is dit enkel realiseerbaar voor de gegoede burger. En dan heb ik het niet over kerncentrales, want daar kunnen we makkelijk van af en zijn  absoluut niet nodig. Één van de reden waarom er zo veel licht aan straat is was omdat er te veel stroom was, dus, straatverlichting voor minstens halveren en probleem is grotendeels opgelost.

Zoals bij peilingen was dit ook maar een peiling :-), en we weten wat peilingen waard zijn, niet veel :-)

19:36 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

01-06-10

de standard verkiezing

raar, ik heb de test gedaan van De Standaard: weet wie u kiest.

of net niet raar? of er is iets mis met hun software, maar ik heb alle vragen beantwoord, mijn resultaat was: gewoonweg een groot zwart vierkant vlak op mijn scherm zelfs na mijn tweede poging, met mijn antwoorden kom ik bij geen enkele partij terecht (kan wel kloppen).

13:00 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

22-05-10

alexander de croo

we gaan met zijn allen inleveren, ook de ministers moeten 5 % inleveren van hun wedde, wow, hoe gaan jullie dat doen? eerst een opslag aan jullie zelf toe kennen van 15 % om dan 5 % terug af te staan?

Dit zou maar een start zijn, maar laat eerst eens een paar regeringen ontbinden, ze kosten alleen maar geld, ze brengen niets op, het remt vooral de vooruitgang, we moeten een keuze maken, één regering = België, of België effectief splitsen en zo heeft ieder zijn regering. Maar we kunnen ook beginnen met het halveren van het aantal ministers, we besparen per jaar miljarden op die manier en dan hoeft de regering voor die ene keer eens niet meer het geld te stelen van de man op straat.

nu nog steeds zelfs tijdens economische heisa zijn er buitensporige lonen van managers en aandeelhouderspremies. Zelfs nadat de regering veel geld (ons belastinggeld)  heeft geschonken aan de banken om het geld van de rijken te beschermen na de bankcrisis zijn ze nu weer al vollenbak hun eigen premies fors de lucht aan het injagen, wij onnozele armzalige werkende man zal wel soberder gaan leven om hun riante premies te betalen.

In Griekenland hetzelfde verhaal, de rijken maken de nest, de gewone man kan er voor op draaien, dat ze staken en betogen hebben ze groot gelijk in, Europa is een rijkelui nest dat dringend terug moet worden ontbonden, sinds de invoering van de Euro zijn alleen de multinationals er op voorruit gegaan, mijn koopkracht is enkel gedaald, behalve dat de tv’s en dergelijke goedkoper zijn geworden, maar dat koop ik niet elke dag.

de mensen moeten sober (alsof wij al ooit rijk hebben geleefd?????) gaan leven en er moet een loonmatiging komen, awel omhoog gevallen stuk stront, dit verhaal kennen we al sinds Martens I en werd herhaaldelijk tot vervelens toe toegepast.

we hebben al jaren lang geen echte opslag gehad, dus zwijg dat de gewone werkende man soberder (lees looninkomsten) moet gaan leven. Gij zijt zoals uw moeder stuk vuiligheid: we zijn haar uitspraken en gedachtegang over de gewone mens niet vergeten.

Alexander de Grote, oeps de Croo, gij zijt net zo populistisch met uwe zever en tactische zetjes als destijds SS en andere a-democraten of anti-democraten. Uw populistische zever doet mij alleen kotsen stukje elitaire stinkende gemene rioolrat.

Ook door allerlei andere materies binnenin de politiek is het mij helemaal niet verwonderlijk waarom de mensen het moe aan het worden zijn. Geen Limburg gevoel, geen Vlaams gevoel, geen Brabants gevoel, geen België gevoel, mmmm alleen een gevoel van een massa volks kots dat blijkt oneindig te zijn in tijd waarvan het braken nog moet uitbreken wat nooit zal gebeuren.

Alles voor Alexander en niks voor een ander: dat zou een ideale slogan zijn voor uw partij, de naam is correct en het ideaal past perfect bij uw partij.

De donaties van het Schijthuis, sorry Koningshuis zou men ook veel beter sterk gaan reduceren, ook hier kan men miljarden mee uitsparen.

10:26 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

12-05-10

god almachtige homo's

De kerk met haar geloof is resoluut tegen homos, volgens de laatste berichtgevingen zijn er 90 % van de klachten jegens seksueel misbruik door geestelijken jongens. Misschien toch beter vrouwen pastoor laten worden?

10:56 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

04-05-10

Stein Meuris gaat stemmen

Stein, uit alle respect, maar gij zijt ne dikke eikel, dat ik dit zeg is in mij gebakken sinds gij een uiterst on-objectief artikel hebt geschreven in "het belang van limburg" over een concert waarbij ge dan compleet alles hebt verzonnen en alles in een negatief daglicht hebt gebracht enkel omdat gij een haat hebt tegen heavy-metal. massaal hebben fans een nota geschreven naar het belang, niet omdat gij metal haat, maar omwille uw leugens omtrent de gang van zaken tijdens het concert. met reden hebben ze u dan ook buiten gestampt en het verboden om nog artikels te schrijven over concerten. hopelijk hebt ge er wat uit geleerd, dat de waarheid toch ooit uit komt en dat er nog een verschil is tussen "een mening hebben en een objectief verslag geven".

dat was eventje een uitleg waarom ik u een dikke eikel vindt en waarom mijn respect naar u toe zowel als artist en als verslaggever totaal verloren ben, waarvan ik uw mening en of uw artikels nu heel anders bekijk die voor mij alvast totaal geen enkele betekenis van meerwaarde meer hebben, ja ik kan het negeren om uw artikels te lezen, wat ik ook meestal doe, maar soms is de media zo gefixeerd op iets zoals nu, dat ik er niet langs kan.

dus meneer de Eikel: als ge meent de politiekers een hak te kunnen zetten is het veel beter om massaal op het Blok te stemmen, oeps, het Belang (hehehehe, oeps), want daar hebben de andere anti-democraten het meeste een hekel aan.

gij zijt al dezelfde zeveraar als de politiekers Stein, er zijn verdomme veel belangrijkere zaken om burgerlijke ongehoorzaam in (op) te roepen (wat niet gebeurd) dan nu voor deze dure theateriale politieke voorstelling.
 

16:09 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-03-10

zekerheden

Er is maar één zekerheid in het leven, en dat is dat wij allen zullen sterven.

23:09 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

11-02-10

spijbelen

Ik hoor geen enkele keer de link naar de ouders toe over hun verantwoordelijkheid van hun spijbelende kinderen. Het probleem kan heel eenvoudig opgelost worden: voor een kind dat de tweede keer aan het spijbelen gaat: trek het kindergeld en de belastingsvoordelen in van het ouderpaar of ouder. Er zal op die manier een hele hoop minder gespijbeld worden, daar ben ik van overtuigd. Lukt dit nog niet, dan is de volgende stap een verplichte internaat die dan betaald wordt met het ingetrokken kindergeld en belastingsvoordeel. Lukt dit nog niet: er zijn talloze mogelijke projecten met professionele -van welke aard dan ook- begeleiders om sommigen tot het inzicht te laten komen dat spijbelen zinloos is. Voor elk spijbelend geval is er een passende therapie, oplossing voor.

16:26 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (26) |  Facebook |

05-02-10

Rolex Gate


De beweegredenen van Marco Evaristi over het kunstwerk “Rolex Gate” heb ik niet gevonden, maar volgens Duvel zou het een herdenking zijn van de bevrijding van Auschwitz. Ik denk ook wel dat het dat is. Hij heeft niet enkel het goud gebruikt van dat kamp, maar van meerdere kampen die hij heeft bezocht. Hij is een Deens Chileense kunstenaar.

Ik heb het kunstwerk gevonden: eigenlijk is het geen kunstwerk, maar gewoon een maquette van de ingangspoort van het kamp Birkenau, het is dus in eerste geval al niet Auschwitz. Het spoor voor de trein dat door de poort van het kamp Birkenau gaat is gemaakt van diamanten.

De Joden hebben er blijkbaar zelf geen moeite mee vreemd genoeg, maar is het wel vreemd? Maar goed, het gaat er om wat ik er van vindt. Eigenlijk kan ik er heel kort op antwoorden: ten eerste heeft hij ongetwijfeld het goud gebruikt waarvan men kompleet niet meer kan achterhalen van wie het is en wie de erfgenamen zijn en waarschijnlijk met toestemming van de Joodse gemeenschap. De doden zullen er niks van merken als men hun goud gebruikt. Goud is maar goud, het is enkel veel waard door zijn beperktheid, buiten de schoonheid is goud technisch gezien enkel goed als elektrische geleider, maar te duur. We wijken weer af. Zelf vindt ik dat het mag en kan, tenslotte symboliseert het de pijn, de hel, de ellende, de ontelbare doden en ga zo maar verder van het gegeven. Het geeft iets extra’s door gebruik te maken van dat goud van die mensen. Het zou pas iets anders zijn wanneer men in plaats van het goud, de knoken (de botten) van die mensen zou gebruikt hebben. Hoe ver kan men gaan? Zo ver als de Nazi’s het deden? Want wat zij deden was geen maquette maken, maar waren pure gebruiksbare kunstwerken: om een paar op te noemen: men maakte zeep van het vet van de Joden dat ontstaan is bij verbranding. Men maakte lampenkappen van het vel van getatoeëerde Joden, probeer dat maar eens na te doen, een ware kunst, is niet makkelijk. Dit is natuurlijk niet tolereerbaar (tenzij van natuurlijke gestorven mensen). Nee dus, ik heb er geen probleem mee. Ik heb eerder een probleem om dieren af te slachten waarvan men het vlees niet op eet, maar laat weg rotten tegen betonnen pilaren in naam van de kunst.

Eigenlijk is mijn antwoord op Duvels vraag van wat ik hierover denk nogal wat tegenvallend, maar meer kan ik er niks over zeggen, het laat mij eigenlijk koud. Het kunstwerk raakt mij niet, helemaal niet. Er zijn andere kunstwerken over deze uitroeiing die veel ontroerender zijn die U doen raken in het hart waar ge moeilijk uw tranen nog kunt tegen houden. De plaatsen zelf bezoeken zijn niet alleen boeiender, maar veel intenser, ook al is het er nu heel mooi, proper, geen stank, maar met de nodige verbeeldingen waarvan de nodige getrouwe foto’s -niet van de Amerikanen tijdens de bevrijding, want die waren show, theater, maar gemaakt door de kampleiders zelf- U zullen helpen met die verbeelding, die raken door merg en been, dit is horror live, gelukkig enkel het gevoel nu, maar die mensen hebben het meegemaakt zonder twijfel.

Auschwitz was oorspronkelijk een kamp voor Duitse politieke tegenstanders tijdens nazi-Duitsland, later werd het een kamp voor oosterse krijgsgevangenen, voornamelijk Polen. Al snel bleek het kamp te klein te zijn en werd het uitgebreid: de ene helft voor krijgsgevangenen en Duitse  politieke tegenstanders, de andere helft was voor voornamelijk de Joden.  Nadien werd het een kamp gebruikt om testen af te leggen hoe men mensen (want het waren niet enkel de Joden) op massale, goedkope en efficiënte manier kon uit roeien. Pas later op het einde van de oorlog werd er snel nog wat Joden uitgemoord op een hoog tempo. De eigenlijke moordfabriek die draaide volgens de resultaten van die testen in Auschwitz en dus ook als dusdanig werden uitgevoerd was zoals eerder vermeld in het kamp Birkenau.

 

21:33 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

29-01-10

rekeningrijden dos

Dat er meer mensen zijn die tegen het rekeningrijden zijn verwonderd mij niets, ik verwonder mij enkel dat het er toch maar weinigen zijn die er tegen zijn, ik had meer verwacht, maar hoe dan ook, het zal afhangen aan wie en vooral hoeveel mensen men heeft bevraagd voor dergelijke enquête.  Één ding is zeker: er is al een rekeningrijden via accijnzen en btw op uw brandstof.

21:49 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-01-10

Léonard

Léonard vergelijkt homoseksualiteit met anorexia

De nieuwe aartsbisschop André Léonard heeft tijdens de uitzending 'Controverse' op de Franstalige zender RTL-TVI homoseksualiteit vergeleken met anorexia.

Monseigneur Léonard werd tijdens het programma aan de tand gevoeld over het thema, waarover hij in het verleden al enkele omstreden uitspraken deed. Léonard stelde dat hij zelden over het onderwerp spreekt, tenzij men hem ertoe dwingt of erover vragen stelt.
 
Anorexia
Hij herhaalde dat hij zich veeleer uitsprak over een houding dan over personen, maar maakte een vergelijking tussen zijn visie op homoseksualiteit en anorexia. "Ik ga een vergelijking maken: anorexia is een ontwikkeling die niet te rijmen valt met eetlust, maar ik zou nooit zeggen dat anorexiapatiënten abnormaal zijn", luidde het.
 
"Schandalig"
Nationaal voorzitter Philippe Grolet van het Centre d'action laïque (CAL) is allerminst te spreken over de uitspraken, en noemt ze schandalig. Volgens hem heeft de monseigneur geïnsinueerd dat homoseksualiteit een ziekte is. (belga/sam)

bron van deze tekst: HLN.be

ik snap niet dat er zoveel drukte gemaakt wordt over deze schijnheilighaard. hij is de perfecte persoon voor die job, hij symboliseerd perfect het gedachtengoed, het gedrag, de moraal, het ideaal van de kahtolieke kerk. ik heb kompleet geen probleem met deze gast, wij zijn tenslotte oud genoeg om (en andere kerkelijk gelul) hem te volgen of juist niet. wij europeanen zijn toch reeds al vrij gevochten van dergelijke individuen? niet? laat hem toch zeveren, hij kan toch niks doen tegen het menselijk verstand, iedereen is toch verstandig genoeg om te weten dat katholieke zeveraars geen invloed meer zouden mogen hebben in het werkelijke goede dagdagelijks gedrag van echte mensen die weten dat men geen virtuele hoogheid nodig heeft om zelf te weten hoe men als een goed mens kan leven. tenslotte heeft ook zelfs hij het recht van een eigen mening. één ding is zeker: die persoon is de ideale kanditaat, hij zal veel debatten ontketenen waardoor men dan uiteindelijk zal inzien dat geloof dikke zever is en vooral maar diend om de macht naar zich toe te trekken. ik hoop dat hij zal verkozen worden, echt waar, kan enkel maar goed doen voor vrijzinnigen, maar wie weet, ook voor gelovigen :-)

12:34 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

08-01-10

weeral 3 jaar geleden

Ik ben een dagje te laat, maar dat had zo zijn redenen, maar goed, maakt niet uit. Het is vreemd dat ik toch regelmatig door het jaar heen regelmatig nog moet denken aan een sterke persoonlijkheid die ik eigenlijk nog niet eens gekend heb, maar toch, het zit blijkbaar in mijn geheugen gegrift. er wordt dikwijls verteld dat men zich niet vast mag grijpen aan het verleden, maar is dat wel zo? is het niet zo dat men leert door het verleden niet te vergeten? in hoeverre men zich vastklampt aan het verleden is bij ieder mens nu éénmaal anders, soms kan men desondanks wat het verstand zegt moeilijk het verleden laten gaan wat men ook probeert. hoe dan ook, jawel het is weer drie jaar geleden, drie jaar geleden is op 7 januari 2007 een medeblogster overleden, Anneke.

19:51 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

23-12-09

daklozen een dak boven hunne kop??? Yves Leterme

Yves Leterme, gij ze vuile klootzak, gij verdiend een klap tegen uw bakkes, of nog beter ne stamp tegen uw ballen, hoe durfd gij de bevolking van dit pokkenland te vragen om de zogenaamde daklozen een onderdak te geven? zout gij verdomme niet zelf het voorbeeld dan geven? gij die zoveel per maand krijgt kan het toch geen probleem zijn om financieel ne dakloze of meer illegaal of niet onderdak te geven. waarom doet ge hetzelf niet? vies van die mannen?

dan te bedenken dat men in menig steden reeds onderdak wilt geven aan de daklozen, maar niemand van die daklozen is op het aanbod ingegaan???

dan het volgende Yves Leterme, wij betalen al ik weet niet hoeveel al aan instanties die deze mensen zouden moeten helpen, maar ok, er gaat te veel honeraria naar die zakkenvullers in naam van de goede wil (goede doel)? hahahahaha

vertrouwen Yveske, Vertrouwen, daar draaid het om.

kijk eens naar sledderlo, ook een vuil politiek spelleke waarvan we het echte verhaal niet kennen, buiten dat er mensen zijn van uw kalliber er dik geld mee verdienen

een goede raad Yveske, houd uw bakkes dicht als ge meent mensen te raken op hun emoties zonder zelf het voorbeeld te geven als goede christene. oh ja, waar is nu uwe christen manieren? schijnheilige???? ja sorry, iets typisch van uwe partij, mijn veronderschuldiging popularist

yves

19:01 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

29-11-09

banken zitten steeds op rozen

Nu kan ik helemaal niet meer volgen, maar ja, ik ben tenslotte maar een domme Belg, te dom om een referendum. Eerst geeft de staat met ons belastingsgeld miljarden aan de banken omwille hun kapitaaldrang te garanderen, nu gaat onze regering 600 000 euro (of was het meer) lenen van de banken om onze economie te ondersteunen. Uiteraard zal de  interest om het geleende bedrag betaald worden door belastinggeld. Welke economie gaat men dan ondersteunen? Die waarvan sommige zakken, sorry, ministers aandelen in hebben????? Jajaja, wij zullen wel dokken voor die zakken. Hoe lang gaan we deze shit nog dulden? Vraag ik mij af, ik denk voor altijd.

19:46 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

26-11-09

Europese Opel President?

Samenzwering? Toevallige samenhangendheden? Interne deals? In hoeverre het intern genoemd mag worden. Iets klopt er niet. Europa moet open zijn, doorzichtig, eerlijk, scheidsrechter spelen, wie kiest men als president? Een kerel die van een politieke partij komt waarvan het heel vaak voorkomt als zijnde: geen commentaar,  te veel zaken bedisselen onder de tafel, geheime vergaderingen (denk aan ons kasteeltje, niet die van “het kasteeltje”) en ga zo maar voort. Deze President van Europa is ongetwijfeld bekwaam genoeg, maar toch is dit zeker geen goede keuze, niet waar Europa voor zou moeten staan. Of zou deze keuze geweest zijn onder druk van Duitsland? Duitsland heeft Frankrijk, maar vooral Engeland moeten overtuigen om onze Belg te kiezen. Zou dit te maken hebben met Opel? Een vorm van: jullie krijgen een president, maar in ruil daarvoor moet ge ons met rust laten inzake Opel Antwerpen. Tenslotte heeft Duitsland veel geld gegeven om alle Opel-vestigingen in Duitsland open te houden. Opel is wel eens waar oorspronkelijk een Duits merk, maar het is toch opvallend hoe de top van Opel praat over Antwerpen versus Bochum. En wat dan met Vauxhal in Engeland? Want ook dat is Opel. Daar rept blijkbaar niemand een woord over. De Europese top van Opel weet allang wat men gaat doen, maar men speelt met de voeten van voornamelijk het werkvolk om met een slinkse manier de wet Renault te gebruiken en misbruiken, ook gedeeltelijk misschien uit angst voor een staking (het kat en muis spel van werkgever en werknemer) die men al of niet aan het uitlokken is.

10:34 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

19-11-09

rekeningrijden? vrijheden?

Hoe is het mogelijk dat wij onze vrijheden zomaar opgeven. Vrijheden waarvan onze voorouders gevochten hebben in de tweede wereldoorlog, waarvan velen zijn gesneuveld. Na het rekeningrijden kunnen ze elke flitspaal weg halen van de baan, men zal ons op elk moment bekeuren voor alles en nog wat. We worden een totale controlestaat waarvan Hitler heeft gedroomd. Maar naast dit, het is toch weer zodanig gefabriceerd met als doel dat weer voornamelijk de rijken er geen last van hebben, dat het weer enkel een dure last wordt voor de modale man op straat. Bedankt.

15:40 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

16-11-09

tja

http://dotsub.com/view/84f5c72d-b0ba-408c-ace3-8cc40995e011

18:51 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-10-09

tic tac tic tik, tik

De traagheid der vermoeidheid, tergend, slaks, laks, verdovend, hallucinerend, inspirerend, de klok tikt en tikt…

 

22:11 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (31) |  Facebook |

04-10-09

zure melk

Te veel melk! Slechte prijzen voor de boeren, men wil een quota voor melk, maar de Europese elite wilt dit niet, ze wil het behoud of eerder meer en meer de vrije markt invoeren. Ok, als dat de keuze is van deze zakvullende elite, is het dan ook niet logisch dat men de lonen gaat vrijgeven op de markt zodat de regeringen geen loonstop meer kunnen afdwingen? Dat de vakbonden samen met de wekgevers loonafspraken kunnen maken zonder inmenging van de regeringen, ook dat is vrije markt, maar die markt wil men niet vrij maken, ...

03:22 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

25-09-09

Australische Premier Howard

Dat ons  BELGISCHE REGERING hier maar eens een voorbeeld aan neemt!!!

 

Hier kan heel Europa een lesje aan nemen!!!

 

Moslims die onder de Sharia-wet wensten te leven werden woensdag gevraagd om Australië te verlaten, toen de regering zich richtte tot de radicalen in een poging om potentiële terreur aanvallen te verijdelen

 

 

Afzonderlijk, zette Premier Howard woensdag kwaad bloed bij sommige Australische Moslims door te verklaren dat hij de inlichtingendiensten steunde die de binnenlandse moskeeën in de gaten houden.

 

 

Citaat:

'IMIGRANTEN, NIET DE AUSTRALIERS, MOETEN ZICH AANPASSEN!

Aanvaard dit of trap het af. Ik ben het beu dat deze natie zich ongerust maakt of we een individu of een cultuur beledigen. Sinds de terreur aanslagen op Bali, hebben we een grote toename meegemaakt van patriotisme bij de meerderheid van de Australiërs, zoals we dat voordien nog nooit hebben meegemaakt.'

'Deze cultuur heeft zich ontwikkeld gedurende 2 eeuwen van strijd, proberen en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die vrijheid nastreefden.'

'Wij spreken voornamelijk ENGELS. Niet Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japanees, Russisch, of welke andere taal dan ook. Daarom zeg ik U; als je deel wilt uitmaken van onze samenleving, dan hebben jullie geen andere keuze dan ONZE taal te leren.'

 

'De meeste Australiërs geloven in God. Dit is geen rechtse radicale politieke praat maar een vaststaand feit, omdat Christelijke mannen en vrouwen deze natie gesticht hebben, gefundeerd op Christelijke principes, en dit is duidelijk gedocumenteerd. En het is zeer zeker gepast om dit feit te tonen op de muren van onze scholen. Als God u beledigd, dan stel ik voor dat u overweegt om een ander deel van de wereld uw thuis te noemen, want God maakt deel uit van onze cultuur.'

'Wij aanvaarden jullie geloof, en zullen ons niet afvragen waarom. Het enige dat we van jullie vragen is dat jullie ons geloof accepteren, en vredig en harmonieus met ons willen samenleven.'

 

'Dit is ONS LAND, ONZE GROND, en ONZE MANIER VAN LEVEN, en we willen jullie alle mogelijkheden geven om hiervan te genieten. Maar als jullie nu eens eindelijk ophouden met klagen, jammeren, onze vlag te verscheuren, onze EED, ons Christelijk Geloof en onze levenswijze onderuit te halen, raad ik jullie ten zeerste aan om gebruik te maken van nog een ander Australisch voorrecht, …'

 

'HET RECHT OM OP TE STAPPEN!'

 

 

'Als je niet gelukkig bent STAP DAN OP. Wij hebben jullie niet gedwongen om naar hier te komen. Jullie hebben zelf gevraagd om naar hier te komen. Aanvaard dan ook het land dat jullie aanvaarde.'

13:08 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

22-09-09

gestolen Diepenbeekse universiteit

Voor alle duidelijkheid spijts de dikke nekken van Hasselt, maar Hasselt heeft GEEN universiteit. Het is wel degelijk Diepenbeek dat een universiteit heeft. De dikke-nek-hasselaren hebben gewoon de naam aan hun toegeëigend.  Waarom Diepenbeek als een lammeke dit heeft aanvaard is mij heel onduidelijk, daar kan maar één reden voor zijn: geld.

12:34 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-06-09

racistisch geloof

We zijn niet met racisme geboren!

De meesten zullen deze slogan wel ergens gelezen of gehoord hebben, een campagne tegen racisme. Ik voel mij hier niet aangesproken en erger er mij ook niet aan. Deze slogan slaat tenslotte ook op voor de allochtone. Of is deze slogan enkel gericht naar het blanke ras toe? Maar wat bedoelt men met racisme? Hier in dit pokkenland zijn relatief weinig racisten. Dus waarom telkens deze zinloze campagnes die de gemeenschap veel geld kosten en totaal niets opbrengt, in tegendeel, men wakkert racisme aan, of is dat misschien net de bedoeling? Vergist men zich niet met de strijd tussen katholieke honden en het superieure islamisme?  Maar dan kan men moeilijk gaan praten over racisme. Laten we de wortels aanpakken in plaats van de kleine takjes die toch weer terug komen bloeien.

We zijn niet met het geloof geboren!

Ja, net als racisme wordt het geloof in ons gepompt vanaf de geboorte.

20:05 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

07-06-09

dank u traditionele partijen

Aan de traditionele partijen die verkondigen dat we beter enkel de grote partijen kiezen: we zijn het generatiepact nog niet vergeten, we hebben het zelfs nog steeds niet verteerd. We zijn de extra taksen niet vergeten. We zijn nog steeds onze dure Euro’s niet vergeten. We zijn niet vergeten dat onze lonen te hoog zouden zijn wat toch in schril kontrast staat met de enorme bonussen van managers, de hoge inkomsten van onze politici en ga zo maar verder. We zijn jullie antidemocratische handelingen (denk maar aan het referendum over het verkeer: 80 % was tegen een verlaging van het max. limiet) van jullie niet vergeten, we zijn jullie grote angst voor referenda niet vergeten, we zijn nog van zo vele dingen niet vergeten om dan nog maar te zwijgen over jullie gekibbel en cadeautjes aan de rijken. Maar vooral: bedankt allemaal traditioneel partijen, dank voor jullie inzet voor het kapitaal, dank voor jullie loze beloften, dank voor jullie om onze wil te buigen naar jullie wil…….. (verdraaien van feiten). hebben jullie iets goeds verwezenlijkt? natuurlijk, maar jammer genoeg is die maar schraal en staat ze niet in porportie met de andere feiten.

06:32 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (64) |  Facebook |

03-05-09

genomineerd verhaal

Een verborgen wereld.

 

Het verhaal begint in de oorlog tussen de Grieken en het Oude Rome.

Talloze dorpen waren platgebrand en talloze dorpen zullen nog platgebrand worden.

In een van die steden woonde Heer Logma en zijn familie.

Hij had een vrouw, zeven zonen en drie dochters.

Toen hun dorp veroverd werd, stierven heer Logma, zijn vrouw en twee dochters.

De rest werd gevangen en veroordeeld tot een executie.

Twee zonen konden vluchten. Dat waren Achmet en Vincent.

Ze vluchtten naar de ruïnes van een oude tempel.

“Hé, Vincent, wil jij eten gaan zoeken?”vroeg Achmet.

“Dan probeer ik een vuurtje te maken.”

Later die avond zaten ze bij het kampvuur bessen te eten.

“Ik ga deze tempel eens verkennen.”zei Vincent en liep tot erg diep in de ruïne.

Hij stopte bij een muur met rare tekens.

In zijn hoofd dwaalde de vraag rond: “Wat voor tekens zijn dat?”

Hij haalde Achmet erbij.

Die merkte een patroon op de vloer op.

Hij bestudeerde ook de tekens op de muur en ontdekte dat sommige tekens groter waren dan de rest.

Die tekens stonden ook op het patroon.

“Wat zou er gebeuren als we die tekens op de grond in de juiste volgorde leggen?”

Ze deden dat maar er gebeurde niets.

Teleurgesteld wilden ze teruggaan maar toen gebeurde er iets vreemds.

De fakkels aan de muren vatten vlam en de tekens op de grond gaven licht.

Een enorme flits vulde de tempel met licht.

Toen het licht wegtrok ontdekte de broers dat ze helemaal ergens anders waren.

Opeens begon de grond te trillen, de aarde hoopte zich op en er sprong een beest uit.

“Wat is dat?” vroeg Vincent geschrokken.

Maar voor Achmet iets kon zeggen zei het beest:”Ik ben Shnaggel de grolmol. Kom mee!” riep Shnaggel.

De twee broers volgden hem.

Ze kwamen tot stilstand bij een grote muur.

De poort ging open en ze stapten naar binnen.

Een man in een gouden harnas stond ze op te wachten.

Zonder iets te zeggen nam hij hen mee naar een groot huis.

Daar zat een man met een kristallen kroon op een troon van goud.

“Dit zijn de uitverkorenen.”zei Shnaggel.

“Mooi, maak ze maar klaar.”zei de koning en ze vertrokken weer.

Ze liepen een smidse binnen.

Daar stonden twee harnassen op hen te wachten.

“Zijn wij uitverkorenen?”vroeg Achmet.

“Ja,” zei Shnaggel, “het is voorspeld dat twee broers ons zullen leiden in de strijd tegen de legers van Nagmar.

Hijzelf is niet zo gevaarlijk maar met zijn leger is hij onoverwinnelijk.

Jullie moeten hem stoppen.

Goed, jullie zijn klaar.

We vertrekken naar het slagveld.

 Daar stonden ze met hun blinkende harnassen.

De legers van Nagmar stonden al klaar.

De oorlogstrompetten luidden en de strijd begon.

Ze stormden op elkaar af en ze werden in een hevige strijd betrokken.

Hun legers waren klein maar ze vochten toch moedig terug.

Hun toestand werd steeds slechter en ze trokken zich terug.

Hevige cavalerie ( onder aanvoering van Nagmar ) achtervolgde hen.

Opeens daalden vuurballen op de ruiters neer.

Op dat moment gaf het vijandelijk leger zich over.

Kreten van vreugde galmden over het slagveld.

De strijd was geleverd.

s’ Avonds vierde ze feest en vergaten ze hun problemen.

De broers dachten niet meer aan huis en  bleven voor altijd daar.

 

the end

 

 

dit verhaal was genomineerd voor een schoolwedstrijd over heel Vlaanderen. Het haalde de tweede plaats bij de eerste selectie. Dit verhaal is van een 12 jarige jongen.

 

 

15:50 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (34) |  Facebook |

26-04-09

nooit genieten met....

Geniet nooit met mate!

 

Daar schiet ik nog te kort in, toegegeven, maar ik ben zinnens het te proberen. Het te proberen om oneindig te gaan genieten zonder mate, ik ben nog niet zo ver, maar ik heb het gevoel, nee ik ben ervan overtuigd dat ik er in zal slagen, zeker weten.

16:04 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (58) |  Facebook |

24-04-09

Progeria

Moeder! Als god bestaat had hij mij deze ziekte niet gegeven.

Een progeria patiënt.

14:20 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende